MY KTEO

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Νίκος Αίσωπος: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας αποπλήρωσε το δάνειο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας»


Ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας αποπλήρωσε το δάνειο της Συνεταιριστικής Τράπεζας, όπως έκανε γνωστό ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Αίσωπος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Εύβοιας τη Δευτέρα το απόγευμα.
Η δήλωσή του αυτή προκάλεσε την ευχάριστη έκπληξη των επιμελητηριακών συμβούλων που έδειξαν ότι δεν γνώριζαν την θετική αυτή εξέλιξη. «Μπορεί η κίνηση μας αυτή να μην έχει άμεσο αντίκτυπο στην τόνωση της τοπικής αγοράς. Αλλά ήταν μια εκκρεμότητα που έπρεπε να λυθεί. Κάτι που έγινε και το κτίριο πέρασε στην κυριότητά μας. Αν και κάποιοι κακεντρεχείς χρεώνουν στο Επιμελητήριο την αποπληρωμή του δανείου» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αίσωπος.

Την είδηση αυτή δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη, αφού πρώτα διέψευσε με τη σειρά της την οποιαδήποτε συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην αποπληρωμή του δανείου. «Ήταν άδικο για τη διοίκηση του Συλλόγου γιατί παρέλαβε πολλά χρέη. Και είχε δυο επιλογές. Ή να κλείσει ή να παλέψει να ξεχρεώσει. Το ποσό ήταν μεγάλο. Αν δεν υπήρχε αυτή η εκκρεμότητα σίγουρα ο Σύλλογος θα φαινόταν σίγουρα πιο δραστήριος. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσετε το κτίριο και αξίζετε συγχαρητήρια» τόνισε η κ. Αγιοστρατίτη.