MY KTEO

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Παραλία Αυλίδας: Πήγε να πιάσει τον φίλο της στα πράσα και παραλίγο να χάσει τη ζωή της

Η έλλειψη εμπιστοσύνης στο σύντροφό της στοίχισε πολλά περισσότερα από όσα θα περίμενε κανείς σε μια 47χρονη από την Αθήνα. Συγκεκριμένα η γυναίκα πριν λίγες μέρες θέλησε να κάνει αιφνιδιαστική έφοδο στο σπίτι του φίλου της στην οδό Ορφέως στην Παραλία  Αυλίδας
γιατί πίστευε ότι ο ίδιος βρισκόταν εκεί με πονηρό σκοπό και όχι σε ταξίδι στην Ισπανία, όπως της είπε.

Η 47χρονη έφτασε με ταξί έξω από το σπίτι κι αφού πλήρωσε τον οδηγό εκείνος απομακρύνθηκε . Μην έχοντας άλλη λύση η γυναίκα προσπάθησε να εισβάλλει στην οικία πηδώντας από τα κάγκελα την αυλής. Για κακής της τύχη όμως έχασε την ισορροπίας και ένα από τα κάγκελα, που στην κορυφή ήταν μυτερά, καρφώθηκε μέσα στο πόδι της, και συγκεκριμένα στην γάμπα της. Όντας σε κατάσταση σοκ και με μεγάλη αιμορραγία προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιο οι οικείο πρόσωπο. Κατάφερε από το κινητό της τηλέφωνο να πάρει μια φίλη της, αλλά δεν κατάφερε να πει παρά μόνο τη λέξη "βοήθεια" και τίποτα άλλο. Αμέσως μετά η συσκευή έκλεισε από μπαταρία. Η κακή της τύχη τελείωσε όμως εκεί, αφού όπως φαίνεται η φίλη της ήταν γνώστρια της αιφνίδιας επίσκεψης και ενημέρωσε αμέσως αστυνομία και πυροσβεστική.

Το θέαμα που αντίκρισαν οι πυροσβέστες ήταν τραγικό. Η γυναίκα ήταν με το μισό της σώμα γυρισμένο ανάποδα και το πόδι της καρφωμένο στο κάγκελο. Αφού την απεγκλώβισαν, μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου. Εδώ να τονιστεί ότι όντως ο φίλος της έλειπε σε ταξίδι στην Ισπανία.