MY KTEO

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα σε βάζει σε πειρασμό με όλα εκείνα που σε αυτόν τον κόσμο είναι το σύνηθες δέλεαρ. Χρήμα και ηδονές σου προσφέρονται προκειμένου να… υποκύψεις, όλα όμως έχουν το αντίτιμό τους τόσο σε ηθικό επίπεδο, όσο και στην ελευθερία των επιλογών σου. Παράλληλα, με το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να αρχίσεις να θυμάσαι… διάφορα και να βρεθείς σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη κατάσταση, ίσως όμως να «ξυπνήσει» μέσα σου κι ένας θυμός, που θα… ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου! Επιπλέον, το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού μπλέκει με ασύμφορο τρόπο τα οικονομικά και τα προσωπικά σου.

Ταύρος
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα σε κατευθύνει σε μονοπάτια μυστηρίου και… σεξ, πέρα όμως από διαβάσματα και ταινίες ίσως να γίνεις μάρτυρας κι ενός θλιβερού επεισοδίου ή να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε συγγενή σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην εμπιστεύεσαι αγνώστους. Παράλληλα, με το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να «σκάσει» ένα μυστικό σχετικό με μια οικονομική υπόθεσή σου, ίσως όμως χρειαστεί να διαχειριστείς και μια «έκρηξη» απωθημένων, είτε δικών σου, είτε κάποιου/ας άλλου/ης. Επιπλέον, το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού «απαιτεί» να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα, πριν σπάσουν οι «κρίκοι».

Δίδυμοι
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα διεγείρει τα πάθη σου, με όλες τις συνέπειες, θετικές και αρνητικές. Ως προς τα οικονομικά σου δε, το καλό σενάριο είναι να λάβεις μια αποζημίωση ή ένα κληροδότημα, υπάρχει όμως και το… άλλο που περιγράφει το πώς κάποιος/α μπορεί να φτάσει στον «πάτο» εξ αιτίας των εμμονών του. Παράλληλα, με το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα το συναίσθημα και οι αδυναμίες σου βγαίνουν στη… φόρα, ίσως όμως να σου προκύψει και η αναζωπύρωση μιας έχθρας ή ενός ανταγωνισμού στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Επιπλέον, το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει ζημιές στον εξοπλισμό σου. .

Καρκίνος 
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα σε κάνει πιο απόλυτο/η στις προσεγγίσεις σου κι αν «στραβώσει» κάτι μπορεί να το πάρεις πολύ άσχημα. Υπάρχει ωστόσο και το καλό σενάριο, να «αναστηθείς» δηλαδή ύστερα από την εκπλήρωση μιας προοπτικής που κάποτε ήταν καταδικασμένη. Παράλληλα, με το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να «στηθεί» μια οικογενειακή επιχείρηση, ωστόσο οι δεσμοί αίματος επικρατούν της αξιοκρατίας, με ότι συνεπάγεται αυτό. Ίσως πάλι να επανεμφανιστεί ένα θέμα υγείας. Επιπλέον, το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού θέτει «χοντρά» διλήμματα στα οικονομικά σου.

Λέων
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα «δείχνει» την υγεία σου και οφείλεις να βάλεις ένα τέλος σε οτιδήποτε ανθυγιεινό, ίσως όμως να στενοχωρηθείς εξ αιτίας ενός pet. Στην δουλειά σου πάλι, μην προσπαθήσεις να σώσεις μια κατάσταση που είναι... ήδη πεθαμένη! Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα «σκαλίζει» τα απωθημένα σου, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τις προσωπικές επιλογές σου, υπάρχει ωστόσο και η δυναμική της δημιουργικής ενασχόλησής σου με θέματα του παρελθόντος. Επιπλέον, με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, δεν υπάρχουν «win-win» λύσεις κι αν κερδίσεις κάτι, θα χάσεις κάτι άλλο.

Παρθένος
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει θύμα ενός πάθους ή της ζήλιας, σε κάθε περίπτωση όμως να θυμάσαι ότι σήμερα είναι προτιμότερο να τελειώσεις μια κατάσταση, παρά να την αρχίσεις, αφού στην πορεία θα μπλέξεις άσχημα. Επιπλέον μπορεί να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα βγάζει στη φόρα οικογενειακά απωθημένα ή/και περιουσιακές διεκδικήσεις, ίσως όμως χρειαστεί να εγκαταλείψεις… εσπευσμένα την οικογενειακή εστία σου! Επιπλέον, το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σε πηγαίνει από το ένα άκρο στο άλλο.

