MY KTEO

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει μπελάδες και πάθη σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, κάτι που μπορεί να σε φέρει πολύ πιο κοντά με κάποιους/ες αλλά και να σε απομακρύνει
από κάποιους/ες άλλους/ες! Επιπλέον, ο χώρος σου μπορεί να γίνει άνω-κάτω εξ αιτίας της έλευσης μουσαφίρηδων. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε καλεί μεν να προσφέρεις όπου έχουν την ανάγκη σου, όσον αφορά όμως τις «κανονικές» οικονομικές συναλλαγές σου ανάβει «κόκκινο», αφού κινδυνεύεις να πέσεις θύμα μιας απάτης! Μπορεί ακόμη να χαθούν χρήματα ή αντικείμενα αξίας.

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Καρκίνο θα σου δοθεί το κίνητρο για να συμμετάσχεις… ολόψυχα σε μια σειρά από δράσεις ή να προστρέξεις προς συνάντηση γνωστών και συγγενών, φαίνεται, ωστόσο, να απουσιάζει η χαρά απ’ όλα αυτά κι αν δεν θες να ψυχοπλακωθείς προτίμησε να παραμείνεις εντός με τα… βιβλία σου αγκαλιά! Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές τάσεις σου, ενώ σε βοηθά να αποκρύψεις κάθε τι το «ενοχλητικό» για σένα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, τίθεται άμεσα θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να «τα δώσεις όλα» προκειμένου να ικανοποιήσεις καταναλωτικές ανάγκες ή και κάποια απωθημένα σου, ίσως όμως και να υπάρξουν κάποια αναγκαστικά έξοδα, οπότε φύλαξε και κάτι για την «δύσκολη ώρα». Επιπλέον, μην δανείσεις χρήματα αλλά ούτε και να δανειστείς, εκτός πια κι αν οι όροι είναι εντελώς χαριστικοί. Παράλληλα, στον χώρο της εργασίας σου, αναμένονται ακυρώσεις δράσεων, ενώ μπορεί να ξεγελαστείς από κάποιον «επιτήδειο». Επιπλέον, με το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα γίνεσαι πιο επιρρεπής σε ιώσεις ή δηλητηριάσεις, γι’ αυτό λάβε τα μέτρα σου.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, με τις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή οδηγούνται στα άκρα, ωστόσο παρά την αίσθηση σου πως σήμερα κρίνονται τα πάντα, ό,τι κι αν συμβεί δεν θα είναι αμετάκλητο, οπότε ας μην γίνουν τα νεύρα σου τσατάλια! Εξ άλλου, το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, παρότι αναβαθμίζει την έμπνευσή σου, παραπέμπει σε πονηριές, απιστίες και ψέματα αναφορικά με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Καλό είναι μάλιστα να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθησή σου, αφού με την λογική δεν θα βγάλεις άκρη!

Λέων
Γενικά: Σήμερα, η ψυχολογία σου δεν είναι η καλύτερη δυνατή και κάποια στιγμή μπορεί να «σε πάρει από κάτω», ενώ περιοριστικοί όροι μπορεί να σου τεθούν και εξ αιτίας της κακής φυσικής σου κατάστασης. Επιπλέον όμως, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σου στείλει ένα προειδοποιητικό όνειρο ή ένα «σήμα» από το… υπερπέραν! Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε καλεί να αναμορφώσεις αισθητικά το σπίτι ή το γραφείο σου, ωστόσο, η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις, ενώ πρόσεξε για πιθανές διαρροές αλλά και το ποιους/ες βάζεις στον χώρο σου, αφού κυκλοφορούν και «ποντικοί»!

