MY KTEO

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με τον Άρη απέναντί σου να «τα παίρνει στο κρανίο», κάποιος/α φαίνεται να παίρνει την… άγουσα προς τα αποδυτήρια, ύστερα από το τέλος μια συνεργασίας που δεν πάει άλλο.
Πρόσεξε όμως και τους δικούς σου «άτσαλους» χειρισμούς, που μπορεί να απειλήσουν μέχρι και την σωματική σου ακεραιότητα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη, επηρεασμένη από τον Πλούτωνα σε «απειλεί» με μια νομική πράξη που «σου δένει τα χέρια», όσον αφορά τον βαθμό της ανεξαρτησίας σου γι’ αυτό να είσαι πιο καχύποπτος/η σε σχέση με το τι υπογράφεις Επιπλέον, είναι πιθανό να γίνεις μάρτυρας μιας καταστροφής.

Ταύρος
Γενικά: Με τον Άρη στον Ζυγό να στοχεύει… εξακολουθητικά την υγεία σου, κινδυνεύεις από κατάγματα και τραυματισμούς. Επιπλέον, στην δουλειά σου φαίνεται να ξεσπά μια σύγκρουση, ενώ δεν αποκλείεται να χαλάσουν και μηχανήματα που χρησιμοποιείς. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη σε καλεί να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια πρόταση οικονομικού περιεχομένου, αφού είναι πιθανό να γίνεται εκ του πονηρού ή να κρύβει μελλοντικές παγίδες, ιδιαίτερα στην περίπτωση μιας χρηματοδότησης. Αν βέβαια είσαι τυχερός/η μπορεί να λάβεις και μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση.

Δίδυμοι
Γενικά: Με τον Άρη στον Ζυγό είναι πολύ πιθανό θα βρεθείς σε… έξαψη, είτε δημιουργική, είτε λόγω της συμπεριφοράς και των επιλογών ενός αγαπημένου σου προσώπου. Ίσως όμως όλα αυτά να είναι μια καλή αφορμή για να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου επί… κλίνης! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη σου επισημαίνει ότι οι όροι μιας συνεργασίας, αλλά και οι προθέσεις των άλλων απέναντι σου, θέλουν περισσότερο «ψάξιμο», αφού κανείς δεν είναι αυτό που δηλώνει ή φαίνεται. Επιπλέον είναι πιθανό να πέσεις θύμα μιας γενικότερης εξέλιξης που θίγει τις οικονομικές ισορροπίες σου.

Καρκίνος
Γενικά: Ο Άρης στον Ζυγό δεν… λέει να ησυχάσει και μπορεί να προκαλέσει μια αναστάτωση τόσο στην οικογενειακή, όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται κιόλας να «ξεσπιτωθείς» εξ αιτίας κάποιων εργασιών ή μιας έκτακτης κατάστασης ή απλά να «τα τσουγκρίσεις» με τους οικείους σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη σε παραπέμπει σε παιχνίδια εξουσίας και υπόγειες διεργασίες στην δουλειά σου κι όχι μόνο με επαγγελματικά κριτήρια αλλά και με προσωπικά. Επιπλέον, φαίνεται πως μια σύμβαση ή συνεργασία αποσκοπεί στον έλεγχο και την χειραγώγησή σου.

Λέων
Γενικά: Ο Άρης στον Ζυγό… επιμένει να σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου, αφού δεν θέλει και πολύ για να πέσεις σε τοίχο, μεταφορικά και κυριολεκτικά! Αντίθετα, στο πνευματικό πεδίο μπορείς να κάνεις μια σημαντική συνειδητοποίηση. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Τοξότη να αποκτά Πλουτώνιες διαστάσεις, τείνεις να δραματοποιήσεις στο έπακρο προσωπικές καταστάσεις κι ίσως κάποια στιγμή να χάσεις τον έλεγχο, προβαίνοντας σε ενέργειες που δεν σε… τιμούν! Επιπλέον, αν έχεις παιδιά μπορεί να συμβεί κάτι «καταλυτικό» στην επαγγελματική τους εξέλιξη.

Παρθένος
Γενικά: Ο Άρης στον Ζυγό σου φέρνει ένα ακόμη οικονομικό δίλημμα, για το αν θα πρέπει να καλύψεις ανάγκες ή επιθυμίες ρισκάροντας (σχεδόν) τα πάντα και τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά για σένα, μόνον αν δεν μπλέξεις τα συμφέροντά σου με τις προσωπικές υποθέσεις σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη φέρνει μια σημαντική εξέλιξη στα περιουσιακά σου, με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να έχει τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, είτε αυτές λειτουργήσουν υπέρ σου, ύστερα από μια δική σου μεθόδευση, είτε αντίθετα πρόκειται για μια δική του δύσκολη όσο και «τελεσίδικη» κατάσταση.

