MY KTEO

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στο Σκορπιό τονίζει την ανάγκη σου να κερδίσεις ακόμη περισσότερα χρήματα, ωστόσο οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές και πρόσεξε μήπως… πας για μαλλί και βγεις τελικά κουρεμένος/η! Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Αιγόκερω χρωματίζει ευχάριστα τη ζωή σου και απελευθερώνει τις επαγγελματικές σου δυνατότητες, κάτι που μπορεί να γίνει μέσω της συμπόρευσης σου με κύκλους που σε αυτήν την φάση τα συμφέροντα τους ταυτίζονται με τα δικά σου. Ίσως μάλιστα να δεχθείς την… πολλαπλή εύνοια ενός «ισχυρού προσώπου» ή να τύχεις μια διάκρισης.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στο Σκορπιό τονίζει την ανάγκη σου να κερδίσεις ακόμη περισσότερα χρήματα, ωστόσο οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές και πρόσεξε μήπως… πας για μαλλί και βγεις τελικά κουρεμένος/η! Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Αιγόκερω χρωματίζει ευχάριστα τη ζωή σου και απελευθερώνει τις επαγγελματικές σου δυνατότητες, κάτι που μπορεί να γίνει μέσω της συμπόρευσης σου με κύκλους που σε αυτήν την φάση τα συμφέροντα τους ταυτίζονται με τα δικά σου. Ίσως μάλιστα να δεχθείς την… πολλαπλή εύνοια ενός «ισχυρού προσώπου» ή να τύχεις μια διάκρισης.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει μια αναταραχή και αντικρουόμενες καταστάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, με την ευελιξία σου να αποδεικνύεται πολύτιμη. Μπορεί ωστόσο να προκύψει και μια «αρρυθμία» στην υγεία σου. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Αιγόκερω αναβαθμίζει τα οικονομικά σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αποκτήσεις πολλά από αυτά που θέλεις και το μόνο που απαιτείται από την πλευρά σου είναι το να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην… τύχη σου, αφού ακόμη κι αν δεν έχεις εσύ χρήματα, κάποιος/α άλλος/η θα προθυμοποιηθεί να σου λύσει το πρόβλημα!

