MY KTEO

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Ο Ερμής στον Υδροχόο συνεισφέρει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με νέες γνωριμίες και φιλίες, που έχουν τα μέσα και τον τρόπο να σε βοηθήσουν σε πολλά, ενώ είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Παράλληλα, με το Δία στους Ιχθύς ενδέχεται να δεις ένα προφητικό όνειρο ή να βιώσεις κάτι που θα σε ανυψώσει πνευματικά ή θα σε φέρει πλησιέστερα στον «εσωτερικό» εαυτό σου. Ίσως πάλι να νοιώσεις πολύ καλύτερα από μια εξέλιξη που σε απαλλάσσει από ένα άγχος, ενώ θα βρεθεί λύση και σε θέματα υγείας που τυχόν σε απασχολούν.

Ταύρος
Γενικά: Ο Ερμής στον Υδροχόο διευρύνει τις προοπτικές καριέρας, ίσως μάλιστα να λάβεις την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα. Παράλληλα, ο Δίας στους Ιχθύς συνηγορεί σε καλλιτεχνικές δράσεις ή σε πράξεις προσφοράς που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα, ίσως όμως να ωφεληθείς κι εσύ από ένα φίλο ή μια φίλη σου. Επιπλέον ένας συλλογικός φορέας μπορεί να σε διευκολύνει, σε κάθε περίπτωση όμως να θυμάσαι ότι «κυκλοφορούν» και άτομα που δείχνουν κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που είναι κι ενώ σου «πουλάνε» ιδεολογία, ενδιαφέρονται κυρίως για το χρήμα, μπορεί και το… δικό σου!

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοεί τα ταξίδια, τις σπουδές αλλά και την δημοσιοποίηση του έργου σου. Αν πάλι σε απασχολεί ένα νομικό θέμα ή χρειάζεσαι ένα χαρτί, θα… γίνει το θέλημά σου! Παράλληλα, ο Δίας στους Ιχθύς σε προικίζει με τύχη, που με τη σειρά της «στρώνει το χαλί» για να υλοποιηθεί ένας σημαντικός στόχος σου, ίσως μάλιστα να τραβήξεις το ενδιαφέρον ενός ισχυρού ατόμου. Επιπλέον, σου δίνεται η δυνατότητα να διακριθείς σε ότι κι αν κάνεις, υπάρχει όμως κι ένας… πειρασμός, στον οποίο καλό είναι να αντισταθείς, το να εκμεταλλευθείς δηλαδή την ευπιστία ή την άγνοια κάποιων για να κερδίσεις περισσότερα.

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου και σε βοηθά να αποκτήσεις ότι χρειάζεσαι, έστω και μέσω άλλων, ενώ ανοίγει τον δρόμο σε μια χρηματοδότηση ή μια ρύθμιση για τα όποια χρέη σου. Παράλληλα, ο Δίας στους Ιχθύς σου δίνει τα μέσα για να γίνει η ζωή σου καλύτερη κι ευκολότερη, με τα ταξίδια να είναι μέρος αυτής της νέας πραγματικότητας, πέρα όμως από τα υλικά, καλό είναι να επεκτείνεις και τις πνευματικές αναζητήσεις σου, προσδίδοντας τους έναν δημιουργικό περιεχόμενο, είτε στο φιλοσοφικό, είτε στο καλλιτεχνικό πεδίο. Επιπλέον, ένα λάθος ή ένα ψέμα, μπορεί τελικά να λειτουργήσει υπέρ σου.

Λέων
Γενικά: Ο Ερμής απέναντί σου έχει λύσεις να σου προσφέρει, κυρίως μέσα από συνεργασίες, με τις καλές δημόσιες σχέσεις σου να είναι το «φάρμακο» για όποια δυσκολία αντιμετωπίζεις. Ίσως πάλι να σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση. Παράλληλα, ο Δίας στους Ιχθύς συνηγορεί στο να βοηθήσεις κόσμο, δίνοντας από το περίσσευμά σου και σαν αντάλλαγμα το σύμπαν θα σου στείλει κάτι, όχι όμως άμεσα αλλά όταν το χρειαστείς πραγματικά. Επιπλέον βέβαια και σε σχέση με τις τρέχουσες συναλλαγές σου μπορείς να αισιοδοξείς, αφού η τύχη είναι μαζί σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μια σχετικά συνετή διαχείριση.

Παρθένος
Γενικά: Με το Δία απέναντί σου φαίνεται να… ανοίγει η τύχη σου και «πόρτες», που μέχρι πρότινος παρέμεναν ερμητικά κλειστές για σένα. Επιπλέον, μια ελπιδοφόρα συνεργασία μπορεί να σε βάλει στον δρόμο των επιτυχιών, στην περίπτωση όμως που κάτι ή κάποιος/α σε καταπίεζε ή δεν ανταποκρινόταν στις προσδοκίες σου, θα αρχίσει να… φεύγει από τη ζωή σου κι εσύ από τη δική του! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να διαπραγματευτείς στα εργασιακά σου, διεκδικώντας καλύτερες αποδοχές ή/και συνθήκες εργασίας Μπορεί ακόμη να βρεις δουλειά, ύστερα από την μεσολάβηση γνωστού/ης.

