MY KTEO

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δρομολογεί θετικές όσο και «τυχερές» εξελίξεις στα επαγγελματικά και ευρύτερα την κοινωνική σου ζωή σου,
ίσως μάλιστα διαπιστώσεις ότι έχεις πλέον και την υποστήριξη ενός ισχυρού προσώπου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη δρομολογεί άμεσες εξελίξεις σε σχέση με την επιμόρφωση σου, ενώ στο «μενού» συμπεριλαμβάνεται και ένα «άνοιγμα» στο εξωτερικό ή μια προβολή μέσω των media. Κατά τα άλλα βέβαια η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να κάνεις μια μικρή αποτοξίνωση, ενώ αν μπορέσεις «κλέψε» χρόνο για να βρεθείς κάπου κοντά στην φύση.

Ταύρος
Γενικά: Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να ταξιδέψεις ή να «ξεσκάσεις», ενώ μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να αναβαθμίσεις τα μέσα επικοινωνίας σου. Ακόμη αν περιμένεις μια νομική εξέλιξη θα αποβεί υπέρ σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σου δίνει την ώθηση για να καλύψεις το πλάνο σου και να σου μείνουν κι από πάνω, πρόσεξε όμως μήπως ξοδέψεις μονομιάς το περίσσευμά σου, για «να βγάλεις τα απωθημένα σου». Κατά τα άλλα η Σελήνη στην Παρθένο σε προσανατολίζει σε θέματα αγαπημένων σου, με τις ευαισθησίες να κυριαρχούν.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει μια διακριτή κινητικότητα στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι… άλλο που δεν θες! Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου σε ωθεί να «πάρεις το παιχνίδι επάνω σου» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου ξεμπλοκάροντας καταστάσεις, είτε δικές σου, είτε των άλλων. Θα υπάρξουν βέβαια και αντιδράσεις αλλά έτσι είσαι και σε όποιον αρέσεις. Κατά τα άλλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια βελτίωση στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να πετύχεις μια χρηματοδότηση, που θα σου λύσει τα χέρια, ενώ αν θέλεις κάτι πολύ, απλά ζήτα το

Καρκίνος 
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας επωφελούς συνεργασίας, ενώ σου προσθέτει αρκετούς «πόντους» και στην κοινωνική σου παρουσία, ίσως μάλιστα να «δανειστείς» την λάμψη ή την επιτυχία ενός συνεργάτη σου. Κατά τα άλλα, ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει μια «επείγουσα» κατάσταση στην εργασία σου, είναι ο ίδιος όμως που θα σε βοηθήσει να βρεις άμεσες λύσεις, πετυχαίνοντας μάλιστα «με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια»! Παράλληλα η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει και κάποια… fake news, χωρίς όμως να έχουν ιδιαίτερη σπουδαιότητα.

Λέων
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει μια αισθητή βελτίωση των συνθηκών εργασίας σου, ενώ αν το θέλεις μπορεί να αποκτήσεις την συντροφιά ενός pet! Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις, έστω κι αν σου κοστίσουν κάτι παραπάνω, αφού η Σελήνη στην Παρθένο σε βάζει να ξοδεύεις στον… βρόντο! Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη φέρνει νέα και «παιχνιδιάρικα» δεδομένα που σε «γεμίζουν», ίσως μάλιστα ο δημιουργικός «οίστρος» σου να «πιάσει ταβάνι»! Αν πάλι είσαι γονιός αξιοποίησε την συγκυρία για να πεις αλήθειες με το παιδί σου.

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου αποκτάς πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, πέρα όμως από κάποια λαθάκια ή «φάουλ» συνεργατών, η τύχη σου «τα σπάει» και μπορεί να δικαιωθείς σε πολλές από τις επιλογές σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα ο Ερμής στον Τοξότη σου δίνει την αφορμή για να δρομολογήσεις οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, με τα αποτελέσματα να είναι άμεσα, έστω κι αν κάποιος/α… διαφωνεί έντονα!. Ίσως πάλι να γίνουν μετατροπές στο σπίτι σου ή να αλλάξεις τόπο διαμονής.

