MY KTEO

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό σου δίνει το κίνητρο για να μαζέψεις όλο το χρήμα, προκειμένου να αποκτήσεις κάτι που θέλεις άμεσα, αφήνοντας τα υπόλοιπα στην τύχη τους.
Επιπλέον, η λίμπιντό σου αναζητεί άμεσα διέξοδο! Κατά τα άλλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέτει ενώπιον προκλήσεων, όμως κάποια πράγματα για τα οποία μέχρι πρότινος ήσουν σίγουρος/η, σου δημιουργούν ανησυχία, κάτι που μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις σπασμωδικά ή «ατσούμπαλα» απέναντι σε ανθρώπους ή καταστάσεις. Στον αντίποδα βέβαια η «άγνοια κινδύνου» που επιδεικνύεις μπορεί να φέρει και επιτυχίες.

Ταύρος
Γενικά: Ο Άρης απέναντί σου προσδίδει στις εξελίξεις μια ανταγωνιστική χροιά με τους εγωισμούς και τα πάθη να ορίζουν τελικά το με ποιόν/α γίνεται να συμπορευτείς και με ποιόν/α όχι. Σε κάθε περίπτωση βέβαια ούτε οι αντιπαλότητες, ούτε οι «κολλεγιές» θα κρατήσουν αιώνια! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν είτε στην εργασία σου, είτε στην υγεία και την διατροφή σου, δίνοντας όμως σημασία και στην ψυχολογική σου κατάσταση, αφού από αυτήν ξεκινούν τα καλά και τα άσχημα. Επιπλέον, αν δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο, δώσε του την σημασία που πρέπει.

Δίδυμοι
Γενικά: Με τον Άρη στον Σκορπιό να σου φέρνει κάποιες επείγουσες εργασίες, είναι προτιμότερο να τις κάνεις μόνος/η σου, αφού η εμπλοκή άλλων θα προκαλέσει εντάσεις. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει ένα οξύ σύμπτωμα στην υγεία σου αλλά όπως ήρθε, έτσι θα περάσει. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό μια νέα γνωριμία μπορεί να αντιπροσωπεύσει όλα εκείνα που θα ήθελες να βρεις σε αυτήν, ιδιαίτερα σε σχέση με τα αγνά αισθήματα και την ειλικρίνεια που διέπουν κάποιον/α. Από την άλλη πλευρά ένας φίλος ή μια φίλη θα ζητήσει την… επείγουσα συνδρομή σου σε μια υπόθεσή του/της.

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό σου φέρνει μια συναισθηματική έξαψη αλλά καλλιεργεί και ανταγωνιστικές καταστάσεις που σε ταράζουν συναισθηματικά. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, τίποτε δεν θα κρατήσει αιώνια, οπότε κι εσύ μην τα παίρνεις όλα πολύ ζεστά. Αν όμως έχεις μικρά παιδιά έχε τα από κοντά, αφού δεν ξέρεις τι μπορεί να σκαρώσουν! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό να «πειράζει» τις ισορροπίες στην ζωή και την καριέρα σου, οφείλεις να επιστρατεύσεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε η κάθε πρόκληση που θα σου τύχει να γίνει η απόδειξη του ταλέντου και των ικανοτήτων σου.

Λέων
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό εξακολουθεί να φέρνει εντάσεις και αντιζηλίες μεταξύ οικείων ή στον χώρο σου αλλά πέρα από τις προσωπικές «κόντρες», που μπορεί να λάβουν και απρόσμενες διαστάσεις, θα προκύψουν και τεχνικά θέματα ή ζημιές που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό φέρνει ένα «μπαράζ» επαφών ή μετακινήσεων, με συνέπεια να «μαζέψεις» πλήθος πληροφοριών άλλοτε χρήσιμων κι άλλοτε όχι, πολύ δημιουργική όμως θα είναι η συνεισφορά της σε διαβάσματα ή μελέτες. Επιπλέον μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε ξεσηκώσει.

Παρθένος
Γενικά: Με τον Άρη στον Σκορπιό να «πετάει την σκούφια του» για καβγά είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις στο περιβάλλον σου ή να πέσεις πάνω σε «φουριόζικα» άτομα, που δεν υπολογίζουν και πολύ τους άλλους αρκεί να γίνει η δουλειά τους. Εσύ όμως μείνε συγκεντρωμένος/η και μην βιάζεσαι για να μην σκοντάψεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ίσως σε κάνει να χάσεις τον «μπούσουλα» ως προς το τι δίνεις και τι παίρνεις, ίσως μάλιστα να παρασυρθείς και σε καταναλωτικές υπερβολές, τελικά όμως όπως θα διαπιστώσεις ο ισολογισμός σου θα έρθει «στα ίσα του», οπότε «ούτε γάτα, ούτε ζημιά»!

