Evia Top: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

ΚριόςΗ είσοδος του κυβερνήτη σου Άρη στο ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά τον Σκορπιό στις 19/11 χρωματίζει την εβδομάδα αλλά και τη διάθεσή σου. Είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις πως τα αποθέματα της ενέργειας σου ολοένα και αυξάνονται
και αυτή η αίσθηση μπορεί να σε κάνει να χάσεις την ισορροπία ανάμεσα στο δυναμισμό και την επίδειξη ισχύος. Στις 20/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού και κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία, ιδιαίτερα την επικοινωνία που αφορά σε οικονομικές συναλλαγές και τακτοποιήσεις λογαριασμών. Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ καθώς στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη σε γεμίζει αισιοδοξία και χαρά και είναι πιθανόν να σε κάνει να βάλεις πλώρη για ένα ταξιδάκι!

Ταύρος: Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 19/11 μπορεί να δημιουργήσει ένα «πολεμικό κλίμα» σε σχέσεις και συνεργασίες και εσύ θα χρειαστεί να αφήσεις και κάποιες κουβέντες να «πέσουν κάτω» προκειμένου να μην υπάρξουν εντάσεις. Μία ημέρα μετά ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού και θα παρατηρήσεις πως οι διαφωνίες που είχες όλο το προηγούμενο διάστημα με τους συνεργάτες σου αλλά και με το σύντροφό σου, θα αρχίσουν να αμβλύνονται. Στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία η ενασχόληση σου με οτιδήποτε σχετίζεται με τράπεζες, δάνεια, κάρτες, ασφαλιστικά προϊόντα και ασφαλιστικούς φορείς θα στεφθεί με επιτυχία.

Δίδυμοι: Η εβδομάδα ξεκινά με έντονη διάθεση καθώς ο Άρης περνά στο ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά το Σκορπιό στις 19/11 και φέρνει πολλή δουλειά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Μην τρομάζεις με αυτές καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 20/11 και δεν θα δυσκολέψει την κατάσταση στην επικοινωνία μεταξύ εσένα και των εμπλεκομένων στις δουλειές σου. Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου τον Τοξότη και δείχνει πως για το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στις 24/11 η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να φέρει μία νέα κερδοφόρα συνεργασία, μία νέα σχέση ή ευχάριστα νέα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο!

Καρκίνος: Ο Άρης πέρνα στο ζώδιο του Σκορπιού στις 19/11 και θα σε κάνει ιδιαίτερα δραστήριο σε προσωπικό επίπεδο! Το φλερτ θα είναι το δυνατό σου χαρτί αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε νέες ερωτικές περιπέτειες! Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία ζώδιο του Σκορπιού στις 20/11 και τώρα θα μπορέσεις να βγάλεις πιο ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με κάποιες «επιστροφές» που είχες από το παρελθόν. Στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία μπορείς να περάσεις πάρα πολύ ωραία στην καθημερινότητά σου, αρκεί να βρεις μία δραστηριότητα η οποία θα σε γεμίζει. Στις 24/11 η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να φέρει μία ευχάριστη συνάντηση σε ένα μέρος όπου βρίσκεσαι συχνά!

Λέων: Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 19/11 σηματοδοτεί μία περίοδο κατά την οποία θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποιες δουλειές σχετικές με αυτό, οι οποίες μπορεί να ανεβάσουν και το λογαριασμό των εξόδων σου. Προσπάθησε να τις διευθετήσεις χωρίς όμως να χρειαστεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους. Στις 20/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό θα βοηθήσει στο να βρεθούν λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα που σε απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα. Στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα υπάρχει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον γύρω σου! Την τελευταία ημέρα της εβδομάδας η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στον Τοξότη κάνει την ημέρα ιδανική για αισθηματικά ζητήματα! Πρόσεξε καθώς η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να δυναμιτίσει λίγο το κλίμα…

Παρθένος: Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού μία πλανητική μετακίνηση η οποία ευνοεί την επαφή με κόσμο και με τους ανθρώπους που βρίσκονται στον περίγυρό σου. Οι δημόσιες σχέσεις θα πάνε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα, όμως την ίδια στιγμή οι πολλές συζητήσεις μπορεί να φέρουν και αρκετές διαφωνίες. Εσύ καλείσαι να κρατήσεις την ισορροπία και να συζητήσεις με ήρεμο τρόπο τυχόν διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν. Σε αυτό θα βοηθήσει και ο Ερμής ο οποίος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 20/11 και χαμηλώνει τους τόνους στις εντάσεις που υπήρχαν σε επικοινωνιακό επίπεδο. Στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη σηματοδοτεί μία περίοδο εσωστρέφειας, η οποία όμως μπορεί να είναι πολύ δημιουργική στο προσεχές μέλλον. Στις 24/11 η συνοδός Αφροδίτης-Δία στο ζώδιο του Τοξότη συνηγορεί στο να περάσεις μία υπέροχη ημέρα στο σπίτι σου παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους.

