MY KTEO

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Πανσέληνος δίνει έναν πιο χαρούμενο τόνο στην καθημερινότητά σου μέσα από επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις που «σπάνε» την μιζέρια της πανδημίας, λίγο θες όμως για να αψηφήσεις κανόνες και περιορισμούς, κάνοντας του… κεφαλιού σου! Επιπλέον, με τον Δία στον Υδροχόο φαίνεται πως μια υπόθεση σου μπορεί να προχωρήσει ή να… σωθεί, ύστερα από την μεσολάβηση φίλων ή ενός προσώπου, που έχει τα μέσα για να το κάνει. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε βάζει σε μια «ρετρό» διάθεση, ίσως όμως να ασχοληθείς και με κάτι παραδοσιακό ή/και το σπίτι σου.

Ταύρος
Γενικά: Η Πανσέληνος συνηγορεί σε μια πιο χαλαρή οικονομική διαχείριση από πλευράς σου και η απόκτηση αγαθών είναι σίγουρα μια καλή «ψυχοθεραπεία» από την αίσθηση περιορισμού ή/και τα όσα απαισιόδοξα συμβαίνουν στον κόσμο. Ακόμη καλύτερη όμως είναι η χαρά που θα πάρεις προσφέροντας σε άτομα που βρίσκονται σε δεινή θέση. Επιπλέον, ο Δίας στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια ευκαιρία ανάδειξης του έργου ή/και της προσωπικότητάς σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πιο νοσταλγικό, ενώ μπορεί να συζητηθούν… διάφορα γύρω από συγγενείς ή το οικογενειακό σου «δέντρο».

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Πανσέληνο να… υπερθεματίζει σε επικοινωνία και κινητικότητα είναι εύκολο να βάλεις στην άκρη έγνοιες και σκοτούρες σαν ένα παιδί που βρίσκεται σε λούνα παρκ. Επιπλέον, με τον Δία στον Υδροχόο θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα ή/και να δρομολογήσεις ποικίλες δράσεις, ίσως μάλιστα η… χάρη σου να φτάσει μέχρι το εξωτερικό! Ωστόσο όλα αυτά που θα γίνουν σήμερα έχουν υψηλό ποσοστό… επιπολαιότητας, οπότε μην δένεις τίποτα «κόμπο». Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να συζητηθεί κι ένα περιουσιακό ζήτημα σε κλειστό κύκλο.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Πανσέληνος συνηγορεί σε παρασκηνιακές καταστάσεις που αν και… δεν είναι και τόσο σοβαρές μπορεί να προκαλέσουν μεγάλο «σούσουρο», υπάρχουν ωστόσο και τα… ευτράπελα που θα σε κάνουν να γελάσεις! Να είσαι πάντως πιο μετρημένος/η στην διατροφή σου. Επιπλέον, ο Δίας στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου, ενώ αν θες κάτι ζήτα το και θα το έχεις. Ίσως βέβαια και να ξοδευτείς και για να ικανοποιήσεις τα «καπρίτσια» κάποιου/ας ή δανειστείς χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα θα συζητήσεις και θα μάθεις πολλά για τα παλιά.

Λέων
Γενικά: Η Πανσέληνος σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους/ες και γνωστούς/ες, κι από την στιγμή που περνάς καλά μπορείς να στείλεις κι ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε εκείνους/ες που με όσα συμβαίνουν στην κοινωνία ή την ζωή τους, τους/τις έχει πάρει «η κάτω βόλτα». Επιπλέον, ο Δίας απέναντί σου ευνοεί μια συνεργασία ή συμφωνία, ενώ η δημοσιοποίηση ενός θέματος σου μπορεί να λειτουργήσει θετικά, προσελκύοντας άτομα που είναι πρόθυμα να σου προσφέρουν βοήθειες και λύσεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να αναζητήσεις ότι σου λείπει στα συρτάρια και τα… μπαούλα σου!

Παρθένος
Γενικά: Με την Πανσέληνο οι εξελίξεις «τρέχουν» στη ζωή σου και ανεξάρτητα με το αν θα υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, σημασία έχει να «σπάσει» το απαισιόδοξο κλίμα. Επιπλέον, ο Δίας στον Υδροχόο φέρνει τυχερά και διευκολύνεις στα εργασιακά σου, αν μάλιστα θες να αναθέσεις σε κάποιον/α άλλον/η τα δύσκολα, οι συνθήκες σε ευνοούν. Αν πάλι σε απασχολεί ένα θέμα υγείας, μπορεί να πληρώσεις κάτι παραπάνω αλλά την λύση στο πρόβλημά σου, θα την βρεις.. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα θα δυσκολευτείς να πάρεις μια λογική απόφαση για ένα προσωπικό σου θέμα.

