MY KTEO

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με τον Άρη να περνά στον Σκορπιό θα πρέπει να χειριστείς με μέτρο τις επιθυμίες και τα οικονομικά σου, αφού δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Κι αν τύχει να κερδίσεις ή να χάσεις κάτι «μεγάλο», να ξέρεις πως πολύ σύντομα το «φύλλο» θα γυρίσει! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Τοξότη να επηρεάζεται από τον αστρικό Κρόνο, η ημέρα είναι κατάλληλη για διαβάσματα, μελέτες και εργασίες ταξινόμησης, όχι όμως για εξωστρεφείς δράσεις, ιδιαίτερα ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Επιπλέον καλείσαι να ζυγίσεις προσεκτικά τα «θέλω» με τα «πρέπει» σου, αναζητώντας την μέση οδό.

Ταύρος
Γενικά: Ο Άρης σε… θωρεί πλέον από απέναντι επηρεάζοντας τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ίσως λοιπόν να «σου την πέσει» κάποιος/α και σε κάνει έξω φρενών, δεν αποκλείεται όμως να γίνεις κι εσύ πιο εύθικτος/η ή απαιτητικός/η, με την ειρήνη να παίζεται στα ζάρια! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη δεν ευνοεί σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, ενώ αν δεν προσαρμοστείς με ρεαλισμό στην οικονομική πραγματικότητα που βιώνεις, το πιθανότερο είναι να δημιουργήσεις επιπλέον υποχρεώσεις. Μπορεί όμως να ωφεληθείς από μια πώληση ή την απαλλαγή σου από κάποια βάρη.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Άρης βρίσκεται πλέον στον 6ο ηλιακό οίκο σου και μπορεί να προκαλέσει κάτι έντονο και επείγον στην εργασία σου αλλά σε κάθε περίπτωση χειρίσου το θέμα σου με σύνεση και χωρίς ακρότητες, έχοντας τον νου σου στο πως θα γίνει η δουλειά σου κι όχι στις «βλακείες» που γίνονται γύρω σου. Αν πάλι σε «χτυπήσει» στην υγεία σου, θα είναι κάτι περαστικό. Παράλληλα, η Αφροδίτη απέναντί σου αυξάνει τις πιέσεις που δέχεσαι από τους άλλους, με συνέπεια να οδηγήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου σε ένα προσωρινό αδιέξοδο. Στην περίπτωση δε, που σου γίνει μια πρόταση, βαλ’ την στο «ψυγείο».

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Άρης αλλάζει ζωδιακό μετερίζι και σε ωθεί να δράσεις άμεσα, προκειμένου να υλοποιήσεις ένα δημιουργικό πρότζεκτ. Επιπλέον… περιλαβαίνει τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα και είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αν βέβαια έχεις μικρά παιδιά, καλό είναι να τα έχεις από κοντά, για να προλάβεις τυχόν τρεξίματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει πιέσεις στα εργασιακά σου κι ίσως να επιφορτιστείς με επιπλέον ευθύνες χωρίς να λάβεις σπουδαία ανταλλάγματα ή να υποστείς μια κριτική για κάτι που δεν φταις.

Λέων
Γενικά: Ο Άρης περνώντας στον Σκορπιό φέρνει εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου και είτε πρόκειται για ζητήματα συμπεριφοράς και… ανταρσίας, είτε για αναγκαίες εργασίες, αν δεν θες να χαθεί ο έλεγχος πρέπει να γίνουν συμβιβαστικές κινήσεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα βγουν όλοι χαμένοι. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη τελεί υπό καθεστώς… Κρόνου και σε πιέζει να ασχοληθείς και με τα λάθη ή τα προβλήματα σχέσεων ή αγαπημένων σου προσώπων και το σοφότερο από την πλευρά σου θα ήταν η στήριξή σου στα όσα αντιμετωπίζουν, όσο κι αν στενοχωρηθείς.

Παρθένος
Γενικά: Ο Άρης από τον Σκορπιό σε ωθεί να φορτσάρεις προκειμένου να διεκπεραιωθούν κάποιες άμεσες προτεραιότητες, ωστόσο δεν πρέπει να βιάζεσαι. Ίσως όμως να δεχθείς και μια «επίθεση» στον δρόμο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σηματοδοτεί άγχη και στενοχώριες στο σπίτι ή την οικογένειά σου, φρόντισε ωστόσο να μην τα πάρεις όλα πάνω σου. Επιπλέον, αν δεχθείς επισκέψεις ή πολύ περισσότερο φιλοξενήσεις κάποιον/α, μην του/της δίνεις και πολύ θάρρος, ενώ σε περιουσιακά ζητήματα, το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις είναι είτε μια πώληση, είτε ένα «πάγωμα» των εξελίξεων.