Καρκίνος 
Γενικά: Με τη Σελήνη στο Σκορπιό η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα αρχίσει να πηγαίνει από το ένα άκρο στο άλλο, το ίδιο και τα συναισθήματά σου, αφού πάνω που θα καταλήγεις στο τι ακριβώς ζητάς, θα σου προκύπτει… αυτομάτως το αντίθετό του! Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο αποδεκτό/η στους άλλους, δημιουργώντας μάλιστα τις προϋποθέσεις για μια πρόταση ή μια συνεργασία που θα σε διευκολύνει… πολλαπλά! Επιπλέον, προδιαγράφει μια γενικότερη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σου, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στο Σκορπιό συνηγορεί σε απρόσμενες ή αναγκαστικές μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, είτε αυτές έχουν να κάνουν με επισκέψεις στον χώρο σου, είτε με μια δική σου προσωρινή μετακόμιση. Ίσως πάλι να γίνουν όλα «μαλλιά κουβάρια» με αφορμή κι αιτία ένα περιουσιακό ζήτημα, Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Αιγόκερω συνηγορεί σε εργασιακές διευκολύνσεις, ενώ μπορεί να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς μακριά από εντάσεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία αλλά και να βρεις χαρά από ένα pet.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στο Σκορπιό προμηνύει μια… ταλαιπωρία που θα υποστείς από τα διαρκή πήγαινε-έλα και τις αντικρουόμενες πληροφορίες, μην βιαστείς λοιπόν να βγάλεις συμπεράσματα, ούτε και να θεωρήσεις κάτι ως οριστικό. Αν πάλι επιμείνεις σε προγράμματα… κακό δικό σου! Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Αιγόκερω προάγει τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα, ξεκινώντας από εκείνα που έχουν να σου προσφέρουν χαρά, ενώ η μέρα προσφέρεται για να συμμετάσχεις σε εορταστικά δρώμενα και παραστάσεις. Επιπλέον, θα βελτιωθούν αισθητά οι σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στο Σκορπιό αυξάνει την καταναλωτική σου διάθεση αλλά την ίδια στιγμή θα προκύψουν έκτακτες ανάγκες που θα σε κάνουν να μετανιώσεις για κάποιες αγορές σου και τελικά το πιο φρόνιμο από την πλευρά σου θα ήταν να περιμένεις! Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Αιγόκερω εξυπηρετεί κάθε πρόθεσή σου για να κάνεις μια νέα αρχή ή/και να ρυθμίσεις όπως σου… αρέσει ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα που σε απασχολεί. Επειδή όμως αυτή η εύνοια είναι μόνο μια «όαση», εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να διαμορφώσεις την κατάσταση σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά το πρόσωπο της ημέρας, όχι όμως απαραίτητα για τους… σωστούς λόγους, αφού λίγο θες για να «τρελαθείς» από μια εξέλιξη και να προβείς κι εσύ σε ακρότητες ή να «χάσεις τη μπάλα». Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Αιγόκερω δημιουργεί θετικές προϋποθέσεις για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θέλουν και μπορούν να σε εξυπηρετήσουν, διευκολύνοντας κατά τι την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, η συμμετοχή σε εορταστικά δρώμενα αλλά και η αγορά αξεσουάρ και ειδών ένδυσης που σε κάνουν να δείχνεις πιο όμορφος/η.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στο Σκορπιό θα σου αποκαλύψει τεκταινόμενα του παρασκηνίου αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα από όλα αυτά που θα μάθεις, αφού σίγουρα κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Ίσως πάλι να βγουν στην επιφάνεια φοβίες κι απωθημένα σου, ενώ δεν αποκλείεται να διαταραχθεί και ο ύπνος σου. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια «τυχερή» εξέλιξη στα οικονομικά σου, κάτι που με την σειρά του θα σε βοηθήσει να καλύψεις ανάγκες και επιθυμίες. Ίσως όμως να σου προσφερθεί «στο πιάτο» κάτι που θες πολύ, οπότε μην βιαστείς να ξοδευτείς.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στο Σκορπιό προσθέτει πολλά νέα πρόσωπα στις γνωριμίες σου, που όμως μπορεί να έχουν και τις… σκοτεινές πλευρές τους! Ίσως πάλι να διαπιστώσεις ότι πίσω από μια φιλία κρύβονται και πράγματα που δεν εγκρίνεις. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στο ζώδιό σου, σου δίνει πολλούς και καλούς λόγους για να αρχίσεις να βλέπεις το «ποτήρι» της ζωής μισογεμάτο, αφού δεν θα λείψουν οι επιτυχίες και οι ευκολίες, που θα σε κάνουν να το… πιστέψεις! Επιπλέον, ένα πρόσωπο που έχει τον τρόπο και τα μέσα να σε προωθήσει, διάκειται πολύ ευνοϊκά απέναντί σου.

Υδροχόος
Γενικά: Με την Σελήνη στο Σκορπιό είναι πιθανό να αναλάβεις πρωτοβουλίες γύρω από επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα, μην περιμένεις ωστόσο να εξελιχθούν όλα ομαλά και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου ή/και να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Αιγόκερω συνηγορεί σε πιο… ξεκούραστες καταστάσεις στη δουλειά και τη ζωή σου, ενώ θετικοί είναι οι οιωνοί και για ένα θέμα υγείας που τυχόν σε απασχολεί. Επιπλέον μπορεί να μάθεις μερικά… γαργαλιστικά προσωπικά μυστικά!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στο Σκορπιό είναι καλή για διαβάσματα και μελέτες, αφού οι πληροφορίες που θα συλλέξεις θα σου απαντήσουν σε ότι… μυστήριο σε απασχολεί! Όσον αφορά όμως στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, το πιθανότερο είναι να προκύψουν απρόοπτα και αναποδιές, ενώ η εμπλοκή ενός συγγενικού προσώπου στη ζωή σου θα φέρει προβλήματα. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ή/και μια νέα φιλία, που θα σε κάνει να… χαμογελάσεις! Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από την συμμετοχή σου σε έναν συλλογικό φορέα.


astrology.gr