MY KTEO

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό σηματοδοτούν έντονα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά αλλά και τις ανάγκες-επιθυμίες σου, σε τέτοιο βαθμό
που κάθε προγραμματισμός να καταστεί άτοπος. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως «φυτρώσεις εκεί που δεν σε σπέρνουν» και πληρώσεις τα «σπασμένα» άλλων. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο διαμορφώνει προς το καλύτερο τα δεδομένα στην κοινωνική σου ζωή, ενώ πέρα από την καλή παρέα με φίλους/ες, είναι πιθανό να γνωρίσεις κι ένα νέο πρόσωπο, που έχει κάτι το ξεχωριστό και με το οποίο θα υπάρξει κι ένα αδιόρατο φλερτ.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη και ο Άρης απέναντί σου δυναμιτίζουν το κλίμα στις συνεργασίες σου και την ίδια στιγμή που θα τα βρεις σε όλα με κάποιον/α, θα υπάρξουν έντονα αρνητικές αντιδράσεις από κάποιον/α άλλον/η, που θα θεωρήσει πως τον/την «έριξες». Σε κάθε περίπτωση πάντως, όποια κι αν είναι η πρόφαση, τα λεφτά είναι το θέμα Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα θέματα καριέρας κι αν αναζητάς τρόπους για να καρπωθείς κι άλλα πλεονεκτήματα δεν έχεις παρά να στείλεις το μήνυμα σε όποιον/α έχει τα μέσα για να συνδράμει στο έργο σου, ιδιαίτερα αν σου τρέφει μια ιδιαίτερη… συμπάθεια!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό φέρνουν μια αναταραχή στα εργασιακά σου κι εδώ θα φανεί πόσο καλός/η είσαι στην διαχείριση κρίσεων αλλά και στο να ανταποκρίνεσαι άμεσα σε καθήκοντα ή υποχρεώσεις που διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Επιπλέον, μην αγνοήσεις ενοχλήσεις στην υγεία σου και πρόσεξε τι τρως και τι πίνεις για να μην έχεις «τρεχάματα». Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα ταξίδια αναψυχής και τις εξόδους κι είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με άτομα που βρίσκονται μακριά σου, με σκοπό φυσικά να τα φέρεις πιο… κοντά!

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό φέρνουν έντονες συγκινήσεις στα προσωπικά σου, ίσως όμως να περάσεις κι από ένα «σκοτσέζικο ντους»! Αν πάλι έχεις μικρά παιδιά, προνόησε για την ασφάλειά τους, όσο για τα… μεγαλύτερα, μάλλον θα σε ταλαιπωρήσουν με τα «καπρίτσια» τους! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο δρομολογεί θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα και σου παρέχει μια αίσθηση άνεσης και ασφάλειας. Ίσως μάλιστα να λάβεις ένα κληροδότημα από την οικογένεια, ενώ σε κάθε περίπτωση αν το επιθυμείς θα πάρεις το… δανειάκι σου!

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό φέρνουν μια αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, θα σου δώσει ωστόσο την ευκαιρία να τελειώσεις «μια κι έξω» με ζητήματα που σε απασχολούν, έστω κι αν οι σχέσεις σου διαταραχθούν ή ο χώρος σου αρχίσει να θυμίζει εμπόλεμη ζώνη! Επιπλέον, η εξέλιξη σε ένα περιουσιακό θέμα μπορεί να σε κάνει έξω φρενών. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη απέναντί σου θέτει τις βάσεις μιας γόνιμης συνεργασίας ή μιας σχέσης με προοπτικές, ενδέχεται ωστόσο να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου κι όχι άμεσα στην δική σου.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό φέρνουν εντάσεις στις επαφές και στην επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» (παίζουν και τα ατυχήματα) κι εκείνο τελικά που σε συμφέρει είναι είτε να παραμείνεις εντός των τειχών, είτε το να δώσεις προτεραιότητα στις πνευματικές αναζητήσεις σου, «καταβροχθίζοντας» γνώσεις και πληροφορίες. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε ευνοεί σε εργασιακά θέματα κι αν δυσκολεύεσαι σε κάτι, απλά κοινοποίησε το θέμα σου και θα βρεθεί μια λύση που να σε ικανοποιεί. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα πολύ ιδιαίτερο pet..