Ζυγός: Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 19/11 δίνοντας τέλος σε μία μακρά περίοδο κατά την οποία είναι πολύ πιθανό να βρισκόσουν σε υπερένταση. Τώρα αυτή η «υπερένταση» θα μεταφερθεί σε ζητήματα που σχετίζονται με λογαριασμούς, οικονομικές διευθετήσεις και τέτοιου είδους υποχρεώσεις, καθώς είσαι αποφασισμένος να τα τακτοποιήσεις όλα εδώ και τώρα. Ο Άρης σε αυτό το ζώδιο μπορεί να αυξήσει τα έξοδά σου όμως την ίδια στιγμή θα αυξήσει και τις ευκαιρίες για να αποκτήσεις νέους πόρους. Στις 20/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και σηματοδοτεί για καλή περίοδο για να «ξεκολλήσουν» κάποιες οικονομικές συμφωνίες που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα. Στις 22/11 το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη σου χαρίζει αισιοδοξία κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις πολύ καλύτερα. Την Κυριακή 24/11 η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Σκορπιός: Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου στις 19/11 αποτελεί πολύ σημαντική πλανητική μετακίνηση για εσένα και για τους στόχους σου! Ο δυναμισμός σου, το πάθος σου αλλά και η προσκόλληση που θα έχεις σε οτιδήποτε θέλεις να καταφέρεις θα είναι έντονα και θα σε «ξεκολλήσουν» από μία περίοδο στασιμότητας. Πρόσεξε καθώς είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις εμμονές με κάποια ζητήματα και τελικά να χάσεις την ουσία τους. Μία ημέρα μετά ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου, βάζοντας τέλος σε μία περίοδο που επικρατούσαν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη και δίνει ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο. Την τελευταία ημέρα της εβδομάδας μία ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη συνόδου μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία που βρίσκονται στο ζώδιο του Τοξότη, δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις κάτι είτε σε οικονομικό είτε σε αισθηματικό επίπεδο.

Τοξότης: Η εβδομάδα ξεκινάει ιδιαίτερα δυναμικά καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 19/11 δείχνει πως θα έχεις αυξημένα επίπεδα ενέργειας. Προσπάθησε να διοχετεύσεις αυτή την ενέργεια προς όφελός σου σε δραστηριότητες που σου αρέσουν και μην την αφήσεις να σε οδηγήσει σε φαύλους κύκλους αρνητικών σκέψεων, οι οποίοι θα σου δημιουργήσουν ψυχολογική κούραση. Στις 20/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού βοηθώντας κάποια ζητήματα να ξεκαθαρίσουν. Ο μήνας των γενεθλίων σου ξεκινά στις 22/11 καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σου τη σηματοδοτεί! Τώρα ξεκινά μία περίοδο κατά την οποία θα μπορέσεις να προβάλλεις με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σου και να κλέψεις τις εντυπώσεις. Η εβδομάδα κλείνει με μία όψη συνόδου ανάμεσα στην Αφροδίτη και στο Δία που γίνεται στο ζώδιό σου και φέρνει εύνοια ιδιαίτερα σε εσένα που έχεις γεννηθεί τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

Αιγόκερως: Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 19/11 δείχνει πως ξεκινά μία δυναμική εβδομάδα γεμάτη με επαφές με φίλους σου, συλλογικές δραστηριότητες και δημόσιες σχέσεις! Τα παραπάνω θα σε κρατούν ευχάριστα απασχολημένο καθ’ όλη τη διάρκεια της, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν και κάποιες διαφωνίες μεταξύ φίλων. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 20/11 θα εξομαλύνει την επικοινωνία και θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις ξανά ένα φίλο σου με τον οποίο είχες ψυχρανθεί. Στις 22/11 το απόγευμα η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη υποδηλώνει πως ξεκινά μία περίοδος εσωστρέφειας για εσένα. Αυτή θα είναι πολύ βοηθητική καθώς θα σε ωθήσει να «δουλέψεις μακριά από τα φώτα» και να υλοποιήσεις κάποιους από τους στόχους που έχεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Υδροχόος: Μία εβδομάδα με έντονα επαγγελματικό ενδιαφέρον ξεκινά καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 19/11 δείχνει επαγγελματικές υποχρεώσεις, ραντεβού και συζητήσεις που σχετίζονται με δουλειά! Αυτές είναι πιθανό να δημιουργήσουν και διαφωνίες στον επαγγελματικό σου χώρο και ο τρόπος που θα εξελιχθούν θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα επιχειρήσεις να τις προσεγγίσεις. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 20/11 σε βοηθά να καταφέρεις να έχεις και την «πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο», αρκεί να χρησιμοποιήσεις τις διπλωματικές του ικανότητες. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 σου υπενθυμίζει πως έχεις ανάγκη και στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης με τους φίλους σου, για αυτό αξίζει να επενδύσεις χρόνο σε εκείνους.

Ιχθύες: Ο Άρης πέρνα στο ζώδιο του Σκορπιού στις 19/11 και υποδηλώνει πως ξεκινά ένα αρκετά δραστήριο διάστημα για εσένα με ευκαιρίες για επαφές με ανθρώπους που έχεις να δεις καιρό, νέες γνωριμίες αλλά και ταξίδια. Στις 20/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα παρατηρήσεις πως η επικοινωνία θα αρχίσει να γίνεται πολύ πιο εύκολη σταδιακά, δίνοντας ευκαιρίες να λύσεις και κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί. Στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να φέρει εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο οι οποίες θα είναι προς όφελός σου. Την Κυριακή η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στο ίδιο ζώδιο (Τοξότη), δείχνει πως μπορείς να κερδίσεις κάτι στη δουλειά, πιθανόν και μία προαγωγή!


www.myastro.gr