MY KTEO

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Πρατσόλης: Έτσι δυστυχώς βιώνει ο Ευβοϊκός Λαός την "μπλε" ανάπτυξη και την "κανονικότητα"

Η κατάργηση των δύο τμημάτων στο συγκρότημα Ευρίπου του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στα Ψαχνά από την κυβέρνηση της ΝΔ είναι μια πολύ αρνητική εξέλιξη για την Εύβοια και παράλληλα μια εκδικητική πράξη για την νέα γενιά μας. Να σημειωθεί βέβαια ότι τα
τμήματα που καταργούνται είναι Διατροφής και Διαιτολογιας, Τουριστικών Σπουδών και εναλλακτικού Τουρισμού. Αφαιρούν δε από την περιοχή, αλλά και από όλη την Εύβοια ένα δυνατό αναπτυξιακό εργαλείο.
Έτσι δυστυχώς βιώνει ο Ευβοϊκός Λαός την "μπλε" ανάπτυξη και την "κανονικότητα" της διακυβέρνησης της ΝΔ. Αν και δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση γιατί όλοι οι τοπικοί παράγοντες (βουλευτές, υποψήφιοι, κ. α.) ήταν σφοδροί πολέμιοι της νομοθετικής πρωτοβουλίας του ΣΥΡΙΖΑ για την αναβάθμιση των Τ. Ε. Ι. και την παρουσία του ΕΚΠΑ στο Νομό μας. Με αυτόν τον τρόπο ανοίγουν βέβαια διάπλατα τον δρόμο στα κολέγια και την ιδιωτική εκπαίδευση. Αλήθεια για αυτή την άδικη απόφαση της κυβέρνησης για την Εύβοια ποια είναι η θέση αλλά και η αντίδραση των βουλευτών της ΝΔ, της Περιφέρειας και των Δήμων?