Ζυγός
Γενικά: Η Πανσέληνος σε απομακρύνει από την μιζέρια των αρνητικών σκέψεων και σε καλεί να απολαύσεις στιγμές κοινωνικότητας, χαράς και διασκέδασης, ενώ σε κάθε περίπτωση θα μάθεις πολλά, τόσο ουσιώδη, όσο και… επουσιώδη! Επιπλέον, ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί σε μια επωφελή επένδυση ή ένα τυχερό κέρδος αλλά και στην διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε βοηθά να φτιάξεις ή να ζήσεις μια οικογενειακή ατμόσφαιρα, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις και κάτι στον χώρο σου, που θα σου θυμίσει παλιές καλές ή… κακές στιγμές!

Σκορπιός
Γενικά: Η Πανσέληνος σου αφήνει μια αίσθηση πληρότητας, μέσα από την απόκτηση αγαθών –κι ας γίνουν και κάποιες σπατάλες- ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα δώρο ή να κερδίσεις κάτι σε τυχερό παιχνίδι. Επιπλέον, ο Δίας στον Υδροχόο φέρνει χαρές στο σπίτι και την οικογένεια, ευκαιρία λοιπόν να στείλεις στον… αγύριστο το άγχος και το «σφίξιμο» που έφερε στην καρδιά σου η πανδημία. Ίσως μάλιστα να «στηθεί» ένα μικρό πάρτι στον χώρο σου! Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να ασχοληθείς με το ιστορικό μιας υπόθεσης ή να μάθεις μια παραδοσιακή τεχνική.

Τοξότης
Γενικά: Η Πανσέληνος συνηγορεί σε μια μεγάλη… έξοδο και σίγουρα η επαφή σου με κόσμο θα σου αφήσει μια αίσθηση ικανοποίησης, ανεξάρτητα με το αν θα γίνουν ή όχι και κάποια… ουσιαστικά πράγματα! Εξ άλλου, ελλείψει… σοβαρότητας, ενδέχεται να πάρεις κι εσύ «χαλαρά» ότι συμβαίνει γύρω σου, αψηφώντας περιορισμούς και «πρέπει». Επιπλέον, ο Δίας στον Υδροχόο σε καλεί να συμμετάσχεις σε διάφορα δρώμενα, είτε διά ζώσης, είτε διαδικτυακά. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωναφέρνει παροχές από την οικογένεια αλλά και… σκέψεις ή συζητήσεις για παρελθοντικές καταστάσεις.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Πανσέληνος συνηγορεί σε μια πολυμέρεια στις δουλειές σου και παρά τις διαρκείς εναλλαγές που θα σε «ξεβολέψουν», το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό ή έστω χωρίς αρνητικές επιπτώσεις. Πρόσεξε ωστόσο μήπως ταλαιπωρήσεις τον εαυτό σου με μια «ασύδοτη» διατροφή. Επιπλέον, ο Δίας στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου, γι’ αυτό άσε τις τσιγκουνιές και κοίτα να χαρείς την ζωή σου, δίνοντας «στίγμα» και στους άλλους. Ίσως μάλιστα να σου κάνουν κι ένα δώρο. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου ή/και να αρχίσεις να θυμάσαι διάφορα.

Υδροχόος
Γενικά: Η Πανσέληνος σε κάνει πιο… παιχνιδιάρη/α, διώχνοντας τα «μαύρα σύννεφα» από την ζωή σου, ενώ μπορεί να σου δώσει μια χαρά από φίλο/η ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Ίσως πάλι να… ευχαριστηθείς ένα τυχερό παιχνίδι. Επιπλέον, με τον Δία στο ζώδιό σου, η τύχη σε έχει πάρει στο… κατόπι, κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα, ζητώντας πολλά περισσότερα από εκείνα που δικαιούσαι! Ίσως πάλι να ευνοηθείς «σκανδαλωδώς» σε μια υπόθεση, έχεις ωστόσο και την τάση να γίνεις σπάταλος/η. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα θα θυμηθείς και τα παλιά.

Ιχθύες
Γενικά: Η Πανσέληνος συνηγορεί σε έναν… διχασμό ανάμεσα σε οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις και παρότι θα γίνεις «δύο κομμάτια», προσπαθώντας να τα προλάβεις όλα, το τελικό αποτέλεσμα θα σε αφήσει ικανοποιημένο/η, αφού ακόμη κι αυτά που δεν θα γίνουν θα έχουν την… αστεία τους πλευρά! Επιπλέον, με τον Δία στον Υδροχόο φαίνεται να εξελίσσεται κάτι κρυφά και προς το συμφέρον σου, ίσως όμως να υπάρξουν και «γαργαλιστικές» αποκαλύψεις για τεκταινόμενα του παρασκηνίου! Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να γίνουν «μοιράσματα» με φίλους.


astrology.gr