MY KTEO

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Πέτρος Φιλιππίδης: Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία από το παρελθόν μαζί με τον γιο του!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αποτελεί έναν από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της χώρας, αφού μετρά πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο.
Μπορεί να έχει σημειώσει μια αξιοζήλευτη πορεία στο χώρο της υποκριτικής, όμως δεν σταματά να δουλεύει και να παρουσιάζει ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις στο κοινό. Αυτή τη σεζόν, ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ψύλλοι στα αυτιά» στο θέατρο Μουσούρη, ενώ σκηνοθετεί την παράσταση «Βρε καλώς τους» στο θέατρο Βρετάνια.

Δεδομένου ότι βρισκόμαστε στον μήνα τον Χριστουγέννων, πολλοί είναι οι celebrities που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους γιορτινά στιγμιότυπα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης, βέβαια, δεν θέλησε να μας δείξει το φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο του, αλλά αποφάσισε να γυρίσει το χρόνο κάποια Χριστούγεννα πίσω και να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από την παιδική ηλικία του γιου του.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, μάλιστα, ο ταλαντούχος ηθοποιός δωρίζει τον μονάκριβό του ένα σκυλάκι. «Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»!!!!τετοιες μερες!!!!ο γιος και ο σκυλος του!!!», σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.

tlife.gr