MY KTEO

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

ΚριόςΚριέ μου  η άνοιξη για εσένα φαίνεται πως θα ξεκινήσει από αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 4 και 9/5 αντίστοιχα.  Ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους αλλά και οι άνθρωποι με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή θα σου δημιουργούν θετικά συναισθήματα, κάτι το οποίο θα βελτιώσει εμφανώς στη διάθεσή σου. Καλό θα είναι να επενδύσεις στο διάλογο, τις συζητήσεις και την επικοινωνία σε γενικότερο πλαίσιο, καθώς θα σε βοηθήσει πολύ στη διευθέτηση προσωπικών και επαγγελματικών ζητημάτων.

Ταύρος: Ταύρε μου αυτές τις ημέρες θα ξεκινήσουν να σε απασχολούν  περισσότερο τα θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο. Σε αυτό θα συμβάλει η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/5 η οποία σε οδηγεί σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες  που σχετίζονται με το ταμείο σου.  Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας λόγω του τετραγώνου ανάμεσα στον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, δεν αποκλείεται να νιώσεις πιεσμένος από κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Όσο περνούν οι ημέρες τόσο πιο εύκολο θα είναι να τα διαχειριστείς, να τα διευθετήσεις και τελικά να πάρεις «ανάσα».

Δίδυμοι: Δίδυμε μου στις αρχές της εβδομάδας λόγω του τετραγώνου του Ήλιου που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο (3/5) είναι πιθανό να είσαι λίγο πιεσμένος, καθώς θα νιώσεις πως οι άλλοι δεν μπορούν να σε καταλάβουν, όμως κάτι τέτοιο θα είναι μόνο προσωρινό. Με τον Ερμή να περνά στο δικό σου ζώδιο στις 4/5 θα δημιουργηθεί ένα πολύ καλό κλίμα σε προσωπικές σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες. Τώρα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος η οποία μπορεί να βελτιώσει σχέσεις που ήδη υπάρχουν αλλά  και να δημιουργήσει το κατάλληλο υπόβαθρο για να ξεκινήσουν και κάποιες νέες! Τα καλά νέα για εσένα δεν σταματούν εδώ καθώς στο τέλος εβδομάδας περνά και η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο, η οποία υπόσχεται βελτίωση στον αισθηματικό τομέα!

Καρκίνος: Καρκίνε μου  η εβδομάδα ξεκινά με ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο που βρίσκεται στον Ταύρο και τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, κάτι που δείχνει πως  γεγονότα του παρελθόντος θα παίξουν το δικό τους ρόλο στη συμπεριφορά σου απέναντι σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες και πράγματα τα οποία είναι λίγο μπερδεμένα καλό θα είναι να τα διευθετήσεις και να μην τα αφήσεις να διαιωνίζονται. Στις 6/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργήσει ερωτικά συναισθήματα σε μία φιλική σχέση!

Λέων: Λέων  μου η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με κάποια θέματα τα οποία θα αφορούν τη δουλειά και ενδεχομένως να σου βαραίνουν τη διάθεση, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο τα φέρνει στο προσκήνιο.  Μία ημέρα μετά η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων (4/5) θα δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες για να αναθερμάνεις κάποιες φιλικές ή προσωπικές σχέσεις. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο παραπάνω εγχείρημα και φαίνεται πως θα βγεις κερδισμένος σε γενικότερο πλαίσιο απέναντι σε οτιδήποτε απαιτεί επικοινωνιακή μαεστρία.

Παρθένος: Παρθένε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου (3/5), που δείχνει πως η καθημερινότητα μαζί με τις υποχρεώσεις της είναι πιθανόν να βάζουν εμπόδια σε κάποια από τα σχέδιά σου.  Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/5 θα διευκολύνει αισθητά όλα αυτά που έχει το πρόγραμμά σου, καθώς θα βοηθήσει την επικοινωνία. Επένδυσε σε αυτή προκειμένου να βάλεις σε τάξη δουλειές, εκκρεμότητες και εργασιακές υποχρεώσεις.

