MY KTEO

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με τον Άρη απέναντί σου, τα νεύρα σου «φτάνουν στον θεό», ωστόσο μέσα στην φούρια σου μπορεί και να βρεις το κίνητρο που σου έλειπε για να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου
με θετικά παραγωγικά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν βέβαια και εντάσεις με τους άλλους, αλλά αυτά είναι στο… πρόγραμμα! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε παροτρύνει να ξανοιχτείς στον έξω κόσμο, να παρακολουθήσεις παραστάσεις, ακόμη και να ταξιδέψεις. Καλό είναι όμως να μην αποσπάσαι διαρκώς με «χαζά» πράγματα, αφού η μέρα σου θα περάσει χωρίς να σου μείνει κάτι ουσιαστικό.

Ταύρος
Γενικά: Ο Άρης στον Ζυγό αναδεικνύει ένα «επείγον» θέμα υγείας. Επιπλέον, σε ωθεί να διεκπεραιώσεις άμεσα τις δουλειές σου κι αν ανασκουμπωθείς θα τελειώσεις μια ώρα αρχύτερα, όσο «κόντρα» κι αν έχεις τον «άνεμο». Μπορείς ωστόσο να αξιοποιήσεις και τις δυνατότητες που σου δίνει η σύγχρονη τεχνολογία, αρκεί να ξέρεις… ποια κουμπιά πατάνε! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε κάνει πιο γενναιόδωρο, καλύπτοντας συνάμα αρκετές από τις επιθυμίες σου, μέσω των… άλλων, αφού όλο και κάτι θα σου δώσουν, αν όμως σου «τάξουν» κάτι για το μέλλον, μην το «δέσεις κόμπο»!

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες, πρόσεξε όμως μήπως κάποιες από αυτές θεωρηθούν ως αυθαίρετες ή παρεμβατικές από τους άλλους και ιδιαίτερα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή έκτακτα περιστατικά που θα χρειαστούν την συνδρομή σου. Παράλληλα βέβαια η Αφροδίτη απέναντί σου σε… παρηγορεί μέσα από μια ευχάριστη παρέα, βγάλε ωστόσο από το μυαλό σου τα πιο «σοβαρές» προοπτικές, αφού τα «συμφωνηθέντα» θα… ξεχαστούν, μόλις αρχίσουν να εμφανίζονται οι πρώτες δυσκολίες!

Καρκίνος
Γενικά: Ο Άρης στον Ζυγό δεν… χορταίνει να φέρνει εκνευριστικές καταστάσεις στο σπίτι σου, είτε πρόκειται για θέματα συμπεριφοράς και εγωισμού, είτε για ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα. Επιπλέον, καλό είναι να συμπεριφερθείς… ευγενικά σε οικιακές συσκευές που δεν ανταποκρίνονται στις προσταγές σου, αφού δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη σου φέρνει ευχάριστα μαντάτα στα εργασιακά σου και ανεξάρτητα με το ότι λέγονται περισσότερα από εκείνα που μπορούν να γίνουν, είναι πιθανό τελικά να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση.

Λέων
Γενικά: Ο Άρης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να αφομοιώσεις γρήγορα νέες γνώσεις και τεχνικές, γι’ αυτό μην διστάσεις να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία. Στις μετακινήσεις τα ταξίδια σου και τις δουλειές σου όμως, αναμένονται εντάσεις και τεχνικά προβλήματα, ιδιαίτερα με τα ψηφιακά συστήματα και καλό είναι να τηρήσεις κατά γράμμα όλες τις οδηγίες ασφαλείας. Παράλληλα βέβαια με την Αφροδίτη στον Τοξότη η προσωπική σου ζωή αποκτά πιο παιχνιδιάρικα χαρακτηριστικά, κάτι που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, μην περιμένεις ωστόσο να συμβεί και κάτι πιο… τρανταχτό, πέραν της διασκέδασής σου.

Παρθένος
Γενικά: Ο Άρης στον Ζυγό φέρνει οικονομικές διαφωνίες η διεκδικήσεις που θα χαλάσουν προς στιγμή το καλό κλίμα, ίσως μάλιστα να «σου έρθει ντουβρουτζάς» από τις απαιτήσεις. Από την άλλη πλευρά όμως θα γίνουν αιτία κι αφορμή για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, αρκεί να μην κάνεις πίσω στα αιτήματά σου χωρίς να εξασφαλίσεις κάτι. Παράλληλα βέβαια με την Αφροδίτη στον Τοξότη μπορείς να… απολαύσεις τα του οίκου σου, είτε πρόκειται για καλλωπιστικές παρεμβάσεις, είτε για κάτι εορταστικό.  Επιπλέον, είτε δεχθείς επισκέψεις, είτε φιλοξενηθείς, το βέβαιο είναι πως θα περάσεις όμορφα.

