MY KTEO

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Το "ευχαριστώ" του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου


Τα γιορτινά του φόρεσε το Αλιβέρι το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου με την διοργάνωση μιας λαμπερής ΄΄ εμπορικής και ψυχαγωγικής ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΄΄ από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου. Ντόπιοι και πολλοί επισκέπτες δεν έχασαν την ευκαιρία να χαρούν, να περιπλανηθούν στην πόλη, να κάνουν
τις αγορές τους, να απολαύσουν τη βόλτα τους, να ψυχαγωγηθούν, να νιώσουν το ξεχωριστό κλίμα των εορτών που έρχονται, μέσα από ένα άψογα διαμορφωμένο πολυμορφικό πρόγραμμα, αντάξιο των στόχων του Εμπορικού Συλλόγου για την ανάπτυξη και την ευημερία της ευρύτερης περιοχής.

Ποια πόλη δε ζήλεψε αυτό το Σάββατο το στολισμένο γιορτινά Αλιβέρι?

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, τα βεγγαλικά, ο Άγιος Βασίλης με την άμαξα και τα δύο πανέμορφα μαύρα άλογα, οι Μασκότ, οι ζογκλέρ, οι ξυλοπόδαροι, τα εμπνευσμένα σόου, οι φωτιές, τα ακροβατικά, το κουκλοθέατρο, οι τοπικές λιχουδιές και οι γεύσεις, τα κεράσματα, οι προσφορές, τα Μουσικά δρώμενα, τα events, τα μουσικά stage,και η συναυλία με παραδοσιακή μουσική του τόπου μας μας έκανε να ζήσουμε στο Αλιβέρι, στιγμές μαγικές,

Είναι φανερό πλέον, ότι η άψογη διοργάνωση, η ψυχολογία και η ανταπόκριση του κόσμου,τα τελευταια 5 χρόνια καθιερώνουν την Λευκή νύχτα του Αλιβερίου ως το μεγαλυτερο τοπικό θεσμό ΄΄ μια γιορτή της τοπικής κοινωνίας΄΄.

Ένα θεσμό που επενδύει, αρχικά στην τόνωση της τοπικής αγοράς, μεγαλόπνοα όμως, σταδιακά αλλά σταθερά, στην πολυεπίπεδη και πολυμορφική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, στην ποιοτική διαμόρφωση και προβολή του πολιτιστικού και τουριστικού προιόντος , μετρήσιμα πια, αφού αποτελεί ένα πολιτισμικό δέλεαρ και μια ουσιαστική αιτία προσέλκυσης κοινού στον τόπο μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση και την συλλογή των πρώτων θετικότατων αποτελεσμάτων, ΄΄ αισθάνεται ΄΄ την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου , το Επιμελητήριο Εύβοιας και όλους τους Χορηγούς του για την οικονομική τους στήριξη ως πολύτιμους συμπαραστάτες στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας αυτής.

Οφείλουμε ένα τεράστιο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στους υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου μας στους Ηρωες της καθημερινότητάς μας,που καθάριζαν δρόμους και πεζοδρόμια σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης!!!

Επίσης ευχαριστούμε το Α.Τ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ και την ομάδα SAR 312 για την ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων.
Τέλος ευχαριστούμε τους παρουσιαστές του προγράμματος ΓΚΟΤΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΤΖΕΝΗ και τα ραδιόφωνα της πόλης μας ΡΑΔΙΟ ΑΛΙΒΕΡΙ 1 & ΤΑΜΥΝΑΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ όπως και τα Μ.Μ.Ε και site του νομού μας για την προβολή των εκδηλώσεις μας!