MY KTEO

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη στην Παρθένο εκείνο που προέχει είναι η υγεία σου, αφού είναι εύκολο να προσβληθείς από μια ίωση ή να παρασυρθείς σε διατροφικές ατασθαλίες.
Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου κι επειδή θα σου προκύψουν πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους εργασίες, καλό είναι να αφήσεις για αργότερα εκείνες που δεν επείγουν. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα συμβάλλει στην αναβίωση μιας επαγγελματικής προοπτικής και την στήριξή σου από πρεσβύτερους, ενώ σε φέρνει και πιο κοντά στο… κοινό σου, αυξάνοντας τον δείκτη αποδοχής σου!

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στην Παρθένο καλείσαι να εκφράσεις τις πιο δημιουργικές τάσεις σου αλλά και να απολαύσεις την παρέα σου με αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως βέβαια να σου προκύψει κι ένα συναισθηματικής φύσεως ζήτημα με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που «πελαγοδρομεί». Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα επαναφέρει μνήμες και πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, κάτι βέβαια που θα σε επηρεάσει συναισθηματικά και θα σε κάνει πολύ πιο υποκειμενικό/η. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να υπάρξει μια σημαντική νομική ρύθμιση και να «ξεπαγώσει» ένα θέμα σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, διασαφηνίζοντας κάποια πράγματα που παραμένουν «μετέωρα» και δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια μετακόμιση σε άλλο χώρο ή να δεχθείς επισκέψεις που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου. Παράλληλα, με το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα δεν αποκλείεται να σου επιστραφούν χρήματα, να λάβεις ένα κληροδότημα ή βοήθημα αλλά και να βρεις κάποιο παλαιό αντικείμενο αξίας. «Παίζει» ακόμη μια συμφέρουσα ρύθμιση για ακίνητα.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, να θυμάσαι ωστόσο ότι τα δεδομένα και οι καταστάσεις θα μεταβάλλονται, γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις θέση ή να βγάλεις συμπεράσματα. Επιπλέον, μπορεί να επέλθει μια προσωρινή αναστάτωση στην σχέση σου με κάποιον/α γείτονα ή συγγενή σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα μπορεί να επικαιροποιήσει μια παλιά συνεργασία σου αλλά και να σε φέρει σε επαφή με πρεσβύτερους ή «βετεράνους» μιας υπόθεσης, που βέβαια θα σε «μπολιάσουν» με τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους.

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη στην Παρθένο δεν αποκλείεται να λάβεις μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση, το πιθανότερο όμως είναι να ξοδέψεις άμεσα το περίσσευμά σου, προκειμένου να αποκτήσεις κάποια αγαθά κι εδώ είναι που πρέπει να ρωτήσεις για να καταλήξεις σε αυτό που σε συμφέρει περισσότερο. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα προωθεί ζητήματα επαγγελματικής στέγης, ενώ μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο και μια παλιά επαγγελματική ασχολία σου. Επιπλέον, αν χρειαστείς κάποιο είδος εξοπλισμού, ξεκίνα πρώτα από την αποθήκη σου κι ύστερα ψάξε για ευκαιρίες.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές και την καπατσοσύνη σου, αφού η ημέρα θα έχει ποικίλες προκλήσεις, με εσένα πρωταγωνιστή είτε από την θέση του «νικητή», είτε του «ηττημένου», ανάλογα με την περίσταση. «Παίζουν» φυσικά και τα… αγαπημένα σου θέματα, περί υγείας και διατροφής! Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως μάλιστα να μπεις στην διαδικασία μιας «επίσημης» κατάστασης, η οποία θα συνοδεύεται από… δώρα και προικιά!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι αν νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο μην διστάσεις να το πράξεις. Ίσως μάλιστα να έχεις μια «δυνατή» μεταφυσική εμπειρία ή να δεις ένα προφητικό όνειρο. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα σε ωθεί να ασχοληθείς με τα του οίκου σου σε… πολλά επίπεδα, ξεκινώντας ίσως από τις προοπτικές μιας προσωπικής αποκατάστασης! Επιπλέον, μπορείς να ρυθμίσεις τα περιουσιακά σου αλλά και να αποκτήσεις οικιακό εξοπλισμό.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ενδιαφέρουσες στιγμές με φίλους ή ομοϊδεάτες, ίσως όμως να υπάρξουν και καταστάσεις που δεν εγκρίνεις ή σου κακοφαίνονται αλλά μάλλον θα χρειαστεί να «διαβάσεις πίσω από τις γραμμές» για να καταλάβεις το τι ακριβώς συμβαίνει. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν ή καταστάσεις που έχεις ξαναζήσει, ίσως μάλιστα ξαναβρεθείς σε ένα μέρος που σε «μαγεύει» και κουβαλά μια μεγάλη ιστορία. Επιπλέον, έχεις την τάση να εντρυφήσεις σε θρύλους και παραδόσεις ή απλά να ακούσεις διηγήσεις πρεσβυτέρων.

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη στην Παρθένο «ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζεις» κι επειδή κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν, ίσως καταστεί αναγκαίο να αλλάξεις ρότα, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου! Επιπλέον, η επιμονή κάποιων στις λεπτομέρειες μπορεί να σε εκνευρίσει, έλα όμως που δεν γίνεται κι αλλιώς… Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα, ενώ δεν αποκλείεται να σου δωρίσουν κάτι σημαντικής υλικής αλλά και συναισθηματικής αξίας. Αν πάλι έχεις παιδιά, οι θετικές εξελίξεις θα αφορούν σε αυτά.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο κάνει πιο ζωηρή την καθημερινότητα σου με ενδιαφέροντα περιστατικά και πάμπολλες γνωριμίες, αλλά και με επαφές σχετικές με εργασιακά θέματα. Γενικά, αναμένεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, έχεις ωστόσο και την επιλογή να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο. Παράλληλα, με το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα «παίρνουν κεφάλι» τα οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ίσως μάλιστα να συνδυαστούν και με εξελίξεις που άπτονται του κοινωνικού ή επαγγελματικού status σου. Όσον αφορά δε στην διάθεση σου είναι «μια μέσα, μια έξω»!

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα και σε ωθεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για να καλύψεις είτε επίκαιρες ανάγκες, είτε απωθημένες επιθυμίες, σίγουρα όμως μια μικρή έρευνα αγοράς θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις κόπο και χρήμα. Επιπλέον, η σεξουαλικότητά σου είναι κυμαινόμενη. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα σου δίνει πρόσβαση σε παλιές γνώσεις και πηγές, φαίνεται να υπάρχει ωστόσο κι ένα συναισθηματικό «κόλλημα», που δεν αποκλείεται να σε «καθηλώσει» στο χθες, καθιστώντας δύσκολη την προσαρμογή σου στο σήμερα!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, εκτός όμως από εκείνα που θα σου αρέσουν, θα υπάρξουν και καταστάσεις που θα σε προβληματίσουν, λόγω της μεταβλητότητάς σου ή του… υπερβολικού ρεαλισμού των άλλων. Εσύ όμως μην «δένεις» τίποτε, αφού από το πρωί ως το βράδυ είναι… μια ημέρα δρόμος! Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα μπορεί να φέρει ένα reunion με άτομα που έχεις να δεις καιρό ή να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά φιλία, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε έναν φορέα με παραδοσιακό «χρώμα».


astrology.gr