MY KTEO

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Μάρτυρας και παραλίγο θύμα ενός απίστευτου περιστατικού εντός της Ευελπίδων ο Χριστόδουλος Κύρου Τσάκαλος

Μάρτυρας ενός παραλίγο τραγικού συμβάντος έγινε πριν λίγες μέρες ο δικηγόρος Χριστόδουλος Κύρου Τσάκαλος ενώ βρισκόταν στα δικαστήρια της Ευελπίδων.  Συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν στο κτίριο 16 της εισαγγελίας και
στεκόταν δεύτερος στη σειρά για να εισέλθει στο γραφείο του Εισαγγελέα, ο ακριβώς  μπροστά του ήταν ένας ηλικιωμένος άντρας, ο οποίος εμφανώς εξοργισμένος άρχισε να φωνάζει και να βρίζει μεγαλοφώνως «Ληστές! Μου τα πήρατε όλα, δεν υπάρχει δικαιοσύνη» και ξαφνικά τράβηξε πολεμικό μαχαίρι με λάμα πάνω από 15 εκατοστά μήκος. Το μαχαίρι καθώς το κουνούσε πέρα δώθε, από θαύμα δεν τραυμάτισε τον δικηγόρο από τη Χαλκίδα. Ο άντρας μάλιστα προσπάθησε να επιτεθεί στον εισαγγελέα, αλλά πέντε αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο τον ακινητοποίησαν αστραπιαία και τον αφόπλισαν. Είναι απορίας άξιο όμως πως κατάφερε ο άντρας αυτός και έφερε  τέτοιο αντικείμενο μέσα στα δικαστήρια, σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτίρια της Αθήνας.

Υποτίθεται ότι πέρασε διπλό έλεγχο από μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων, έναν πρώτο για να εισέλθει στο χώρο των Δικαστηρίων και έναν δεύτερο για να εισέλθει στο κτίριο της Εισαγγελίας. Παρόλα αυτά τα κατάφερε να περάσει ένα εν δυνάμει φονικό όπλο μέσα στα δικαστήρια. Δικαίως λοιπόν ο Χριστόδουλος Κύρου Τσάκαλος διαπιστώνει ότι «τελικά το επάγγελμα του δικηγόρου είναι πολύ επικίνδυνο!»