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει πάθη στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι πιθανό να γίνουν «σκηνικά» με φίλους/ες σου, αν όμως μπεις στην διαδικασία να σταθείς σε μια «πληγωμένη καρδιά», κινδυνεύεις τελικά να «την πατήσεις», αφού δεν θα πρόκειται για το «θύμα» αλλά για τον/την θύτη! Έτσι κι αλλιώς βέβαια, με το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα δεν θες και πολύ για να πιστέψεις πράγματα που δεν ισχύουν ή να εξαπατηθείς. Επιπλέον, είναι πιθανόν να χάσεις χρήσιμα έγγραφα, αρχεία ή αντικείμενα αλλά από την άλλη πλευρά, αν ακυρωθεί ένα σημαντικό ραντεβού, ίσως τελικά να είναι για… καλό!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να δοθείς ολόψυχα σε έναν στόχο, που σε εκφράζει ή σε ένα άτομο που σε στηρίζει, η αποστολή σου ωστόσο είναι δύσκολη και μπορεί να γνωρίσεις την… ήττα! Έτσι κι αλλιώς πάντως, ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός και καλείσαι να πάρεις ανοικτά θέση, με όλα τα συν και τα… πλην που έχει κάτι τέτοιο! Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα σου εμφανίζει μια «πολλά υποσχόμενη» οικονομική προοπτική, αλλά στην καλύτερη περίπτωση δεν θα «σου κάτσει», ενώ στην χειρότερη θα δεις το «τυρί» αλλά όχι την «φάκα»! Μπορεί, ωστόσο, να χαρίσεις ή να σου χαρίσουν κάτι.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σου φέρει μια είδηση ή ένα ταξίδι που θα σε «ξεσηκώσει», επειδή, ωστόσο, «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά», διατήρησε τις επιφυλάξεις σου και φέρσου προνοητικά. Μπορείς βέβαια να επιλέξεις και την πολύ πιο… ασφαλή οδό των πνευματικών αναζητήσεών σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε κάνει πιο ονειροπόλο και… αρνητή της πραγματικότητας, ίσως μάλιστα να παρατήσεις δουλειές κι υπευθυνότητες για να «αποδράσεις», μέσα από δραστηριότητες, που σε χαλαρώνουν, υπάρχει όμως τεράστια διαφορά μεταξύ γιόγκα και… ουσιών!

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο ανεβοκατεβάζει την libido σου δεν αποκλείεται ωστόσο ή να «στραβώσει κάτι την πιο… ακατάλληλη στιγμή. Επιπλέον, πρόσεξε, μήπως πάθεις καμιά λαχτάρα, προσπαθώντας να ικανοποιήσεις ένα πάθος σου! Παράλληλα, με το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, σε… βολεύει να πάρεις την ζωή πιο χαλαρά, αντικαθιστώντας τις πιέσεις και τα άγχη του «σήμερα» με τα όνειρα του… αύριο, αφού έτσι κι αλλιώς κάποια πράγματα δεν θα γίνουν! Επιπλέον όμως, κινδυνεύεις από μια ίωση, ενώ αν δεις να υπάρχει πολλή ησυχία για ένα «καυτό» ζήτημα, τότε να αρχίσεις να… ανησυχείς!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου σε ωθεί να επανεξετάσεις σχέσεις και συνεργασίες και η αλήθεια είναι πως είσαι σε θέση να πετύχεις πολλά, κόντρα σε αντιξοότητες, από την άλλη πλευρά όμως, όπου το συναίσθημα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, ξεκινάς με ένα μεγάλο… κενό κι αυτό «μετράει», αφού θα χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα, με το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα γίνεσαι πιο επιρρεπής σε εξαπατήσεις από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και… ασύμφορα ιδεολόγος στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, που άλλους σκοπούς έχει «επίσημα» κι άλλους υπηρετεί.

Υδροχόος
Γενικά: Σήμερα, είναι πιθανό να προκύψουν πολλές έκτακτες εργασίες, γι’ αυτό φύλαξε τις δυνάμεις σου και μην τις σπαταλάς από εδώ κι από εκεί. Επιπλέον, η Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί «θέματα» στην υγεία σου, οπότε μην σχεδιάζεις πολλές εξόδους.Παράλληλα, με το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα είναι πιθανό να ακυρωθεί μια «κορυφαία» υπόθεσή σου, ενώ ένα ισχυρό άτομο σου υπόσχεται πράγματα που δεν θα γίνουν. Από την άλλη πλευρά όμως, θα μπορέσεις να πείσεις για κάτι που… δεν είσαι, όσο δε για τις καλλιτεχνικές ή «οραματικές» αναζητήσεις σου, μάλλον είναι εκείνες που θα σε αναδείξουν!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει πολύ πιο παθιασμένο/η στις ενασχολήσεις σου, ίσως όμως και να βρεις και ανάλογα «φορτισμένα» άτομα στο διάβα σου. Επιπλέον, η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο περνάει από έντονες μεταπτώσεις, γι’ αυτό μην βιαστείς να ενθουσιαστείς, ούτε όμως και να «τα βάψεις μαύρα»!Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε ωθεί να κάνεις τις… πονηριές σου, είναι όμως σκόπιμο και το να μην εμπιστευτείς κάποιον/α που σου τα εμφανίζει όλα «τέλεια», αφού μπορεί να υπάρχει και δόλος. Ταυτόχρονα, βέβαια, σε ενθαρρύνει στις πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις σου.


astrology.gr