MY KTEO

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει σε επαφή με άτομα και παρέες που διαθέτουν κάτι το ξεχωριστό, ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα νέο ενδιαφέρον που θα σπάσει την όποια μονοτονία. Από την άλλη πλευρά ωστόσο ο Χείρωνας στο ζώδιό σου ενεργοποιεί τις άμυνες σου και είναι πιθανό να «κλειστείς» αν κάτι δεν σου αρέσει. Επιπλέον, σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η, με συνέπεια να μην αντιδράς λογικά και να είσαι επιρρεπής σε εξαρτήσεις, σε κάθε περίπτωση όμως μια μεγάλη αγκαλιά θα λύσει όλα τα προβλήματα, οπότε ζήτα την αν δεν την έχεις και πρόσφερέ την εκεί που νοιώθεις!

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να κάνεις «επαναστατικές» τομές στην ζωή σου, μην διστάσεις λοιπόν να κινηθείς έξω από τα πλαίσια, είτε στον τρόπο ζωής σου, είτε στην καριέρα σου, αλλάζοντας από μόνος σου κάποια πράγματα, πριν σου τα αλλάξουν… άλλοι/ες, με τρόπο που δεν θα σου αρέσει! Παράλληλα, ο Χείρωνας στο 12ο ηλιακό οίκο σου βγάζει στο φως κρυμμένα «μυστικά και ντοκουμέντα» για παλιές υποθέσεις και η μέρα προσφέρεται για «ανασκαφές», ίσως όμως και να μελαγχολήσεις με κάποια πράγματα που κάποτε σε έκαναν ευτυχισμένο/η αλλά σήμερα δεν υπάρχουν.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε περισσότερες επαφές ή/και μετακινήσεις, που θα εξάψουν το ενδιαφέρον σου και θα ικανοποιήσουν την περιέργειά σου, ίσως όμως να ασχοληθείς και με ένα μάλλον ασυνήθιστο γνωστικό αντικείμενο. Επιπλέον μια νομική υπόθεσή σου θα εξελιχθεί με μη αναμενόμενο τρόπο. Παράλληλα βέβαια με το Χείρωνα στον 11ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να σε πιάσει το παράπονο ενθυμούμενος/η την «χαμένη» ευτυχία μιας αλλοτινής εποχής, «παίζει» ωστόσο και το σμίξιμο μιας παρέας του παρελθόντος ή/και η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια με παραδοσιακό αντικείμενο.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να κυνηγήσεις την έκπληξη και να εφαρμόσεις κάποιες «αδόκιμες» πρακτικές στα οικονομικά σου, αφού οι «συνήθεις» δεν πρόκειται να αποδώσουν. Αντίθετα βέβαια ο Χείρωνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί στο να αναζητήσεις δοκιμασμένες λύσεις αλλά και «πλάτες» που θα σου προσφέρουν μια σχετική ασφάλεια στην ζωή σου, ίσως όμως να αναλάβεις κι εσύ τον ρόλο του «πάτερ φαμίλια» προστατεύοντας τα πιο αδύναμα μέλη. Επιπλέον, ένα περιουσιακό σου θέμα θα λυθεί με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να υπάρχει σύμπνοια και ομοψυχία.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου, σε θέλει πρόθυμο/η να ανοίξεις νέους δρόμους στην ζωή σου, αφού οι παλιοί δεν αποδίδουν κι αν τύχει να «σπάσει» μια συνεργασία σου, μην «κολλήσεις», αφού αυτή είναι η ευκαιρία που έψαχνες. Επιπλέον, μη διστάσεις να… αποκαλύψεις τις ιδιαιτερότητές σου, αφού αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά! Παράλληλα βέβαια ο Χείρωνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει πιο κοντά στο παρελθόν και «ξεσκεπάζει» κρυμμένες αλήθειες, ενώ πέρα από τις «ανασκαφές» στα συρτάρια σου, δεν αποκλείεται να περιδιαβείς παλιά σου στέκια ή «μονοπάτια», με… συνοδεία μια έντονη συγκίνηση!

