MY KTEO

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Υδροχόο… ανάθεμα κι αν βγάλεις νόημα από όλα αυτά που διαδραματίζονται στις παρέες και τις φιλίες σου, δεν είναι σκόπιμο λοιπόν να φας χρόνο από τη ζωή σου, προσπαθώντας να βρεις το μέτρο που… έχασαν οι άλλοι! Αν πάλι ασχοληθείς με μια συλλογική υπόθεση, θα βρεις απέναντι σου τα δύο αντίθετα άκρα. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Αιγόκερω ένα πλάνο που σχεδιάζεις θα πέσει στο κενό, είτε επειδή δεν έχεις τα σωστά δεδομένα, είτε λόγω μιας υπόσχεσης που δεν θα τηρηθεί. Ωστόσο η μέρα προσφέρεται για να κρύψεις ότι… δεν σε συμφέρει!

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα σε σχέση με την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα, αφού πρέπει πρώτον να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και δεύτερον να ελιχθείς αποτελεσματικά απέναντι σε ξαφνικές ανατροπές ή/και πραξικοπηματικές ενέργειες. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί την συμμετοχή σου σε δρώμενα καλλιτεχνικού ή πολιτιστικού χαρακτήρα, σε σχέση όμως με πρακτικά ζητήματα πολλά είναι αυτά που… δεν θα γίνουν, ενώ είναι πιθανό να αποπροσανατολιστείς! Επιπλέον μην πιστεύεις ότι σου λένε ή σου υπόσχονται.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο προσφέρεται μεν για να μάθεις τα… πάντα γύρω από σύνθετα ζητήματα, που απαιτούν τόσο θεωρητική όσο και πρακτική προσέγγιση, αρκεί να «στρωθείς» στο διάβασμα, σε εξωστρεφείς δράσεις ωστόσο (ταξίδια, μετακινήσεις) αλλά και σε νομικά ζητήματα ενδέχεται να προκύψουν αλλοπρόσαλλες καταστάσεις, που σχεδόν… απαγορεύουν την εξαγωγή οριστικών συμπερασμάτων! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί λάθη ή/και απάτες σε οικονομικά θέματα κι αν είναι να πετάξεις τα λεφτά σου σε μια επένδυση ή αγορά, καλύτερα να τα… χαρίσεις!

Καρκίνος 
Γενικά: Με την Σελήνη στον Υδροχόο να… ταλαιπωρεί τα οικονομικά σου, κάθε απόπειρά σου να ελέγξεις τα πράγματα θα σκοντάψει σε απρόβλεπτους παράγοντες κι εκεί που έχεις κάτι για σίγουρο μάλλον θα το χάσεις μέσα από τα χέρια σου. Επιπλέον, τα δεδομένα σε σχέση με δάνεια, χρέη και φορολογικά ζητήματα αλλάζουν διαρκώς και δεν έχει νόημα να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια απάτη σε βάρος σου ή/και μια συνεργασία που δεν θα αποδώσει, αν όμως θες να… εξαφανιστείς από προσώπου γης, θα τα καταφέρεις μια χαρά!

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου σηματοδοτεί αντιφατικές καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως όμως το… κακό να ξεκινήσει κι από μια δική σου τοποθέτηση που θα συναντήσει ισχυρές αντιδράσεις. Ουσιαστικά το ζητούμενο είναι να «παντρέψεις» τα αντίθετα κι αυτό δεν μπορεί να γίνει παίρνοντας ακραίες θέσεις. Ίσως πάλι κληθείς να συμπαρασταθείς σε έναν δικό σου άνθρωπο που κοντεύει να… παραφρονήσει από όλα αυτά που του συμβαίνουν! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί λανθασμένες επιλογές στα εργασιακά σου ή/και μια απάτη σε βάρος σου.

