MY KTEO

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί στο να «σκαλίσεις» τον χώρο σου και τα πράγματά σου, πετώντας ότι θεωρείς πως κουβαλά μια αρνητική ενέργεια. Αν τώρα σου κτυπήσει κάποιος/α άγνωστος/η την πόρτα, μην ανοίξεις, ενώ αν βρεθείς σε ένα άλλο σπίτι, έχεις κάθε λόγο να υποψιάζεσαι ότι ένα άτομο που δήθεν σε παινεύει, έχει… κακές προθέσεις απέναντί σου! Παράλληλα, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου καθιστά κάθε έξοδό σου μια…επικίνδυνη αποστολή και το σοφότερο από την πλευρά σου θα ήταν να παραμείνεις εντός, αφιερώνοντας χρόνο στην επιμόρφωσή σου. Μόνος/η όμως, ούτε φίλοι/ες, ούτε συγγενείς, ούτε κανένας..

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε παραπέμπει σε καταστάσεις που δεν είναι ευχάριστες και σχετίζονται με το συγγενικό ή το γειτονικό σου περιβάλλον και είναι πιθανό να λάβεις μια κακή είδηση. Επιπλέον όμως ενδέχεται κάποιος/α να παρακολουθεί τις κινήσεις σου ή να προσπαθήσει να παραβιάσει προσωπικά σου δεδομένα, γι’ αυτό λάβε τα δέοντα μέτρα και μην εμπιστεύεσαι αγνώστους στο διαδίκτυο. Παράλληλα, με τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο σου να είναι κάπως… εξαγριωμένος, θα πρέπει κι εσύ να φυλάγεσαι σε οικονομικά ζητήματα, ίσως όμως να σου τύχει και κάτι ξαφνικό που θα ανατρέψει τις ισορροπίες σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Άρης απέναντί σου δεν προσφέρεται για συνεργασίες ή για μια κοινή συμπόρευση, αντίθετα αναμένεται να προκαλέσει εντάσεις και διασπάσεις, με την όποια συνεννόηση να δείχνει για την ώρα εξαιρετικά δύσκολη κι αν το όλο ζήτημα δεν αφορά εσένα προσωπικά, ούτε καν να… πλησιάσεις κοντά, αφού κινδυνεύεις να φας καμιά αδέσποτη! Επιπλέον, είναι πιθανό να σου προκύψει μια νομική εμπλοκή. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί σε οικονομικές εξελίξεις και το καλό σενάριο είναι να κερδίσεις από ζημιές άλλων, μπορεί ωστόσο και να υποστείς κι έναν συναισθηματικό εκβιασμό προκειμένου να «θυσιαστείς».

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει κοινωνό δυσάρεστων εξελίξεων και παίρνοντας… κατάκαρδα αυτά που θα συμβούν μπορεί με τις αντιδράσεις σου να κάνεις τα πράγματα χειρότερα για σένα. Διαχειρίσου λοιπόν πιο φιλοσοφημένα αυτό που σου μοιάζει σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου. Επιπλέον, έχεις κάθε λόγο να είσαι καχύποπτος/η απέναντι σε προτάσεις συνεργασίας. Παράλληλα, ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου φέρνει μια αναταραχή στα εργασιακά σου, ίσως όμως κι εσύ να προκαλέσεις ή να πάθεις μια μεγάλη ζημιά. Ούτε γυμναστική να κάνεις σήμερα, αφού ένα «κρακ» θα σε προσγειώσει ανώμαλα στο κρεβάτι του πόνου!

Λέων
Γενικά: Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ένταση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή να του συμβούν πράγματα που απαιτούν την επείγουσα παρέμβασή σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως το θέμα δείχνει να είναι πολυσύνθετο «πιάνοντας» τόσο την καριέρα ή/και την κοινωνική σου εικόνα, όσο και νομικά ζητήματα κι επειδή για την ώρα άκρη δεν θα βγει, προσπάθησε απλά να διαφυλάξεις ότι… σώζεται! Παράλληλα, με τη Σελήνη στον Καρκίνο κάτι που έχει μαζευτεί μέσα σου και σε «τρώει», θα βγει στην επιφάνεια και η δική σου «δουλειά» είναι να απαλλαγείς από αυτό οριστικά. Ίσως πάλι να σε υπονομεύει μια γυναίκα.

