MY KTEO

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

ΚριόςΚριέ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία που θα έχεις ακόμα και με φίλους σου, καθώς ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποιες παρανοήσεις.  Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο την πρώτη ημέρα του μήνα, δείχνει πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όσον αφορά τις ενέργειες που θα κάνεις προκειμένου να καλύψεις κάποιες από τις επιθυμίες σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου την ίδια ημέρα αλλά και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο στις 5/2 μπορεί να μη σου αφήσει πρόσφορο έδαφος για να εκφραστείς αλλά και να εκφράσεις τα θέλω σου.

Ταύρος: Ταύρε μου η εβδομάδα ενδεχομένως να ξεκινήσει με ένταση για εσένα καθώς το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, βάζει φρένο στις επιθυμίες σου. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανόν να πεισμώσεις σε περίπτωση που νιώθεις πως υπάρχουν εμπόδια σε αυτά που επιθυμείς να κάνεις. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία ούτως ή άλλως δημιουργεί κάποια εμπόδια επικοινωνιακής φύσεως, για αυτό θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή κυρίως στη δουλειά. Απόφυγε λεκτικές αντιπαραθέσεις, αν μπορείς ακόμα και τις απλές διαφωνίες, καθώς δεν θα είναι εύκολο να προβλέψεις πως θα εξελιχθούν.

Δίδυμοι: Δίδυμε μου η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με συγγενικά πρόσωπα, ανθρώπους που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον καθώς και με κάποιες πληροφορίες οι οποίες ενδεχομένως να φτάσουν στα αυτιά σου. Θα πρέπει να θυμάσαι πως η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν θα βοηθήσει τη ροή των πληροφοριών και μπορεί να δημιουργήσει είτε εμπόδια είτε κάποιες παρανοήσεις σε αυτές. Την 1/2 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο θα φέρει στο προσκήνιο την κόπωση σου, κάτι που θα αποτελέσει εμπόδιο στην εκπλήρωση κάποιων σχεδίων που έχεις κατά νου.

Καρκίνος: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το παρελθόν -ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν οικονομικές υποθέσεις- καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου υποδεικνύει τέτοιου είδους εκκρεμότητες. Την 1/2 το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Άρη πού βρίσκεται στον Ταύρο ενδεχομένως να ενισχύσει την ένταση σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Πρόσεξε ιδιαίτερα συζητήσεις οι οποίες σχετίζονται ή έχουν ως βάση τους οικονομικές υποθέσεις, καθώς εκεί θα χρειαστεί πολύ καλή επικοινωνιακή διαχείριση!

Λέων: Λέων μου αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία που θα έχεις με τους συνεργάτες σου αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει ασάφειες και παρανοήσεις. Την 1/2 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται και εκείνος στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο σου λέει να δώσεις μεγάλη προσοχή στις επαγγελματικές σου υποθέσεις καθώς και σε όλα τα ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά και τις υποχρεώσεις της, μιας και φαίνεται πως θα υπάρξουν ανατροπές. Ίσως συναντήσεις πρόσωπα τα οποία θα σε «δυσκολέψουν» αρκετά και δεν αποκλείεται να αντιταχθούν σε αυτά που λες. Προσπάθησε να μην δώσεις πάτημα για να εξελιχθούν κάποιες διενέξεις.

Παρθένος: Παρθένε μου ο κυβερνήτης σου Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου και είναι πολύ πιθανόν να δημιουργεί ζητήματα στην καθημερινότητά σου. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν αναβολές ή καθυστερήσεις κάποιων υποχρεώσεων σου και ίσως θα πρέπει να προσαρμοστείς σε πιο αργούς ρυθμούς. Την 1/2 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει αλλαγές στο ημερήσιο πλάνο, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας θα υπάρξει μία σταθερότητα, για αυτό μέχρι τότε θα πρέπει να είσαι ευέλικτος σε όλα αυτά που έχεις το πρόγραμμά σου και για αυτά που είναι πολύ σημαντικά να έχεις και ένα plan b.