Ζυγός
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου στην οικογένειά σου ή σε σχέση με ένα περιουσιακό ζήτημα, μάλλον όμως θα σου πάρει χρόνο μέχρι να «μπει το νερό στ’ αυλάκι». Ίσως βέβαια και να ξεκαθαρίσεις τον χώρο σου αλλά σε κάθε περίπτωση, μην ανοίγεις σε αγνώστους. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα συνηγορεί στο να κάνεις ένα ταξίδι στο παρελθόν, δια να συναντήσεις τους «δαίμονές» σου και είτε να τους εξευμενίσεις, είτε να τους… ξεπαστρέψεις! Επιπλέον, με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού δεν μπορείς να έχεις «και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο».

Σκορπιός
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα σε βάζει να σκέφτεσαι τα χειρότερα, με κίνδυνο να ενεργοποιηθούν οι αυτοκαταστροφικές τάσεις σου και να χύσεις μονομιάς «όλη την καρδάρα με το γάλα». Ίσως πάλι να δεις ή να ακούσεις κάτι δυσάρεστο, ενώ σε κάθε περίπτωση το άγνωστο πέρα από την γοητεία που σου ασκεί, έχει και τα… θέματά του! Παράλληλα, με το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα τα οικονομικά σου κριτήρια παύουν να είναι ρεαλιστικά, λόγω... ειδικών σχέσεων, μπορεί ωστόσο να «ξυπνήσει» και μια περιουσιακή διαφορά. Ωστόσο, με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, δεν είναι να παίρνεις οριστικές αποφάσεις.

Τοξότης
Γενικά: Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα δεν αποκλείεται να λάβεις μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση, στον αντίποδα όμως κινδυνεύεις να τα χάσεις… όλα αν παρασυρθείς από ένα πάθος σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα «σκαλίζει» το παρελθόν και σε φέρνει σε μια θέση αδυναμίας, που… σίγουρα είναι εκμεταλλεύσιμη, από την άλλη πλευρά ωστόσο μπορεί να πάρεις και μια… αγκαλιά παραπάνω λόγω της ευαισθησίας που θα επιδείξεις! Επιπλέον, το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού φέρνει ένα… αλαλούμ στην καθημερινότητά σου, σε κάθε περίπτωση όμως αναζήτησε αυτά που ενώνουν κι όχι εκείνα που χωρίζουν.

Αιγόκερως
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα συνηγορεί στο να διαγράψεις ότι σε κρατά δέσμιο προσώπων και καταστάσεων κι ύστερα να κάνεις την επανεκκίνησή σου και βέβαια δεν αποκλείεται να σου τύχει και κάτι δυσάρεστο, που θα σε βάλει σε αυτή την διαδικασία. Επιπλέον, μην προβείς σε μια αισθητική επέμβαση, αφού θα αποτύχει. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σηματοδοτεί μια... συνάντηση με τα απωθημένα σου, ίσως όμως να μάθεις και ένα οικογενειακό μυστικό, που τελικά «βαραίνει» κι εσένα. όσο για τα οικονομικά σου, ότι απόφαση και να πάρεις, με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού… είναι στον αέρα!

Υδροχόος
Γενικά: Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα προέχει το να προστατέψεις την υγεία σου και να μην κρατάς μέσα σου αρνητικά συναισθήματα, ίσως όμως να γίνεις και στόχος μιας αντιζηλίας, από κάποιον/α που χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα, Παράλληλα, με το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να συμμετάσχεις σε μια ομάδα που έχει σαν κύριο αντικείμενό της την Παράδοση. Κατά τα άλλα βέβαια, το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σε θέτει ενώπιον διλημμάτων και το πρόβλημα είναι πως ότι κι αν επιλέξεις θα βρεις μπροστά σου το… αντίθετό του!

Ιχθύες
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει μάλλον κακά μαντάτα για μια φιλία σου είτε επειδή κάποιος/α φέρθηκε ζηλόφθονα απέναντί σου, είτε λόγω μιας δυσάρεστης και αναπότρεπτης εξέλιξης. Υπάρχει ωστόσο και το καλό σενάριο της επαναπροσέγγισης με ένα σημαντικό για σένα πρόσωπο που… είχαν χαθεί τα ίχνη του! Παράλληλα, με το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα, οι κοινοί δεσμού παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στις οικονομικές και επαγγελματικές επιλογές σου, από την στιγμή ωστόσο που υπάρχουν οι «μεν», σίγουρα θα προκύψουν και οι… δε! Επιπλέον, το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού φέρνει αναποδιές στην καθημερινότητά σου.


astrology.gr