MY KTEO

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός:
Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα σε κάνει πολύ πιο… σέξι, κατά τα άλλα όμως μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων κι εδώ το πρόβλημα είναι πως ακόμη κι αν ωφεληθείς από μια εξέλιξη,
«απειλείσαι» με μια δέσμευση που περιορίζει δραστικά τις ελευθερίες σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει στο προσκήνιο χρηματοπιστωτικά θέματα κι από την μια πλευρά μπορείς να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία, από την άλλη όμως πρόσεξε, μήπως γίνεις στόχος των… κακών! Επιπλέον, μην παρασυρθείς από ένα πάθος σου και τα παίξεις όλα για όλα, αφού το παιχνίδι είναι «στημένο».

Ταύρος: Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει ένα δυσάρεστο σε συγγενή ή γνωστό σου, μπορείς όμως να την «ταΐσεις» με θέματα ή διαβάσματα αγωνίας και ερωτικού περιεχομένου. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό δρομολογεί καταλυτικές διεργασίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να σου αποκαλυφθεί κάτι αρνητικό ή να επέλθει το τέλος ενός κύκλου σε αυτές. Από την άλλη πλευρά, μπορείς να εξυπηρετηθείς από μια συμμαχία με άτομα που γνωρίζουν πολλά κι έχουν «άκρες», πρόσεξε ωστόσο, μήπως τα ανταλλάγματα που θα δώσεις είναι τελικά πολύ «βαριά» για το «στομάχι» σου.

Δίδυμοι: Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια κληρονομιά ή αποζημίωση, αλλά και να στείλει στην… αγκαλιά σου κάτι που έχασε άλλος/η. Από την άλλη πλευρά όμως, πρόσεξε, μήπως εξ αιτίας ενός πάθους σου τα χάσεις όλα, πολύ περισσότερο που κάποιες καταστάσεις είναι «στημένες». Παράλληλα, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κόψεις «μαχαίρι» μια συνήθεια που επιβαρύνει τον οργανισμό σου. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς στα εργασιακά σου, όπου γίνεται της… συνωμοσίας και θα πρέπει να φυλάξεις τα νώτα σου από κακόβουλες πρακτικές.

Καρκίνος: Τα όσα συμβαίνουν στην ζωή σου, σε κάνουν να «ασφυκτιάς», ίσως μάλιστα να ενεργοποιηθούν και αυτοκαταστροφικές τάσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σφραγίσει την έναρξη μιας νέας σχέσης ή συνεργασίας, που θα κρατήσει μέχρι… πέρατος και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να ρίξεις «μαύρη πέτρα» πίσω σου και σε όλα εκείνα που σε στενοχώρησαν! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό κτυπά το καμπανάκι για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ καλό είναι να ξέρεις πως αν «αφεθείς» σε ένα πάθος σου, δεν θα μπορέσεις να το «μαζέψεις» εύκολα!

Λέων: Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα βγάζει στην επιφάνεια πολλές βρωμιές και σε καλεί να προβείς σε ένα «βιολογικό» καθάρισμα, πριν επεκταθεί το κακό! Επιπλέον, αν έχεις κάποιο οικόσιτο ζώο, είναι πιθανό να στενοχωρηθείς. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό «γκριζάρει» την οικογενειακή ατμόσφαιρα, εξ αιτίας ενός περιουσιακού θέματος ή μιας άλλης στενόχωρης εξέλιξης με οικείο σου πρόσωπο. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με τις αποχετεύσεις και με ό,τι… ζει σε αυτές, από την άλλη πλευρά όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία για να γκρεμίσεις ό,τι σου φράζει τον δρόμο!

Παρθένος: Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να αναδείξει πάθη ή εμμονές που σε οδηγούν… χαμηλά! Επιπλέον, ίσως να υπάρξει μια δυσάρεστη εξέλιξη σε μια προσωπική σου υπόθεση, ενώ αν έχεις παιδιά φαίνεται πως κάτι πολύ σημαντικό συμβαίνει στην ζωή τους και δεν θα πρέπει να είσαι απών/ούσα. Παράλληλα, με τον Άρη στον Σκορπιό, είναι πιθανό να χρησιμοποιηθείς ή να πέσεις θύμα μιας «στημένης» κατάστασης στο περιβάλλον σου, δεν αποκλείεται όμως να σου γίνει και μια σημαντική εκμυστήρευση. Ακόμα, δεν θέλει και πολύ για να σου προκύψει ένα «μπλακ άουτ» στις επικοινωνίες σου.