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές και μεταβολές στα εργασιακά σου και προκειμένου να πέσεις εσύ θύμα κάποιου αιφνιδιασμού, είναι προτιμότερο να προλάβεις τις εξελίξεις, μπαίνοντας εκούσια σε μια νέα «ρότα». Αλλαγή μπορεί να προκύψει και σε μια θεραπευτική αγωγή που ακολουθείς. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να εξασφαλίσεις… όσα περισσότερα ακίνητα και κινητά γίνεται και σε αυτήν την προσπάθειά σου μπορεί να συνδράμει η οικογένειά σου, καλό είναι όμως να ανταποδώσεις με την μέριμνα και την φροντίδα σου για τους δικούς σου ανθρώπους.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί προσωπικές προκλήσεις, που αντιβαίνουν τις «πάγιες» πεποιθήσεις σου περί ίσων αποστάσεων, ίσως μάλιστα ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή το αγαπάς να σε συμπαρασύρει σε «ακρότητες» που θα σου… αρέσουν! Από την άλλη πλευρά βέβαια ο Χείρωνας απέναντί σου βάζει στην «εξίσωση» αδυναμίες κι εξαρτήσεις που συνάδουν με ένα πιο παραδοσιακό μοντέλο και τελικά μέχρι να βρεις το μέτρο -αν το βρεις- ανάμεσα σε μια «κυνική» ανεξαρτησία και το συναίσθημα, με τα παρελκόμενά του το πιθανότερο είναι να πάρεις μια θέση έχοντας απέναντί σου την άλλη.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ενθαρρύνει να κάνεις μια «στροφή» σε σχέση με το σπίτι ή/και την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για αλλαγές στην διαρρύθμιση του χώρου σου, είτε για μια επανατοποθέτηση ενδοοικογενειακών σχέσεων, ενώ σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν και επισκέψεις από ή… προς! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 6ο ηλιακό οίκο σου τείνει να δημιουργήσει «φατρίες» στην δουλειά σου, με τα κριτήρια να είναι συναισθηματικά, ίσως μάλιστα να συσπειρωθούν γύρω σου οι «αδύναμοι» της υπόθεσης. Επιπλέον ένα «γιατροσόφι» μπορεί να αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικό.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί πράγματα που… δεν γίνονται κάθε μέρα στα πλαίσια μιας εξόδου ή ενός ταξιδιού, ενώ μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε καταπλήξει. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα «προχωρημένο» μέσον ή γκάτζετ. Παράλληλα βέβαια ο Χείρωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η κι εδώ είναι που οι αγκαλιές θα «πιάσουν τόπο», αρκεί βέβαια να μείνεις σε αυτά που σε ενώνουν στο σήμερα κι όχι να αρχίσεις «να κλαις την μοίρα σου» για ανεκπλήρωτους πόθους! Ίσως όμως να βρεθεί σε μια αντίστοιχα ευαίσθητη φάση κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο τείνει να αλλάξει τα δεδομένα στα οικονομικά σου, με τις εκπλήξεις και τις εξαιρέσεις να έχουν τον πρώτο λόγο, ίσως όμως και να υλοποιήσεις την επιθυμία σου να αποκτήσεις κάτι ιδιαίτερο που… δεν είναι για όλους! Παράλληλα ο Χείρωνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια γόνιμη επαφή με την Παράδοση ή με άτομα-βετεράνους που την υπηρετούν και εξυπηρετούν τα επαγγελματικά σου σχέδια, ενώ είναι πιθανό να βρεις κάτι θαμμένο ή κρυμμένο στον χώρο σου. Από την άλλη πλευρά όμως δεν αποκλείεται να… σηκώσεις τα χέρια ψηλά με τις υπερβολικές ευαισθησίες κάποιων!

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου τονίζει και κάποιες πιο ιδιαίτερες ή σπάνιες πτυχές του χαρακτήρα σου και δεν υπάρχει ουδείς λόγος να τις… κρύψεις, ίσα-ίσα που αυτές θα σε αναδείξουν. Αντίθετα φερόμενος/η «συντηρητικά», δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που περιμένεις. Παράλληλα βέβαια ο Χείρωνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου οδηγεί τα βήματά σου σε στέκια και άτομα που σου θυμίζουν πολλά, είναι ωστόσο πιθανό να σκαλίσεις και τα «συρτάρια» σου φέρνοντας στο φως ξεχασμένες μνήμες. Ίσως πάλι να ασχοληθείς και με το ιστορικό μιας υπόθεσης, ρωτώντας και μαθαίνοντας από τους πρεσβυτέρους.

Ιχθύες
Γενικά: Με τη Σελήνη στον Υδροχόο είναι πιθανό να υπάρξουν παρασκηνιακές ενέργειες υπέρ σου από άτομα που δεν περίμενες ποτέ να σε στηρίξουν, δεν αποκλείεται ωστόσο και το να σου αποκαλυφθεί και κάτι… ανάποδο, που θα σε κάνει «να πέσεις από τα σύννεφα»! Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον 2ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να λάβεις κάτι από την οικογένειά σου, ενώ τα έξοδά σου αποσκοπούν πρωτίστως στο να «φορτώσεις» σε προμήθειες. Συνολικά πάντως η οικονομική σου πολιτική διαπνέεται από την επιθυμία σου να φροντίσεις τους άλλους και ιδιαίτερα εκείνους που ζουν με το παράπονο.


astrology.gr