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό φουντώνουν τις επιθυμίες σου κι αν κυριευθείς από καταναλωτική μανία, είναι βέβαιο πως θα εξανεμίζεις πολύ γρήγορα όλο το αποθεματικό σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να συμπληρώσεις το ποσόν με ένα μικρό δάνειο, αφού δεν μπορείς να αυτοπεριοριστείς. Αλλά έτσι είναι, οι ωραίοι έχουν χρέη! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε βοηθά να «ξεσκάσεις» και να γνωρίσεις κόσμο που τελικά θα σου αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, ίσως μάλιστα να ξεκινήσει και μια προσωπική σχέση! Αν πάλι έχεις παιδιά, θα χαρείς από μια επιτυχία τους.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθούν να τα παίξεις «όλα για όλα», έχοντας μάλιστα καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας στα τολμηρά και… ολίγον σκοτεινά! Σε κάθε περίπτωση πάντως θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς και να διεκδικήσεις πράγματα μέσα σε ένα ιδιαίτερα ασταθές καθεστώς. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει μια γόνιμη κινητικότητα στο σπίτι ή το γραφείο, με τα όποια προβλήματα να υποχωρούν, υπέρ μιας πιο απολαυστικής καθημερινότητας. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο περιουσιακό ζήτημα θα βρεις τις λύσεις που σε ικανοποιούν.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό βγάζουν στο φως μυστικά και ίντριγκες και παρότι κάποιες από τις αποκαλύψεις δεν θα σου αρέσουν… καθόλου, το ότι θα αποκτήσεις μια πιο καθαρή εικόνα για τα τεκταινόμενα καταλογίζεται στα θετικά. Πρόσεξε ωστόσο και την υγεία σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει ευχάριστες γνωριμίες, όπως επίσης εξόδους και ταξίδια με θετικό πρόσημο, ενώ είναι πιθανό να αναβαθμίσεις και την εξωτερική σου εμφάνιση ή τα μέσα που χρησιμοποιείς για να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς. Ρόλο πάντως διεκδικούν και τα… πικάντικα κουτσομπολιά!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό σε βάζουν σε θέση μάχης, αναφορικά με κοινωνικά ή συλλογικά ζητήματα, πρόσεξε όμως αφού είναι πιθανό να υπάρξουν ακρότητες. Ανάλογο κλίμα επικρατεί και στις φιλίες σου, με την διακοπή μιας σχέσης να είναι το ίδιο πιθανή με την έλευση ενός νέου προσώπου στην ζωή σου. Κατά τα άλλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου, είτε άμεσα, είτε έμμεσα, μέσα από μια ρύθμιση ή συμφωνία που θα σου δώσει ελευθερία κινήσεων και θα σου επιτρέψει να πάρεις βαθιές «ανάσες». Επιπλέον μπορεί να λάβεις βοήθεια από τους οικείους σου.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό φέρνουν νέες προκλήσεις στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή κι όλα θα κριθούν από το κατά πόσο θα λειτουργήσουν τα αντανακλαστικά σου σε επείγουσες καταστάσεις. Δεν υπάρχει όμως ουδείς λόγος να πας γυρεύοντας για μπελάδες. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να περάσεις καλά, ενώ μπορεί να αποκτήσεις κάτι ιδιαίτερο που θα σε κάνει να φαίνεσαι ακόμη πιο γοητευτικός/η Επιπλέον, αναδεικνύεται η «δημιουργική τρέλα» σου και ο ξεχωριστός τρόπος που βλέπεις τα πράγματα.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό φέρνουν έντονες στιγμές στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να έρθεις σε ρήξη με έναν γείτονα ή συγγενή. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψει ένα επείγον νομικό ζήτημα, ενώ πρόσεξε κατά την διάρκεια των μετακινήσεών σου, αού δεν θέλει και πολύ για να τα «τσουγκρίσεις» με κάποιον/α. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνει το πλεονέκτημα σε σχέση με μυστικά που… περιμένουν να βγουν στο φως, είτε είναι «πρώτης γραμμής», είτε όχι. Επιπλέον, ένα άτομο που «σε πάει» θα δράσει παρασκηνιακά επ’ ωφελεία σου.


astrology.gr