Ζυγός
Γενικά: Ο Ερμής στον Υδροχόο σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία θα περάσεις καλά κι αν σου προταθεί μια έξοδος με παρέα δεν έχεις παρά να πεις το «ναι»! Αν πάλι έχεις παιδιά, ευκαιρία να συζητήσετε και κάποια θέματα «ταμπού». Παράλληλα, ο Δίας στους Ιχθύς σε κάνει πιο πονόψυχο/η απέναντι σε άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, ίσως μάλιστα ο εμψυχωτικός ρόλος σου να αποδειχθεί καταλυτικός για να βγουν από το «τέλμα» που έχουν πέσει, ιδιαίτερα σε ψυχολογικό επίπεδο. Επιπλέον βέβαια, έχει και για σένα, ιδιαίτερα σε σχέση με τις δουλειές σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε μια πολύ… βολική κατάσταση!

Σκορπιός
Γενικά: Ο Ερμής στον Υδροχόο συνηγορεί σε ανανεωτικές εξελίξεις στα του οίκου σου, ενώ η μέρα προσφέρεται για μισθώσεις ακινήτων ή/και μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα με το Δία στους Ιχθύς ότι καλό κι αν ευχηθείς μπορεί να γίνει, γι’ αυτό ξέχνα για λίγο τις… κακίες σου! Μάλιστα η θετική ψυχολογία σου, μπορεί εκτός από σένα να «ανεβάσει» και τους γύρω σου Επιπλέον, σε βοηθά να φθάσεις στο αποκορύφωμα της δημιουργικής σου έκφρασης και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου. Ίσως πάλι να γνωρίσεις ένα σημαίνον πρόσωπο, ενώ έχεις τύχη τόσο σε προσωπικά, όσο και σε οικονομικά θέματα.

Τοξότης
Γενικά: Με το Δία στους Ιχθύς πολλά ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου μπαίνουν σε καλό δρόμο, φαίνεται μάλιστα να βαδίζεις προς μια συνολική αναβάθμιση της ζωής σου και της ποιότητάς της! Επιπλέον, μπορεί να βγεις ωφελημένος/η από αγοραπωλησίες ακινήτων, ενώ σε κάθε περίπτωση η οικογένειά σου μπορεί να αποδειχθεί ένας… χρυσός πάροχος! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε βοηθά να διεκπεραιώσεις μια σειρά από καθημερινές υποθέσεις, αξιοποιώντας τις γνωριμίες σου, ενώ μπορεί να αποκτήσεις ενδιαφέρουσες συσκευές ή/και να κλείσεις ένα συμβόλαιο επικοινωνίας.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου μέσα από τις… σωστές πληροφορίες και πέρα από τις χρήσιμες αγορές που θα κάνεις, είναι πιθανό να σου γίνει μια σημαντική διευκόλυνση, από κάποιον/α που είναι «στα μέσα και στα έξω»! Παράλληλα, ο Δίας στους Ιχθύς ευνοεί την απόκτηση ενός μέσου ή μιας άδειας που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητές σου, ενώ σου δίνει τύχη στο σύνολο των εξωτερικών συναλλαγών σου κι ακόμη κι εκεί που κάτι σου φαίνεται λάθος, θα αποδειχθεί το σωστό για σένα. Επιπλέον, τα ταξίδια παίρνουν τα… πάνω τους, ενώ μπορεί να δεις καλό κι από έναν/μια συγγενή σου

Υδροχόος
Γενικά: Με τον Ερμή στο ζώδιό σου η καλή επικοινωνία είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου, όχι όμως με… όποιον/α να ‘ναι αλλά με αυτούς/ες που συνδέονται με τους στόχους σου. Ίσως πάλι να ωφεληθείς από μια διαμεσολάβηση ή/και ένα συμβόλαιο που θα αλλάξει υπέρ σου τα πράγματα. Παράλληλα, ο Δίας στους Ιχθύς ενισχύει τα οικονομικά σου, είτε άμεσα, με αυξημένες παροχές, είτε έμμεσα, μειώνοντας αυτά που πρέπει να πληρώσεις. Από εκεί και ύστερα καλείσαι απλά να κάνεις μια καλή διαχείριση, φροντίζοντας συνάμα να προσφέρεις και σε κάποιους/ες που… δεν έχουν τη δική σου τύχη και περνάνε δύσκολα!

Ιχθύες
Γενικά: Με τον Δία στο ζώδιό σου δεν υπάρχει για σένα κάτι που να μην μπορεί να γίνει, αρκεί να το πιστέψεις και να έχεις καθαρή καρδιά, ίσως μάλιστα να εμπνευστείς και κάτι πολύ μεγάλο. Επιπλέον, μπορείς να εμψυχώσεις τον κάθε κατατρεγμένο, από την άλλη πλευρά όμως, υπάρχει και η παγίδα του να υιοθετήσεις «βολικές» πρακτικές που εξαπατούν είτε τους άλλους, είτε τον... εαυτό σου! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει διαβουλεύσεις στα παρασκήνια κι είναι πιθανό να βελτιώσεις τη θέση σου, λαμβάνοντας γνώση ενός μυστικού, ίσως όμως να δεις κι ένα όνειρο που θα σε καθοδηγήσει σωστά.


astrology.gr