Ζυγός
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό σε θέλει πιο ριψοκίνδυνο/η στην οικονομική πολιτική σου, δεν αποκλείεται ωστόσο να παρασυρθείς σε μια επίδειξη οικονομικής ισχύος για να «κερδίσεις» κάποιον/α, με συνέπεια να μείνεις «ρέστος/η» κι εκεί θα δεις το πόσο σε υπολογίζουν όταν πια δεν «έχεις»! Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου σε βάζει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης ή συνεργασίας, επιδιώκοντας μια κάλυψη σε όλα τα επίπεδα και όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρεις, παρά την προσωρινή αβεβαιότητα που υπάρχει. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με θέματα των άλλων.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί για μια ακόμη φορά να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο», είτε στην προσωπική σου ζωή, είτε στις συνεργασίες σου ωστόσο η φόρτιση που συνοδεύει τις προσπάθειές σου, μπορεί τελικά να σε κάνει να χάσεις το δίκιο σου, εξ αιτίας της συμπεριφοράς σου, ας ρίξεις λοιπόν την ενέργειά σου στα μαστορέματα ή την άθληση σου. Κατά τα άλλα, με την Σελήνη στον Κριό σε περιμένουν αρκετές έξτρα εργασίες και εκτός από την σπουδή σου να τις ολοκληρώσεις, θα χρειαστείς και έναν στοιχειώδη καταμερισμό για να μην «παλαβώσεις». Επιπλέον, ας είσαι πιο προσεκτικός/η με την υγεία και την διατροφή σου.

Τοξότης
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ένα θέμα υγείας που ναι μεν είναι περαστικό αλλά με πολύ έντονα συμπτώματα. Ακόμη, κάποιος/α μπορεί να σου χαλάσει τον ύπνο με την φασαρία που κάνει αλλά πολύ πιο… ενοχλητική θα αποβεί στην πράξη μια προσωπική αντιζηλία που «παίζει» στο παρασκήνιο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε φέρνει πιο κοντά αλλά και πιο… μακριά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με τις καταστάσεις να εναλλάσσονται, οπότε μην δίνεις και τόση σημασία. Αντίθετα με τον δημιουργικό «οίστρο» που σε έχει καταλάβει, μπορείς να πετύχεις πολλά σε… χρόνο dt!

Αιγόκερως
Γενικά: Με τον Άρη στον Σκορπιό δείχνει σκόπιμο να μην πάρεις και πολύ «ζεστά» ή εγωιστικά όλα εκείνα που συμβαίνουν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφού δεν αξίζει να χαλάσει «για ψύλλου πήδημα» το καλό κλίμα. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να κερδίσεις μια νέα φιλία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για οικογενειακές υποθέσεις, που όμως έχουν αρκετές μεταβλητές και θα πρέπει να επιδείξεις την σχετική ευελιξία. Επιπλέον είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να μετακομίσεις εσύ προσωρινά σε μια άλλη «έδρα».

Υδροχόος
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό εξακολουθεί να σε «τρέχει» και όσον αφορά όλα εκείνα που κατέχεις καλά, ουδέν πρόβλημα, ίσα-ίσα που αναμένονται «νίκες». Στα υπόλοιπα όμως  ας είσαι όμως πιο προσεκτικός στους χειρισμούς σου, αφού «παίζει» το να εκτεθείς από μια άστοχη πρωτοβουλία ή την βιασύνη σου να κρίνεις πρόσωπα και καταστάσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ σε τροφοδοτεί με σχόλια και πληροφορίες που καλείσαι να αξιολογήσεις, ώστε να ασχοληθείς με εκείνα που έχουν πραγματικά σημασία κι όχι με τα «καπρίτσια» κάποιων.

Ιχθύες
Γενικά: Με τον Άρη στον Σκορπιό γίνεται… ευκολάκι το να εμπλακείς σε λεκτικούς ή γραπτούς διαξιφισμούς κι επειδή το ένα φέρνει το άλλο, πρόσεξε μήπως μια διαμάχη πάρει μεγάλες διαστάσεις –και νομικές. Επιπλέον «κάτι τρέχει» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό το ενδιαφέρον σου περιστρέφεται γύρω από οικονομικά θέματα, όπου όμως δεν είναι σκόπιμο να τα πάρεις και πολύ «ζεστά», ούτε να αγχωθείς με κάτι που αύριο μπορεί να μην ισχύει. Απλά κάλυψε τις τρέχουσες ανάγκες σου, ξέροντας πως ακόμη κι αν βρεθείς στο μείον, σύντομα θα ανακάμψεις.


astrology.gr