Ζυγός: Ζυγέ μου μία εβδομάδα γεμάτη ευκαιρίες ξεκινά για εσένα καθώς οι πλανητικές μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της  σε ευνοούν απροκάλυπτα! Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αποφύγεις κάποιες παγίδες που αφορούν τον οικονομικό τομέα, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 3/5 δείχνει πως τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/5 ενισχύει την επικοινωνιακή σου άνεση, κάτι που θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με πρόσωπα που θα επιλέξεις! Στο τέλος εβδομάδας (9/5) περνάει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, δημιουργώντας σου τη διάθεση να ανανεωθείς!

Σκορπιός: Σκορπιέ μου  το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως ίσως η εβδομάδα ξεκινήσει με κάποιες δυσκολίες σε επικοινωνιακό επίπεδο. Ενδεχομένως να υπάρξουν συζητήσεις με οικεία σου πρόσωπα οι οποίες θα σου δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα, όμως αυτά δεν θα κρατήσουν για πολύ.  Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/5 δείχνει πως χρειάζεται να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να μην τα αφήνεις να λιμνάζουν μέσα σου, καθώς αυτό είναι το κλειδί ώστε να μην δημιουργηθεί συναισθηματική υπερχείλιση.

Τοξότης: Τοξότη μου αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως είναι αφιερωμένη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς οι συγκυρίες που θα υπάρξουν θα σε ωθήσουν να τους δώσεις περισσότερη σημασία! Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 3/5 πιθανό να δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Αιτία μπορεί να είναι μία διαφωνία για κάποιο ζήτημα της καθημερινότητας. Το περίεργο κλίμα δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/5 ενισχύει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις παρεξηγήσεις αλλά και να έρθεις κοντά με πρόσωπα που επιθυμείς.

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή στα έξοδά σου καθώς το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 3/5, δείχνει πως θα σε πιάσει μία ακατανίκητη επιθυμία για αγορές! Ακόμα φαίνεται πως θα είσαι επιρρεπής στο να ξοδέψεις χρήματα για τη διασκέδασή σου, όμως χρειάζεται αυτοσυγκράτηση ώστε να μην προκύψουν σπατάλες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/5 δείχνει πως θα πρέπει να ενδιαφερθείς για την καθημερινότητά σου, καθώς και αυτή θα έχει κάποιες απαιτήσεις από εσένα! Αν έχεις διαχειριστεί σωστά το χρόνο σου και ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου, τότε θα είναι πιο εύκολο να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά.

Υδροχόος: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/5 θα νιώσεις την ανάγκη να εκφραστείς, να εκφράσεις τα συναισθήματά σου αλλά και τη δημιουργικότητα που κρύβεις μέσα σου. Αν η δουλειά σου σχετίζεται με τις τέχνες τότε όλη αυτή η έμπνευση που θα ενισχυθεί από τον Ερμή θα βρει διέξοδο εκεί. Σε κάθε άλλη περίπτωση φαίνεται πως θα  αρχίσεις να δίνεις μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική σου ζωή και τις αισθηματικές σου υποθέσεις! Εκτός από τον Ερμή θα περάσει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο στο τέλος της εβδομάδας, κάτι που δείχνει πως το επόμενο διάστημα μπορεί να έχει από ένα νέο φλερτ μέχρι και έναν νέο έρωτα!

Ιχθύες: Ιχθύ μου η εβδομάδα ξεκινά με ένα τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο (3/5) που δείχνει πως μπορεί να διαφωνήσεις με κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, περισσότερο για θέματα που αφορούν το παρελθόν. Μην αφήσεις «σκιές» του παρελθόντος να επηρεάσουν και το παρόν καθώς με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/5 φαίνεται πως θα υπάρξουν άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα για σένα! Μερικά από αυτά είναι η ενασχόληση με το σπίτι, με τη διακόσμηση του και με κάποιες αγορές που θέλεις να κάνεις και θα σου φτιάξουν τη διάθεση!


www.myastro.gr