MY KTEO

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Αιγόκερω σε καλούν να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και επαγγελματικά, αφού η συγκυρία είναι πολύ καλή για να προωθήσεις τον εαυτό σου και το έργο σου,
είναι μάλιστα πιθανό να λάβεις στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια ως προς τα οικονομικά και την κάλυψη των αναγκών σου, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να επαγρυπνείς, είτε για «ρεφάρεις» με μια κίνηση τα χαμένα, είτε για να αποκρούσεις επιθετικές διεκδικήσεις σε βάρος σου. Επιπλέον, μπορεί να αυξηθεί η τάση σου για κατανάλωση, με κίνδυνο να εξανεμίσεις όλο το αποθεματικό σου.

Ταύρος
Γενικά: Με τον Άρη απέναντί σου, η ζωή σου αποκτά πιο γρήγορους ρυθμούς, είναι ωστόσο πιθανό να υπάρξει και μια ανταλλαγή «βαριών» εκφράσεων με συνεργάτη ή κάποιον ανταγωνιστή σου κι όχι απαραίτητα για σοβαρό λόγο. Από την άλλη πλευρά όμως θα βρεις και «φανατικούς» συμμάχους για την επίτευξη ενός στόχου σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Δίας στον Αιγόκερω σου φέρνουν γνώσεις και πληροφορίες επί παντός επιστητού και μένει σε σένα να τις αξιολογήσεις και να τις εκμεταλλευτείς. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις «σούπερ» σε ένα ταξίδι ή μια έξοδό σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Αιγόκερω φέρνουν μια οικονομική ανάταση, τόσο ψυχολογική όσο και έμπρακτη και είναι πιθανό να «μπαλώσεις» καταστάσεις και να βρεις έξυπνες λύσεις ως προς την κάλυψη αναγκών ή μια χρηματοδότηση, ενώ μπορεί να καρπωθείς κεράσματα και την γενναιόδωρη διάθεση κάποιων. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να ασχοληθείς με διάφορες εργασίες, εδώ όμως είναι που καλείσαι να κάνεις ορθή διαχείριση των δυνάμεών σου αλλά κι εκείνων που μπλέκονται στα πόδια σου χωρίς να γνωρίζουν τι πράττουν, αφού σε διαφορετική περίπτωση ένα φιλόδοξο «εδώ και τώρα» σχέδιό σου θα «ξεφουσκώσει» γρήγορα!

Καρκίνος 
Γενικά: Η Αφροδίτη και ο Δίας απέναντί σου φέρνουν πλεονεκτήματα και ευκολίες μέσω άλλων και είναι βέβαια προς το συμφέρον σου να ξεχωρίσεις αυτούς/ες που δεν είναι μόνον λόγια, ώστε πέρα από τα «ταξίματα» να σου μείνει και κάτι στα χέρια! Το πλαίσιο των συνεργασιών σου έχει πάντως θετικό πρόσημο. Παράλληλα, με τον Άρη στον Σκορπιό τα «ζητήματα καρδιάς» αποκτούν προτεραιότητα, είτε πρόκειται για… ερωτοδουλειές, είτε για δράσεις που σε κάνουν να νοιώθεις πιο «γεμάτος/η». Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται και να «τα πάρεις» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Λέων
Γενικά: Με τον Άρη στον Σκορπιό να παραπέμπει σε  εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, δεν χρειάζονται και πολλές… ευγένειες από πλευράς σου, αφού η αξιοπρεπής στάση σου μπορεί να εκληφθεί ως αδυναμία κι αυτό βέβαια ισχύει και για την περίπτωση που φιλοξενηθείς κάπου αλλού. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Δίας στον Αιγόκερω φέρνουν οφέλη στα εργασιακά σου, αρκεί κι εσύ να είσαι έτοιμος/η για να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις. Αν πάλι δεν… θες να εργαστείς, μπορείς να ελπίζεις σε βοήθειες που θα απλουστεύσουν την καθημερινότητα σου, ενώ «παίζει» και η απόκτηση ενός pet.

Παρθένος
Γενικά: Με την Αφροδίτη και τον Δία στον Αιγόκερω να σου προσφέρουν μια πλειάδα επιλογών αλλά και ευχάριστων διλημμάτων σε προσωπικά ζητήματα, καλείσαι απλά να αφεθείς στην ροή των γεγονότων και να κινηθείς ελεύθερα και χωρίς πρόγραμμα. Επιπλέον η τύχη σου… ανοίγει και μπορείς να την δοκιμάσεις εκεί που μέχρι πρότινος «έτρωγες πόρτα»! Από την άλλη πλευρά, με τον Άρη στον Σκορπιό να πριμοδοτεί εντάσεις στην καθημερινότητά σου  οφείλεις κατ’ αρχάς να παρακάμψεις εκείνες που προέρχονται από αντιπαράθεση εγωισμών και να δώσεις προτεραιότητα στις πρακτικές λύσεις.