Ζυγός
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να αναδείξει έντονες ανταγωνιστικές τάσεις στις συναλλαγές σου, ίσως όμως ο «εχθρός» να μην είναι αυτός που νομίζεις! Γι’ αυτό και μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, προσπάθησε να… ξαναθυμηθείς τον διπλωμάτη εαυτό σου, ώστε να έχεις «και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο». Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Τοξότη, via… Πλούτωνα, «σκοτεινιάζει» κάπως την καθημερινότητά σου, μέσα από δυσάρεστες ειδήσεις ή στενόχωρα βιώματα στις μετακινήσεις σου, ενώ «παίζει» και μια περίπου εκβιαστική κατάσταση σε σχέση με τα περιουσιακά σου.

Σκορπιός
Γενικά: Με τον Άρη στον Ζυγό να εμφανίζει «Βρούτους» από το πουθενά, οφείλεις πρωτίστως να προσέξεις τους διάφορους «βαλτούς» που «στήνουν» καταστάσεις εναντίον σου, μην αμελήσεις ωστόσο να ασχοληθείς και με την υγεία σου, αντιμετωπίζοντας άμεσα ότι ενοχλητικό σου τύχει. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη σε φέρνει προ τετελεσμένων στα οικονομικά σου, με την υποστήριξη του… φίλου σου του Πλούτωνα ωστόσο, κάτι που για τους άλλους είναι σκέτη καταστροφή, για σένα μπορεί να είναι ιδιαίτερα κερδοφόρο. Μπορείς ακόμη να πετύχεις μια ρύθμιση που θα σου λύσει τα χέρια, καλό είναι όμως να μην δανειστείς χρήματα.

Τοξότης
Γενικά: Ο Άρης στον Ζυγό φέρνει ανακατωσούρες στις φιλίες σου, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς από τις πρωτοβουλίες κάποιου/ας, που έχει τους δικούς του/της… καημούς και δεν σε αφήνει να απολαύσεις την ζωή σου. Γι’ αυτό όμως υπάρχουν οι… κίτρινες και οι κόκκινες «κάρτες»! Παράλληλα, η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε φέρνει σε επαφή με μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Εκτός όμως από το «τυράκι» οφείλεις να δεις και την «φάκα», να χρησιμοποιηθείς δηλαδή τελικά κι ύστερα «να σε πετάξουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα»! Επιπλέον, μια νομική απόφαση μπορεί να αλλάξει εκ βάθρων το οικονομικό σου status.

Αιγόκερως
Γενικά: Με τον Άρη στον Ζυγό καλείσαι ξανά να αγωνιστείς για τα… αυτονόητα, έχοντας μάλιστα απέναντί σου «θεούς και δαίμονες». Σίγουρα όμως έχεις τον τρόπο και τα μέσα για να δικαιωθείς ως προς τις επιλογές σου, έστω κι αν προσωρινά πέσεις σε δυσμένεια. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Τοξότη να κινείται σε… ρυθμούς Πλούτωνα και να βγάζει στην επιφάνεια τις «βρωμιές», φαίνεται ότι έχεις πολλά να ανακαλύψεις γύρω από μυστικές συμφωνίες που έχουν γίνει στις πλάτες σου, αλλά και για κάποιες «επιλήψιμες» πρακτικές και «κτυπήματα κάτω από την ζώνη» στην καριέρα σου.

Υδροχόος
Γενικά: Με τον Άρη στον Ζυγό να… αντιμάχεται την «κουλ» διάθεσή σου, το ενδεχόμενο να ταλαιπωρηθείς ή να εκνευριστείς στις επαφές και τις μετακινήσεις σου εξακολουθεί είναι υπαρκτό, οπότε «τρίπλαρέ» το εντρυφώντας σε ένα γνωστικό αντικείμενο και γενικότερα στις πνευματικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Τοξότη να επηρεάζεται από τον Πλούτωνα, φαίνεται ότι κάποιος/α φίλος/η θα αποπειραθεί να σε χειραγωγήσει ή να σε εκμεταλλευτεί, ίσως όμως να πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη φάση που περνά. Πρόσεξε ακόμη με ποιες ομάδες ή συλλογικούς φορείς πας και μπλέκεις!

Ιχθύες
Γενικά: Ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές, αλλά και από έντονες δικές σου επιθυμίες, που θα σε αφήσουν «ρέστο/η». Επιπλέον, μην πάρεις κάποιο οικονομικό ή επενδυτικό ρίσκο, στο όνομα μιας φιλίας ή ενός «κοινού σκοπού», που μόνον… κοινός δεν είναι! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη σηματοδοτεί ένα «τέλος», σχετικό είτε στο κλείσιμο ενός κύκλου στην καριέρα σου, είτε στην αλλαγή «αφεντικού». Επιπλέον, σε φέρνει ενώπιον καταστάσεων που η αντιμετώπισή τους υπερβαίνει τις δυνατότητές σου, εκτός πια κι αν υιοθετήσεις κι εσύ αθέμιτα μέσα.


astrology.gr