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Υδροχόο να καθιστά τα εργασιακά σου ένα σταυρόλεξο για δύσκολους λύτες, εσύ μεν προσπαθείς να είσαι εντάξει, ώστε να μην μείνει κανείς παραπονούμενος/η, κάτι όμως εξαιρετικά δύσκολο αφού έχεις να κάνεις με «στραβόξυλα»! Επιπλέον, σε σχέση με την υγεία και την διατροφή σου, είναι προτιμότερο να μην πάρεις κάποια σημαντική απόφαση, αφού τα δεδομένα είναι πολύ αντιφατικά. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια προσφορά στο… λάθος άτομο, ίσως όμως να βρεθεί σε πλήρη σύγχυση κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο βάζει δύσκολα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφού όποια στάση κι αν κρατήσεις θα βρεις απέναντί σου την αντίθετή της κι άκρη δεν πρόκειται να βγάλεις. Ίσως πάλι να γίνει ένα απίστευτο μπέρδεμα ανάμεσα σε φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ αν έχεις παιδιά, θα χρειαστεί να γίνεις πιο ευέλικτος/η και συγκαταβατικός/η τόσο στις «τρέλες» τους, όσο και στις δυσκολίες που περνούν. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί άστοχες ή άκυρες πράξεις σε ένα περιουσιακό ζήτημα, ενδέχεται ωστόσο και να βρεις ή να προσφέρεις καταφύγιο σε κάποιον/α.

Σκορπιός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Υδροχόο η κατάσταση στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου απέχει πολύ από το να είναι «νορμάλ», ίσως μάλιστα να προκύψουν αντιθέσεις και συγκρούσεις οφειλόμενες σε μια όλως διόλου διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Επιπλέον, κάθε τι σημαντικό που σχεδιάζεις θα διαταραχθεί από απρόβλεπτα ή «προκλητικά» συμβάντα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί την συμμετοχή σου σε καλλιτεχνικά ή/και πολιτιστικά δρώμενα, κατά τα λοιπά όμως θα ειπωθούν πολλά που είτε είναι ψευδή, είτε… δεν γίνονται και μόνον ως εμψυχωτικά μπορεί να εκληφθούν.

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη στον Υδροχόο να διχάζεται ανάμεσα στα «πρέπει» και σε μια «αντί» στάση, η επιστράτευση του… πολλαπλού εαυτού σου δείχνει μονόδρομος! Ακόμη κι έτσι όμως μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκύψουν «εμπλοκές» με γείτονες γνωστούς ή συγγενείς, ενώ και στις μετακινήσεις σου επικρατεί μια «τρέλα», Επιπλέον σε σχέση με τον εξοπλισμό και τα μέσα που χρησιμοποιείς, μην έχεις τίποτε για σίγουρο. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί λάθη, αστοχίες αλλά και απάτες σε οικονομικά ζητήματα και το σοφότερο από την πλευρά σου θα ήταν να μην προβείς σε σημαντικές κινήσεις.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σε πιέζει να δώσεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα, που προκύπτουν εντελώς ξαφνικά, το θέμα όμως δεν είναι διόλου απλό, αφού είναι πολύ εύκολο «να πέσεις στην περίπτωση» και παρά τους υπολογισμούς σου, οι ενέργειες σου να πέσουν στο κενό. Επιπλέον, στις αγορές σου δεν θα βρεις αυτό που θες, οπότε… κόψε κάτι! Παράλληλα, ο Ήλιος στο ζώδιό σου σηματοδοτεί ένα γενικότερο μπέρδεμα στη ζωή σου και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κάνεις το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Αν όμως θέλεις να αποφύγεις κάτι ή κάποιον/α, θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει μεν να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, κάτω όμως από δύσκολες ή παράδοξες συνθήκες και το πιθανότερο είναι να ζήσεις διαδοχικές και εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους καταστάσεις, Επιπλέον, η απόρριψη και η αποδοχή εναλλάσσονται, προερχόμενες από εκεί που δεν το περιμένεις με το συναίσθημά σου να πηγαίνει κι αυτό στα άκρα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια σύγχυση σε θέματα υγείας ή/και μια λανθασμένη αγωγή που αντί να σε θεραπεύσει θα σου δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα, μείνε λοιπόν στα… placebo!

Ιχθύες
Γενικά: Με την Σελήνη στον Υδροχόο ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί μπορεί να λάβει απροσδόκητες διαστάσεις ή να εξελιχθεί με μη αναμενόμενο τρόπο, παρότι εσύ έχεις ακολουθήσει κατά γράμμα τις εντολές. Ίσως πάλι κληθείς να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε κάποιον/α πολύ ιδιότροπο/η. Επιπλέον, στο παρασκήνιο ένα πρόσωπο είναι… συγχρόνως και φιλικά και εχθρικά διακείμενο! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί τη γνωριμία σου με κάποιον/α που… σίγουρα δεν είναι αυτό που δηλώνει, ίσως όμως να εμπλακείς και σε μια συλλογική προσπάθεια που πίσω της κρύβει… άλλα!


astrology.gr