Ζυγός
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε ενθαρρύνει να αναβαθμίσεις τον χώρο σου αλλά και να χαρείς το ευχάριστο οικογενειακό κλίμα που θα διαμορφωθεί, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο περιουσιακό ζήτημα, ήρθε η ώρα για να λυθεί επ’ ωφελεία σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σε βοηθά να «ανοίξεις» το μυαλό σου, μαθαίνοντας νέα πράγματα, ενώ σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι που αναβαθμίζει την επικοινωνία σου. Στο περιθώριο όλων αυτών η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σου φέρει μια «αδιευκρίνιστη» αδιαθεσία αλλά με έναν… υπνάκο θα σου περάσουν όλα!

Σκορπιός
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, ένα διασκεδαστικό ταξίδι αλλά και ποικίλες φιλοφρονήσεις προς το άτομό σου, πέρα όμως από το καλό κλίμα, θα σου δοθεί και η δυνατότητα να αντλήσεις πληροφορίες που θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο σε προσανατολίζει σε ζητήματα φίλων, μάλλον όμως πρόκειται για «λάθος συναγερμό». Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σε παρακινεί να αποκτήσεις «εδώ και τώρα» αυτά που επιθυμείς, ίσως μάλιστα να κερδίσεις κάτι που διεκδικούν πολλοί, ενώ αν ψάχνεις για δανειστές ή εγγυητές θα τους βρεις.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει αλλεπάλληλες «ζυμώσεις» στην καριέρα σου, με το τοπίο ενίοτε να είναι «θολό» ωστόσο σε κάθε περίπτωση με τον Ερμή στο ζώδιο σου, να «κεντάει» μπορείς να επιδιώξεις και να πετύχεις το καλύτερο για σένα, άμεσα και γρήγορα, τολμώντας εκεί που οι άλλοι διστάζουν κι όποιο ρίσκο πάρεις θα σου βγει. Επιπλέον φαίνεται να είσαι κοντά σε μια μεγάλη επίδοση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας στην κάλυψη πολλών από τις άμεσες ανάγκες σου και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο αφού όλα είναι θέμα τύχης!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σέρνει τον χορό των επιτυχιών, να ελπίζεις λοιπόν στα καλύτερα και βέβαια μην διστάσεις να ζητήσεις μια χάρη, αφού θα εκπληρωθεί άμεσα. Όσο για τις όποιες δυσκολίες, ας… περιμένουν, αφού σήμερα κυριαρχούν οι εύκολες ή «τυχερές» λύσεις. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, θα υπάρξουν ωστόσο και κάποιες… τζούφιες! Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σου αποκαλύπτει μυστικά, τόσο προσωπικά, όσο και της δουλειάς, με συνέπεια να αποκτήσεις μια πολύ καλή εικόνα για τα τεκταινόμενα.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει μια κινητικότητα στα οικονομικά σου, φαίνεται ωστόσο να μην έχεις συγκεκριμένο πλάνο εσόδων-εξόδων και πας στα… κουτουρού! Κατά τα άλλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για ξεκούραση και χαλάρωση, μακριά από εντάσεις. Πρόσεξε μόνον μήπως το παρακάνεις με το φαγητό ή με άλλου είδους καταχρήσεις. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Τοξότη, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα και η γνωριμία σου με νεαρά άτομα θα σε «εξιτάρει», ίσως μάλιστα να ξεκινήσετε από κοινού κάτι.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου δεν σε αφήνει να… κρυφτείς, αφού θα προκύψουν καταστάσεις που σε θέλουν «απίκο». Ωστόσο, σε καλό θα σου βγει, αφού η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί νέες γνωριμίες και την διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου, με το πρώτο ζητούμενο να είναι το να περάσεις καλά. Από εκεί και ύστερα θα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές τάσεις σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σου δίνει το έναυσμα για να πετύχεις κάτι σπουδαίο, έστω και μέσα από μια αρχική «κόντρα», ιδιαίτερα σε νομικά ζητήματα και την επιμόρφωσή σου.


astrology.gr