MY KTEO

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

6 σέξι μυστικά για καλό ποδαρικό στο κρεβάτι σου


Οι φετινές γιορτές δεν χρειάζεται να είναι ούτε βαρετές, ούτε συνηθισμένες! Τη φετινή Πρωτοχρονιά (και φυσικά την εβδομάδα ή το μήνα ή και τους μήνες που ακολουθούν) μπορείς να πεις ναι στο σεξ
με τον καλό σου. Ακολούθησε τα παρακάτω μυστικά, ξύπνα του το πάθος και κάνε τη χρονιά που έρχεται να... μπει με το δεξί!
Αγκαλίτσες και φιλάκια κάτω από το γκι: δεν χρειάζεται να κρεμαστείς από τους πολυελαίους για να του ξυπνήσεις το ερωτικό πάθος. Ξεκίνα ή καλύτερα
επέστρεψε στα βασικά και επικεντρώσου σε αυτά. Κρεμάστε το γκι από το ταβάνι και αρχίστε τα
φιλιά και τις αγκαλιές. Υποσχεθείτε πως δεν θα προχωρήσετε το ερωτικό παιχνίδι παρακάτω και φροντίστε να νιώσετε την απόλαυση όπως τότε που πηγαίνατε σχολείο.
Εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει!Καυτό: μερικά χάδια και φιλιά του στις ρώγες του στήθους σου μπορούν να κάνουν τον οργασμό σου παιχνιδάκι!
Να σου ψάλλω τα τρίγωνα κάλαντα; Μπορεί να μην είσαι και η Σούζαν Μπόιλ αλλά οι φωνητικές σου δυνατότητες μπορούν να βάλουν φωτιά στα σεντόνια σας. Παραμονή Πρωτοχρονιάς (ή και των Φώτων) ξύπνα λίγο νωρίτερα, πάρε το τρίγωνο ανά χείρας και τραγούδησε του όπως μόνο εσύ γνωρίζεις. Φυσικά δεν θα του τραγουδήσεις στο αυτάκι αλλά στο πουλάκι Πάρε το πέος του καλού σου στο στόμα και ξεκίνα να τραγουδάς χαμηλά και αισθησιακά τα κάλαντα. Η φωνή σου θα παράξει δονήσεις που όσο πιο κοντά και μπροστά στο πάνω μέρος του στόματος το κρατάς, τόσο μεγαλύτερη ηδονή θα του χαρίσεις.
Καυτό: Μπορείς να κάνεις εξάσκηση προτού του τραγουδήσεις τα κάλαντα από κοντά. Βάλε ένα δάχτυλό σου στο στόμα και ξεκίνα να τραγουδάς. Βρες τον ιδανικό τόνο και ένταση για να αυξήσεις τις δονήσεις και κάνε ακριβώς το ίδιο και την στιγμή που θα πάρεις το πέος του στο στόμα σου.
Ο Άη -Βασίλης πάλι θα... γδυθεί: αυτή τη χρονιά δεν θα υποδυθείς εσύ το ρόλο της Αγιοβασιλίτσας αλλά εκείνος θα παίξει τον Άγιο Βασίλη! Ζήτα του να ντυθεί με τη στολή του αγαπημένου Αγίου όλων των παιδιών και όχι μόνο και κάθισε στα γόνατά του. Για να σου δώσει το δώρο που επιθυμείς θα πρέπει να τον πείσεις ότι ήσουν πολύ, πολύ, πολύ κακό και σκανταλιάρικο κορίτσι τη χρονιά που πέρασες.
Καυτό: κάντε τη στολή στρωσίδι, ξαπλώστε πάνω στην κόκκινη γούνα του Άγιου Βασίλη, δίπλα στο τζάκι (ή την σόμπα) και δείτε την, ή καλύτερα κάντε το, απλά και βουκολικά στο πάτωμα.
Χιόνια στο καμπαναριό... και ουρλιαχτά και αχ βαχ: μπορεί η ύπαρξη παιδιών στο σπίτι, ενός ενοχλητικού γείτονα ή των γονιών του σε απόσταση αναπνοής να μην σας αφήνουν να ευχαριστηθείτε όσο θα θέλατε το σεξ στα φωναχτά. Η λύση είναι μία. Αφήστε τα παιδιά στους γονείς του και πιάστε τα βουνά. Ένα διήμερο είναι αρκετό για να απελευθερωθείς και να του δείξεις έμπρακτα και φωναχτά το πόσο σε φτιάχνει με αυτά που σου κάνει!
Καυτό: πιες ένα ποτηράκι σαμπάνιας παραπάνω, για να μην ξέρεις τη λες από την ηδονή! Σίγουρα εκείνος θα το ευχαριστηθεί και ας ντρέπεσαι να τον ξανακοιτάξεις στα μάτια το πρωί.
Santa Baby, πάρε με: αν τα ρεβεγιόν και τα φιλιά κάτω από το γκι δεν σου γεμίζουν το μάτι, φρόντισε να περάσεις το βράδυ της Παραμονής στο κρεβάτι με τον καλό σου. Το ξεχωριστό της βραδιάς αυτής, είναι ότι θα αφεθείς στον έλεγχος του απόλυτα. Μπορεί να σε δέσεις, μπορεί να σου κλείσει τα μάτια, μπορεί να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί με σένα (φυσικά με την συναίνεσή του) πραγματοποιώντας τις πιο τρελές του επιθυμίες. Αυτό το ρεβεγιόν θα το θυμάται για πάντα!
Καυτό: κλείστε ραντεβού σε ένα μπαρ ή εστιατόριο ή κάντε τους άγνωστους στο ρεβεγιόν που θα βρεθείτε. Φροντίστε να καταλήξετε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείο και να κάνετε πρωτοχρονιάτικο σεξ, σαν να μην υπάρχει αύριο.

Μπόνους: Μου 'παν έλα να πάμε να δεις... σεξ και κακό!

Τι καλύτερο από το να ξεκινήσεις και να συνεχίσεις την φετινή χρονιά με πολύ σεξ. Ακολουθείστε την πρακτική της μιας εβδομάδας γεμάτης σεξ. Δηλαδή, την πρώτη εβδομάδα του χρόνου, συμφωνείστε πως δεν θα χάνετε ημέρα που να μην κάνετε έρωτα έστω μία φορά. Αν θέλετε να βάλετε κάποιος παραπάνω κανόνες στο παιχνίδι σας, φροντίστε να μην κάνετε την ίδια στάση ή να μην το κάνετε στο ίδιο μέρος πάνω από μία φορά. Στο τέλος της εβδομάδας, βάλτε ένα βαθμό στις σεξουαλικές σας επιδόσεις.
womenonly