Παρθένος
Γενικά: Ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να «βγάλει» ζημιές στον χώρο σου ή να διαταράξει με οποιονδήποτε τρόπο την οικογενειακή σου γαλήνη κι αν επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη, προσπάθησε να κάνεις μόνον τα εντελώς αναγκαία ή να λειτουργήσεις συμβιβαστικά, αν και το τέλειο θα ήταν να…την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο βάζει στο «κάδρο» των εξελίξεων τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με την λογική σου να… αδυνατεί να παρέμβει εκεί όπου κυριαρχούν τα πάθη ή/και οι τάσεις αυτοκαταστροφής. Ίσως βέβαια να συμβεί και κάτι δυσάρεστο στην παρέα σου.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει τετελεσμένα στην ζωή σου, θίγοντας κυρίως την ελπίδα ή την βεβαιότητα σου πως θα έμενες έξω από τον χορό των δυσάρεστων συμβάντων. Και βέβαια δεν είναι ευχάριστο να «γκρεμίζεται» ο κόσμος σου, θα ήταν όμως πολύ μεγάλο λάθος να πιστέψεις ότι το «παιχνίδι» μπορεί να «γυρίσει» με επιλογές απελπισίας, του τύπου «ή όλα ή τίποτα». Παράλληλα, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου εγκυμονεί κινδύνους στις εξωτερικές δράσεις σου και δεν είναι ώρα για μετακινήσεις κι εξόδους. Ίσως βέβαια να υπάρξει πρόβλημα και με ένα γείτονα ή συγγενή σου που θα κινηθεί στα… άκρα!

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο διεγείρει το ερευνητικό σου δαιμόνιο, να προσέχεις ωστόσο, αφού στην «ατραπό» που θα βρεθείς, θα έχεις και κακά συναπαντήματα ή πειρασμούς που θα ενεργοποιήσουν την «σκοτεινή» πλευρά σου. Επιπλέον μπορεί να μάθεις ή να δεις κάτι το δυσάρεστο. Παράλληλα, ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί κινδύνους για τα κεκτημένα σου είτε από τα κάθε λογής «αρπακτικά», είτε λόγω ενός δικού σου κακού οικονομικού χειρισμού και σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να… παίξεις άμυνα! Αν τώρα προκύψει μια έντονη διαφωνία με έναν δικό σου άνθρωπο, μην κάνεις κάτι… ακραίο!

Τοξότης
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιό σου σε εκθέτει σε κινδύνους και από την στιγμή που θα αποφασίσεις ή θα χρειαστεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, οφείλεις να είσαι προσεκτικός τόσο σε σχέση με τους δικούς σου χειρισμούς, αφού μια «άτσαλη» κίνηση θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλη ζημιά, όσο και με το τι κάνουν και πως αντιδρούν οι άλλοι. Επιπλέον, φέρσου συμβιβαστικά σε οποιαδήποτε διαφωνία προκύψει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει να ορίζεσαι άμεσα από το τι έχεις ή δεν έχεις, εσύ όμως θα πρέπει να πάρεις την «πάσα» και να… πετάξεις την μπάλα στην εξέδρα, μαζί με ένα πάθος σου, που θα μπορούσε να αποδειχθεί «μοιραίο»!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου μπορεί να σε φέρει σε επαφή με κάποιον/α που έχει κατά νου να σου «υποβάλλει» περίπου εκβιαστικά τα θέλω ή τις αντιλήψεις του/της, ποντάροντας στις ευαισθησίες σου ή/και την αίσθηση καθήκοντος που σε διέπει. Επιπλέον είναι σκόπιμο να απομακρυνθείς από όποιον/α σε «φορτώνει» με αρνητική ενέργεια ή… υποψιάζεσαι πως κινείται με ένα «σκοτεινό» τρόπο! Παράλληλα, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου ενεργοποιεί κρυφές έχθρες ή/και κάποιες φοβίες σου και σε κάθε περίπτωση κινδυνεύεις να χάσεις τον ύπνο σου. Ίσως πάλι να ταλαιπωρηθείς από ένα οξύ σύμπτωμα στην υγεία σου.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε παραπέμπει σε ποικίλες εργασίες, μα εκείνες που έχουν νόημα για σένα σήμερα είναι οι… εκκαθαριστικές, αφού προέχει το να απαλλαγείς από όσα δεν σου κάνουν πια ή είναι φανερό ότι έκλεισαν τον κύκλο τους. Ίσως πάλι να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε ένα pet, ενώ σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να προσέξεις την διατροφή και την υγεία σου γενικότερα. Παράλληλα, ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να ανάψει φωτιές στις φιλίες αλλά και το σπίτι ή την οικογένειά σου και επειδή το ένα φέρνει το άλλο, είναι σκόπιμο να μην ανακατευτείς με πολλά, αφού έτσι θα… προκαλέσεις την ατυχία σου!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο θέματα σχετικά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, που ίσως να έχουν και μια δυσάρεστη πλευρά και την σχετική… αγωνία τους! Ωστόσο σε δημιουργικό επίπεδο σου δίνει το έναυσμα για να φτάσεις σε ένα αποτέλεσμα που σε εκφράζει απόλυτα, έστω κι αν πρώτα περάσεις από την διαδικασία του «κτίζω και γκρεμίζω». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου καλλιεργεί ένα συγκρουσιακό κλίμα κι αν δεν σου τύχει κάτι έκτακτο που θα σε βάλει να… τρέχεις και να μην φτάνεις, καλό είναι να κινηθείς μόνος/η, ώστε να αποφύγεις τις εξωτερικές εντάσεις και τις διαφωνίες.


astrology.gr