Ζυγός: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πάρα πολύ πιθανόν να παρατηρήσεις πως υπάρχουν ζητήματα τα οποία θα εμφανιστούν ξανά στο παρόν και ενδεχομένως να σχετίζονται με αισθηματικές υποθέσεις παλαιότερα ειδύλλια αλλά και φλερτ τα οποία έμειναν ημιτελή. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο και ανασύρει αισθηματικές υποθέσεις που ήταν «στο αρχείο»! Την 1/2 ο Ήλιος που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο και αυτή η όψη δείχνει πως η εβδομάδα θα ξεκινήσει ιδιαίτερα δυναμικά και με ένταση, ιδιαίτερα αν κάνουν την εμφάνισή τους και συναισθήματα τα οποία θεωρούσες πως έχεις αφήσει πίσω σου.

Σκορπιός: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις πως μιλάς σε τοίχο ακόμα και κατά την επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα και αυτό είναι κάτι το οποίο θα σε επηρεάσει, όμως μην ξεχνάς πως ο Ερμής είναι ανάδρομος και δημιουργεί επικοινωνιακά εμπόδια και δυσκολίες. Την 1/2 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα αποσταθεροποίησης σε οικογενειακές, προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Ίσως παρατηρήσεις πως πρόσωπα τα οποία σχετίζεσαι μαζί τους δεν θα δώσουν και τα καλύτερα δείγματα αυτές τις ημέρες. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις και να περιμένεις την άλλη εβδομάδα για να κάνεις τις εκτιμήσεις σου.

Τοξότης: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να αναθεωρήσεις κάποιες ιδέες, σκέψεις ακόμα και απόψεις που είχες, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει ανακατατάξεις και αλλαγές στα πλάνα σου. Την 1/2 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο, μπορεί να φέρει επιπλέον υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα αρκετά πιεστικό πρόγραμμα για αυτές τις ημέρες. Εσύ από την άλλη φαίνεται πως θα αγχωθείς για όλα αυτά όμως αυτό δεν θα είναι καθόλου βοηθητικό, ίσα-ίσα που θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερα εμπόδια. Ιεράρχησε σωστά τις υποχρεώσεις σου και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια εμπόδια σε οικονομικές συζητήσεις και ζητήματα που αφορούν το ταμείο σου, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στρέφει την προσοχή σου σε αυτό, όμως δημιουργεί και ένα βαθμό δυσκολίας όσον αφορά τη διευθέτηση κάποιων θεμάτων. Την 1/2 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο, ενδεχομένως να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφους σου. Η προσωπική σου ζωή και το κλίμα που θα υπάρχει στις αισθηματικές σου υποθέσεις θα επηρεάσει ιδιαίτερα τη διάθεσή σου για αυτή την εβδομάδα, για αυτό χρειάζεται να επικεντρωθείς σε αυτές.

Υδροχόος: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται που θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο των αστρολογικών εξελίξεων καθώς ήδη φιλοξενείς τον Ερμή που κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου και από την 1/2 θα φιλοξενείς και την Αφροδίτη. Αυτό δείχνει πως θα υπάρξει ιδιαίτερη κινητοποίηση σε ζητήματα που αφορούν τις αισθηματικές, πρακτικές αλλά και οικονομικές σου ανάγκες όπως επίσης και στην επικοινωνία που θα έχεις με τους άλλους, η οποία ενδεχομένως να μην είναι τόσο εύκολη. Καλό θα είναι να αφήσεις τις απαιτητικές δουλειές για το δεύτερο μισό της εβδομάδας καθώς την πρώτη ημέρα της το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται και εκείνος στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο δημιουργεί εσωτερικό αναβρασμό, που δεν θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς με υπομονή στα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

Ιχθύες: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο στις σκέψεις σου και τα σενάρια που ενδεχομένως να κάνεις σε κάποια θέματα, με αποτέλεσμα να αφήσεις οποιοδήποτε πρακτικό ζήτημα της καθημερινότητας στον αυτόματο πιλότο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου και είναι πάρα πολύ πιθανό να σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις προσώπων και καταστάσεων. Την 1/2 ο Ήλιος που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο και αυτή η όψη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια παράπονα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, αλλά και κάποιους διαξιφισμούς μέσα σε παρέες. Όσο περνούν οι ημέρες η ένταση θα μειώνεται, για αυτό προτίμησε το δεύτερο μισό της εβδομάδας για σημαντικές συζητήσεις.


www.myastro.gr