MY KTEO

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις μέσα από δρώμενα καλλιτεχνικού ή πολιτιστικού χαρακτήρα ή απλά να ονειρευτείς «δραπετεύοντας»
από όλα εκείνα που σε αγχώνουν. Από την άλλη πλευρά, μην πιστεύεις ότι σου λένε ή σου υπόσχονται, ενώ τσέκαρε δύο και τρεις φορές, σε ποιόν/α στέλνεις τα μηνύματά σου! Παράλληλα και για μια εβδομάδα ακόμη, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε παραπέμπει σε οικονομικές εξελίξεις και φαίνεται πως θα κληθείς να ασχοληθείς με μια υπόθεση του παρελθόντος, προκειμένου να πετύχεις την καλύτερη δυνατή ρύθμιση.

Ταύρος
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε «γεμίζει» με υποσχέσεις για το οικονομικό μέλλον σου, ωστόσο, δεν πρέπει να παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαρά, ιδιαίτερα όταν σου φαίνονται πολύ ιδανικά για να είναι αληθινά! Επιπλέον, επειδή τα λάθη ή οι αφηρημάδες είναι στο πρόγραμμα, όχι όμως απαραίτητα για… κακό, χαλάρωσε και «πέτα» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα, αφήνοντας το σύμπαν να σε καθοδηγήσει. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου εξακολουθεί να σε έχει στην αναμονή για μια υπόθεση, το «νερό» όμως θα «μπει στο αυλάκι» μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδος.

Δίδυμοι
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα βάζει τους «άλλους» στην ζωή σου και μάλιστα με… γλυκό τρόπο, παρέχοντάς σου ένα ψυχικό «αποκούμπι» στην περίπτωση που ζορίζεσαι. Ίσως βέβαια να υπάρξουν και ασάφειες που θα σε… μπερδέψουν, μπορείς όμως κι εσύ να παίξεις την «κολοκυθιά»! Επιπλέον, ενδέχεται να φτάσεις κατά… λάθος σε μια επιτυχία ή να εμπνευστείς από κάτι-κάποιον/α σε υπερθετικό βαθμό. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να επανεξετάσεις τις κινήσεις σου στα εργασιακά σου, ξέροντας πως βιώνεις μια παρένθεση που θα κλείσει μετά από μια εβδομάδα περίπου.

Καρκίνος 
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να επικεντρωθείς στις καλλιτεχνικές ή τις πιο υπερβατικές αναζητήσεις σου αλλά και στην αποτοξίνωσή σου από τροφές ή συνήθειες που σε βλάπτουν. Επιπλέον, σε σχέση με τα εργασιακά σου, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να κοπιάζεις, αφού πολλά πράγματα ή θα πάνε ή… δεν θα πάνε από μόνα τους! Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να ξαναβρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, με τις συγκινήσεις να «φουντώνουν», ενώ αν σου λείπει κάποιος/α, κάνε λίγη υπομονή μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδος.

Λέων
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε βοηθά να περάσεις όμορφα κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα, σε καλεί όμως και να προσφέρεις σε άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση και μην πάει ο νους σου μόνον στα υλικά αλλά σε μια εμψύχωση, που θα κάνει και σένα να νοιώσεις καλά. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο κληρονομικά και περιουσιακά θέματα, με σκοπό την ρύθμισή τους. Ίσως πάλι να αναδιατάξεις τον χώρο σου αλλά μην θεωρήσεις τίποτε ως οριστικό μέχρι να εκπνεύσει και η ερχόμενη εβδομάδα.

Παρθένος
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα απαλύνει τις εντάσεις, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα «μαγικό» περιβάλλον. Επιπλέον, αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές τάσεις σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, πρόσεξε ποιον/α βάζεις στον χώρο σου, αφού ένα άτομο θα αποπειραθεί να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου ή να σε εξαπατήσει. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό, ψάχνοντας για κάτι που έχασες, είναι πολύ πιθανό να βρεις κάτι άλλο που θεωρούσες χαμένο. Μπορεί ακόμη να τακτοποιήσεις τα χαρτιά σου ή τουλάχιστον να κινηθείς προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ζυγός
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δίνει έναν «ανέμελο» τόνο στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αν όμως θέλεις να μην άγεσαι από «fake» καταστάσεις, θα πρέπει να αξιολογήσεις τα όσα ακούς και βλέπεις, κρατώντας ενδεχομένως μικρό καλάθι σε όσα σου υπόσχονται. Επιπλέον βέβαια, σε ωθεί να «ξεφύγεις» μέσα από καλλιτεχνικά δρώμενα. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να ξαναδείς μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου που δεν έκλεισε εντελώς ή να αναγκαστείς να χρησιμοποιήσεις μέρος του αποθεματικού σου, ίσως όμως και να σου επιστραφούν χρήματα, ακριβώς πάνω στην ώρα!

