MY KTEO

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Τα πιο σημαντικά sex tips που πρέπει να γνωρίζει κάθε παντρεμένη γυναίκα

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως ο γάμος τον έρωτα και το σεξ αλλά αυτή είναι μια πεποίθηση που μπορεί εύκολα να αλλάξει αρκεί να το συνειδητοποιήσεις και να αρχίσεις να κάνεις πράγματα για να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή.
Δες παρακάτω 4 tips που θα βοηθήσουν τόσο εσένα, όσο και τον σύντροφό σου, να δείτε το σεξ με άλλο μάτι ακόμα και αν είστε πολλά χρόνια παντρεμένοι.

1.Η γνώση είναι το παν
Ναι σίγουρα είσαι καλή στο σεξ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να εξελίξεις λιγάκι την τεχνική σου. Δες καινούριες στάσεις, σκέψου τι θα άρεσε περισσότερο στον σύντροφό σου (σίγουρα τον έχεις μάθει μετά από τόσα χρόνια σχέσης και γάμου) και ξεκίνα τις δοκιμές.

2. Kρασί στο κρεβάτι
Η αλήθεια είναι πως ακούγεται λίγο περίεργο tip αλλά λειτουργεί! Πάρε ένα ποτήρι στο κρεβάτι γεμάτο κρασί, μοιράσου το με τον σύντροφό σου και ξεκινήστε το παιχνίδι!

3. Κυριάρχησε στο κρεβάτι
Μπορεί να αρέσει στους άνδρες να παίζουν τον κυρίαρχο ρόλο στη ζωή, στο κρεβάτι, παντού, αλλά πίστεψέ με δεν πρόκειται να τον ενοχλήσει αν αποφασίσεις για ένα βράδυ να είσαι λίγο πιο bossy. Διέταξέ τον να γδυθεί, να σε φιλήσει στα χείλη, στο λαιμό, στο στήθος, στην κοιλά….αλλά και πιο χαμηλά.


govastileto.gr