MY KTEO

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Έλενα Ράπτη - Κίμωνας Μπάλλας: Νιόπαντροι και ερωτευμένοι! Πού τους εντόπισε ο φακός; [pics]

Πριν από περίπου τρεις μήνες, η Έλενα Ράπτη ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι παντρεύτηκε τον εκλεχτό της καρδιά της, Κίμωνα Μπάλλα, σε μια παραμυθένια τελετή που έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ξαφνιάζοντας έτσι τους διαδικτυακούς φίλους της.



«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη», σχολίασε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε από τον γάμο της.

Μπορεί στην αρχή η όμορφη βουλευτής να ήθελε να κρατήσει μυστική την ταυτότητα του συζύγου της, όμως το όνομά του δεν άργησε να δει το φως της δημοσιότητας. Έλενα Ράπτη και Κίμωνας Μπάλλας ζουν έναν μεγάλο έρωτα, όμως προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τους τόνους στην προσωπική τους ζωή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνος έγινε ο προσωπικό της σωματοφύλακας και από τότε μέχρι σήμερα παραμένουν αχώριστοι και ευτυχισμένοι μαζί!

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι κατά τη διάρκεια της βόλτας του στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μία από τις σπάνιες φορές που τους βλέπουμε μαζί, καθώς οι ίδιοι φροντίζουν να αποφεύγουν τα κοσμοπολίτικα μέρη. Η Έλενα Ράπτη φορώντας ένα στενό μαύρο φόρεμα και ένα ζευγάρι μποτίνια απόλαυσε τη βόλτα της με τον Κίμωνα Μπάλλα, ο οποίος προτιμά να φορά κοστούμια τις εμφανίσεις του. Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι!




Πηγή: tlife.gr
Φωτογραφίες: Papadakis press