Ζυγός
Γενικά: Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Αιγόκερω φέρνουν μια κινητικότητα στα οικογενειακά σου και είναι πιθανό να προχωρήσουν μια σειρά από υποθέσεις που είχαν κολλήσει, αρχής γενομένης από τα περιουσιακά σου. Επιπλέον, η περίοδος προσφέρεται για την διοργάνωση εκδηλώσεων στον χώρο σου, μπορεί όμως κι εσύ να παρευρεθείς σε ένα «in» μέρος. Παράλληλα και ως προς τα οικονομικά σου, με τον Άρη στον Σκορπιό να κατευθύνει σε πιο ριψοκίνδυνες ή «τζογαδόρικες» επιλογές, μπορεί εύκολα να βρεθείς από το «όλα» στο «τίποτα» και αντίστροφα αλλά σε κάθε περίπτωση θα το… ευχαριστηθείς!

Σκορπιός
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει εντάσεις και ανταγωνισμούς στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου, δες το όμως σαν μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, δρώντας με αμεσότητα αλλά επιλεκτικά κι όχι σε στυλ «όποιον πάρει ο χάρος»! Επιπλέον, η περίοδος προσφέρεται για αθλητικές δραστηριότητες, ενώ σίγουρα «θα ανάψεις φωτιές» με την παρουσία σου! Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Δίας στον Αιγόκερω εμπλουτίζουν την καθημερινότητά σου με εξόδους και ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μέσον ή μια συσκευή που αναβαθμίζει τις δυνατότητές σου.

Τοξότης
Γενικά: Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Αιγόκερω ενισχύουν την αγοραστική σου δύναμη, κάτι που θα σου επιτρέψει να αποκτήσεις… πολλά και διάφορα, ενώ σίγουρα θα έχεις και τα «τυχερά» σου, από άτομα που είτε κερνάνε… γενικώς, είτε στοχεύουν στην δική σου και μόνον ικανοποίηση! Παράλληλα, με τον Άρη στον Σκορπιό είναι πιθανό να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές ενέργειες που σε θίγουν, εσύ όμως μην μείνεις μόνον σε αυτά που φαίνονται αφού αλλού είναι το… μυστικό! Επιπλέον απόφυγε τις καταχρήσεις, αφού δεν θέλει και πολύ για να σε βγεις «νοκ άουτ» από μια υπερεκτίμηση των δυνάμεών σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Αφροδίτη και ο Δίας στο ζώδιό σου σε καλούν να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα καθήκοντά σου, για να απολαύσεις όλα εκείνα που σου παρέχονται κι ας μην γίνουν κάποιες δουλειές σου. Εξ άλλου η επαφή σου με σημαίνοντα πρόσωπα είναι σε αυτήν την φάση πολύ πιο «κρίσιμη» για την εξέλιξη και την άνοδό σου σε «υψηλότερα κλιμάκια». Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να υπάρξουν κόντρες και αντιζηλίες στο φιλικό σου περιβάλλον και σε μια τέτοια περίπτωση καλό θα ήταν να μην τα παίρνεις όλα προσωπικά αλλά και να μην ικανοποιήσεις υπερβολικές απαιτήσεις.

Υδροχόος
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να αναλάβεις δράση και είναι πιθανό να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, δεν θα λείψουν ωστόσο και οι αντεγκλήσεις με άτομα που έχουν διαφορετική άποψη, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια προσωπική αντιζηλία, που προς στιγμήν θα τα κάνει όλα… κουλουβάχατα! Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Δίας στον Αιγόκερω θα σου αποκαλύψουν προσωπικά μυστικά –κάτι που θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση- ενώ δεν αποκλείεται να διευκολυνθείς από την κρυφή μεσολάβηση κάποιου/ας υπέρ σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας.

Ιχθύες
Γενικά: Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Αιγόκερω διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σου, τόσο με άτομα, που θα σε κάνουν να περάσεις τέλεια, όσο και με και κάποια άλλα, μάλλον… κακομαθημένα, που επιδιώκουν μόνον στο να τραβήξουν την προσοχή επάνω τους, χωρίς να διαθέτουν ιδιαίτερες αρετές. Παράλληλα, με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να σου προκύψει μια επείγουσα κατάσταση που θα σε κάνει να… τρέχεις και να μην  φτάνεις! Επιπλέον, η διαφορετική θεώρηση περί δικαίου, ηθικής αλλά και άλλων πραγμάτων, ίσως να γίνει αφορμή κι αιτία για μια οξεία αντιπαράθεση!


astrology.gr