Σκορπιός
Γενικά:  Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε φέρνει προ μιας ελπιδοφόρας εξέλιξης ή διαπραγμάτευσης στα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πετάξεις τα λεφτά σου στον βρόντο ή κυνηγήσεις μια ουτοπία. Επιπλέον, η διάθεση σου να προσφέρεις για έναν «ιερό» σκοπό, μπορεί τελικά να αποδειχθεί μια μεγάλη παγίδα, αφού ότι δώσεις θα πάει υπέρ κάποιων επιτήδειων, που κατέχουν άριστα την πολιτική της παραπλάνησης. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου μπορεί να σε «βυθίσει» σε μια ανασκόπηση σχετικά με το τι έγινε ή δεν έγινε στο παρελθόν, πρόσεξε όμως μην «κολλήσεις» άσχημα!

Τοξότης
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα πράγματα στην ροή τους, αφού το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα το που και πώς θα σε πάει. Επιπλέον, σε βοηθά να εμφανίσεις κάτι όπως σε… βολεύει, για να ξεφύγεις από ενδεχόμενες κακοτοπιές! Υπάρχουν βέβαια και… πλείστα θεάματα ή ακροάματα, που μπορούν να τέρψουν την ψυχή και τις αισθήσεις σου. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να πληροφορηθείς για το παρασκήνιο μιας κατάστασης του παρελθόντος, ύστερα από μια συνάντηση με κάποιον/α, που γνωρίζει πολλά και μπορεί πλέον να τα αποκαλύψει.

Αιγόκερως
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην υγεία και την διατροφή σου, ίσως μάλιστα να υιοθετήσεις ένα «εναλλακτικό» πρόγραμμα που σε αποτοξινώνει σωματικά και ψυχικά. Επιπλέον, πολλά μπορεί να «παίζονται στο παρασκήνιο αλλά επειδή, η λογική κρίση σου «κάνει νερά», πρέπει να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθηση σου, που μπορεί να σε προστατέψει από τις κακοτοπιές. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό αναβιώνει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, στα πλαίσια μιας «παρένθεσης», που έχει ακόμη μια εβδομάδα ζωής, περίπου!

Υδροχόος
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σου γνωρίζει κόσμο αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να «ξεδιαλέξεις» τα πρόσωπα που πραγματικά αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Επιπλέον, αν σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό να θυμάσαι ότι πίσω από τα όμορφα λόγια και τα οράματα μπορεί να κρύβονται συμφέροντα, με συνέπεια η όποια προσφορά σου σε έργο ή σε χρήμα να μην πάει τελικά εκεί που θα έπρεπε. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό φέρνει κάποιες «ανωμαλίες» στις υποθέσεις σου, σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικές λύσεις.

Ιχθύες
Γενικά: Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ούτε εσύ, ούτε και οι άλλοι/ες εκφράζετε αντιρρήσεις, προτιμώντας να συντηρήσετε μια ειδυλλιακή εικόνα. Επιπλέον ασχήμιες και ελαττώματα… αποκρύπτονται έντεχνα, αν όμως όλα αυτά φέρνουν την… ειρήνη επί της γης, τότε δεν πειράζει!  Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν θα βγεις χαμένος/η αν δεν κινηθείς με βάση την λογική σου αλλά την διαίσθησή σου, ίσως μάλιστα σου «κατέβει» μια καταπληκτική έμπνευση! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σπέρνει στο διάβα σου παλιούς γνώριμους, ίσως όμως και να επανεξεταστεί ένα νομικό ζήτημα σου.


astrology.gr