Ζυγός: Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να κλείσεις ένα κεφάλαιο της ζωής σου, οριστικά και χωρίς πισωγυρίσματα, χωρίς βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι δυσάρεστο, που θα σε αναγκάσει να το πράξεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού κάποιος/α επιδιώκει να σου αρπάξει ό,τι μπορεί ή να εκμεταλλευτεί μια πιεστική ανάγκη σου. Επιπλέον, ένα είδος εκβιασμού μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Αν πάντως ανήκεις στους τυχερούς της υπόθεσης, τότε έχεις λαμβάνειν από την ζημιά κάποιου άλλου.

Σκορπιός: Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η και με δυσάρεστες καταστάσεις που δεν… ξεγίνονται ή με μίση και πάθη στο περιβάλλον σου. Είναι βέβαια πιθανό να λάβεις ένα καυτό ερωτικό μήνυμα, που θα σε «αναστήσει»! Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου φέρνει «τελειώματα» και ξεκαθαρίσματα, ίσως όμως όλα αυτά να λειτουργήσουν υπέρ σου, υπό την έννοια της απαλλαγής σου από «τοξικές» καταστάσεις. Επιπλέον, κάποιος/α σε έχει «βάλει στο μάτι» και… κακό δικό του/της, αφού αν το μυριστείς, ούτε ψύλλος στον κόρφο του/της!

Τοξότης: Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να επανεξετάσεις οικονομικές επιλογές και πολιτικές που δεν απέδωσαν ή σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Μάλιστα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια «τελεσίδικη» απόφαση, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να αποζημιωθείς για κάτι κατά τα άλλα δυσάρεστο. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σου φέρνει αποκαλύψεις, μπορεί ωστόσο να μάθεις και κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου, αφού σχετίζεται με τον «βρώμικο» ρόλο που παίζει κάποιος/α στην ζωή σου. Επιπλέον, πρόσεξε το τι τρως και πίνεις, ενώ προφυλάξου και από το… κακό μάτι!

Αιγόκερος: Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα σε κάνει πολύ πιο απόλυτο/η και παθιασμένο/η στις επιδιώξεις σου και δεν αποκλείεται μπροστά στο ενδεχόμενο να μην γίνουν όλα ακριβώς όπως τα θες, να μπεις σε μια μηδενιστική διαδικασία. Αν όμως γίνουν, τότε θα προσεγγίσεις το τέλειο! Κατά τα άλλα βέβαια, αναμένονται και κάποια δερματικά προβλήματα. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να ενταχθείς σε μια συλλογική προσπάθεια, σίγουρα όμως υπάρχουν και κάποιες κρυφές παράμετροι που θα έπρεπε να γνωρίζεις, είτε για να ενδυναμώσεις την θέση σου είτε για να προστατευθείς από τους «κακούς».

Υδροχόος: Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή σε θέματα υγείας, ενώ αναπαράγει και παρασκηνιακές καταστάσεις στα προσωπικά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου και αν πρόκειται για ένα «τέλος των πραγμάτων», εκείνο που οφείλεις να πράξεις είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία κι όχι βέβαια να χωθείς πιο βαθιά στο πρόβλημα, προσπαθώντας να «γυρίσεις» μια χαμένη υπόθεση. Είναι ακόμη πιθανό να γνωρίσεις άτομα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, να θυμάσαι ωστόσο ότι δεν κάνουν κάτι με το αζημίωτο.

Ιχθύες: Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη, μπορεί όμως απλά να τον/την βγάλεις από την ζωή σου. Ακόμη ενδέχεται να τερματίσεις την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, διαπιστώνοντας ότι το κλίμα… παραείναι τοξικό! Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να διερευνήσεις το άγνωστο, κάτι όμως που ως προς τις εξωστρεφείς δράσεις σου δεν είναι και τόσο ασφαλές, αφού ελλοχεύουν κίνδυνοι που δεν είναι ορατοί με μια πρώτη ματιά. Επιπλέον, σε νομικά ζητήματα μπορεί να ληφθεί μια «τελειωτική» απόφαση, που θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα.


astrology.gr