Ζυγός
Γενικά: Ο Άρης περνά στον Σκορπιό και σε ωθεί να καλύψεις τις υλικές ανάγκες ή επιθυμίες σου «μια κι έξω», κάτι βέβαια που έχει το ρίσκο του, αφού εκτός από την μεγάλη «νίκη» που προσδοκάς «παίζει» και μια εξ ίσου «τρανταχτή» ήττα! Αν πάντως κερδίσεις κάτι τζογάροντας, πάρε τα λεφτά και φύγε… πάραυτα! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει πιέσεις και στενοχώριες από συγγενικά σου πρόσωπα, ενώ δεν ευνοεί εξόδους ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις αγορές ρούχων και αξεσουάρ καλύπτοντας τα όποια κενά σου από το στοκ που έχεις στην ντουλάπα σου.

Σκορπιός
Γενικά: Με τον Άρη να κάνει πλέον «κουμάντο» στο ζώδιό σου η υπομονή σου μπορεί να στερέψει γρήγορα ή αντίθετα να πέσεις πάνω σε άτομα που δεν έχουν μέτρο στις επιλογές τους και τελικά να γίνει το… μπαμ! Προνόησε ακόμη για το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος, ενώ αν καταλάβεις πως δεν έχεις δυνάμεις, μην συνεχίσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη στενεύει τις οικονομικές δυνατότητές σου, οπότε είναι σκόπιμο να αποφύγεις κάθε περιττό έξοδο και να κινηθείς με πρώτο σου μέλημα την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Στην περίπτωση πάλι, που σου ζητηθούν δανεικά, πες όχι.

Τοξότης
Γενικά: Με τον Άρη να «παρελαύνει» στον 12ο ηλιακό οίκο σου οφείλεις πλέον να έχεις τον νου σου σε άτομα που σε διαβάλλουν αλλά και να είσαι σε εγρήγορση, προκειμένου να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενες προσβολές στην υγεία σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σηματοδοτεί έναν απολογισμό στα πεπραγμένα σου ή την λήψη σημαντικών αποφάσεων κάτω από πίεση. Αν όμως αποπειραθείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς να έχεις προβεί στις αναγκαίες διορθώσεις, το πιθανότερο είναι να «κολλήσεις», εξ αιτίας της ανεπάρκειάς σου ή κάποιων «άτυχων» συγκυριών που δεν ορίζεις εσύ.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Άρης από τον Σκορπιό σε ωθεί να ασχοληθείς με τα κοινά κι ίσως με αυτήν την «διέξοδο» να κερδίσεις τελικά έναν νέο φίλο ή ομοϊδεάτη μέσα από την συμπόρευσή σας για κοινωνικά θέματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι πιθανό να «σπάσει» μια τρέχουσα φιλία σου, ειδικά αν μπουν μπροστά οι εγωισμοί αλλά… μπόρα είναι θα περάσει! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε καλεί να επικεντρωθείς στην υγεία και την διατροφή σου, κόβοντας τις βλαβερές συνήθειες, πολύ περισσότερο που σε περιμένει ένας σχετικά μεγάλος φόρτος εργασιών, τόσο στο σπίτι όσο και στην δουλειά σου.

Υδροχόος
Γενικά: Ο Άρης περνά στον Σκορπιό και σε θέλει σε… αγωνιστική εγρήγορση, προκειμένου να αναδείξεις τα προσόντα και τις ικανότητές σου, συχνά μάλιστα σε πείσμα όλων εκείνων που αντιτίθενται στα σχέδιά σου. Οφείλεις ωστόσο να ξεκινήσεις από αυτά που γνωρίζεις καλά. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε πιέζει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, παίρνοντας όμως επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν και αντιμετωπίζοντας φαινόμενα αχαριστίας. Ίσως πάλι να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη σου ή να απογοητευτείς από μια «αδικία της ζωής».

Ιχθύες
Γενικά: Ο Άρης περνά στον Σκορπιό και σε ωθεί να υπερασπίσεις ένθερμα το δίκιο, είτε το δικό σου, είτε των άλλων, κάτι βέβαια που θα οξύνει το πνεύμα σου αλλά μπορεί να σε οδηγήσει και σε μια νομική διαμάχη. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Τοξότη να… ξεχνά την καλοπέρασή της, το αποτέλεσμα στην καριέρα σου θα κριθεί από την επάρκειά σου κι όχι τόσο από την τύχη σου. Κι αν βέβαια διαπιστώσεις ότι κάποιος/α επωφελείται πατώντας στις δικές σου πλάτες, μην διστάσεις να απαιτήσεις το δίκιο σου, αφού αν ενδώσεις, το μόνο που θα πετύχεις είναι να δυσκολέψεις ακόμη περισσότερο την ζωή σου.


astrology.gr