MY KTEO

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Σία Κοσιώνη: Πρωινή βόλτα στο Σύνταγμα μαζί με τον γιο της!

Απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της Σίας Κοσιώνη αποτελεί ο γιος της! Η γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων μπορεί να έχει ένα βεβαρημένο πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα της, όμως πάντα φροντίζει να βρίσκει χρόνο
για τον μονάκριβο γιο της, Δήμο. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ έχει μεγάλη αδυναμία στον μικρό και προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα μαζί του.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο μικρός Δήμος συμπλήρωσε δύο χρόνια ζωής, με την Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη να είναι πολύ περήφανοι! Η επιτυχημένη παρουσιάστρια ειδήσεων και ο Δήμαρχος Αθηνών έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και συνεπώς έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένοι!

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Σία Κοσιώνη κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας της μαζί με τον Δήμο στο κέντρο της Αθήνας και παρέα με την Έλενα Παπαδημητρίου. Η παρουσιάστρια φορώντας αθλητικά ρούχα και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά απόλαυσε την ηλιόλουστη Αθήνα μαζί με τον μικρό, ενώ έκανε και τις αγορές της στα μαγαζιά του Συντάγματος.





Πηγή: tlife.gr
Φωτογραφίες: Papadakis press