Ζυγός
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιό σου δουλεύει με φουλ τις μηχανές κι αν θες πραγματικά να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις και εκνευρισμούς δεν έχεις παρά να κινηθείς σε μια παραγωγική κατεύθυνση και σε έναν τομέα που ήδη γνωρίζεις, αφού αλλιώς θα υποπέσεις σε λάθη, είτε από βιασύνη, είτε από άγνοια. «Παίζει» βέβαια κι ένα ατύχημα. Κατά τα άλλα με την Αφροδίτη στον Τοξότη, η ημέρα αναμένεται να εξελιχθεί ευχάριστα, με ποικίλες επαφές μετακινήσεις και συζητήσεις, χωρίς ωστόσο να διασφαλίζεται η συνέπεια σε σχέση με όσα λέγονται και τελικά… δεν γίνονται!

Σκορπιός
Γενικά: Ο Άρης στον Ζυγό σου εφιστά την προσοχή στα εργασιακά σου και πιο συγκεκριμένα στα όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο. Αν πάλι ταλαιπωρηθείς από ένα οξύ σύμπτωμα στην υγεία σου, ψάξε το περισσότερο, μπορείς όμως και να το προλάβεις εξαλείφοντας κάθε πιθανή εστία μικροβίων. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Τοξότη έχεις την τάση να κάνεις πολλές αγορές, που δεν είναι κατ’ ανάγκη σημαντικές, συμβάλλουν ωστόσο στο να περάσεις καλύτερα κι εσύ και όσοι/ες σε περιβάλλουν. Ίσως μάλιστα να ανταλλαγούν δώρα στα πλαίσια ενός «πολλά υποσχόμενου» φλερτ.

Τοξότης
Γενικά: Ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως δεν θα είναι ξεκάθαρο το «ποιος κάνει κουμάντο», με συνέπεια να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Ίσως μάλιστα να θιγείς, από αυθαιρεσίες και πρωτοβουλίες που παίρνονται για σένα, χωρίς εσένα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναδεικνύει την… χάρη σου και αναμένεται να «τουμπάρεις» πολλούς/ες με τα νάζια και τα σκέρτσα σου, το θέμα όμως δεν είναι μόνον οι κερδισμένες εντυπώσεις αλλά το τι θα γίνει στην πράξη, όταν τα πράγματα θα αρχίσουν να δυσκολεύουν αφού σίγουρα θα… ψάχνουν να σε βρουν!

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Άρης στον Ζυγό σε θέλει «Κέρβερο» στην καριέρα σου και εξ αιτίας αυτού μπορεί να προκληθούν εντάσεις ή συγκρούσεις, ειδικά με κάποιους… τεμπέληδες που σου σπάνε τα νεύρα! Κατά τα άλλα, επειδή δεν γίνεται να είναι όλοι/ες ευχαριστημένοι/ες, θα πρέπει να ζυγίσεις κέρδη και απώλειες, σε κάθε περίπτωση όμως δες την ουσία, προσπερνώντας τον εγωισμό του καθενός. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να μάθεις ενδιαφέροντα ή… αδιάφορα μυστικά προσωπικού χαρακτήρα, μπορεί όμως να αποκαλυφθούν και κάποια δικά σου, με συνέπεια να βρεθείς σε αμηχανία.

Υδροχόος
Γενικά: Με τον Άρη στον Ζυγό να σε καθίζει «πάνω σε αναμμένα κάρβουνα» αναμένεται να ενταθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα για πρακτικά ή επαγγελματικά θέματα. Αν όμως χρειαστείς την συνδρομή μηχανημάτων πρόσεξε μήπως από βιασύνη ή απροσεξία πάθεις κάποιο ατύχημα ή «τα κάνεις μαντάρα». Παράλληλα βέβαια η Αφροδίτη στον Τοξότη αυξάνει τις πιθανότητές σου για να συμμετάσχεις σε μια διασκεδαστική παρέα και να κάνεις νέες φιλίες, έστω κι αν ένα μέρος τους απαρτίζεται από άτομα που στερούνται ουσίας και είναι όλο… φρου φρου κι αρώματα!

Ιχθύες
Γενικά: Ο Άρης στον Ζυγό απαιτεί την «εδώ και τώρα» τακτοποίηση οικονομικών υποθέσεων και αν κινηθείς αποφασιστικά θα υπερκαλύψεις το πλάνο σου ή θα πετύχεις μια σημαντική χρηματοδότηση, έστω και μετά από μια «επεισοδιακή» διαπραγμάτευση. Αν όμως αδρανήσεις, τότε κινδυνεύεις με μια δραστική μείωση των αποδοχών σου. Παράλληλα βέβαια η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί την καριέρα σου, βοηθώντας σε να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια». Αν όμως λάβεις ή… δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον, μην τις πάρεις και πολύ «ζεστά», αφού στα δύσκολα όλοι και όλα θα γίνουν… καπνός!


astrology.gr