MY KTEO

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο ευαίσθητο/η απέναντι στα προβλήματα των άλλων, κάτι βέβαια που εύκολα μπορεί να σε κάνει «είδος προς εκμετάλλευση» από άτομα που κλαίγονται, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα. Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ένα... ανεξήγητο σύμπτωμα στην υγεία σου αλλά ένας καλός ύπνος θα σε συνεφέρει. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί σπάνιες και μοναδικές καταστάσεις στη ζωή σου ενώ όσο πιθανό είναι να λάβεις μια απροσδόκητη υποστήριξη, άλλο τόσο είναι να τα βρεις… μπαστούνια σε μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση.

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στους Ιχθύς, μπορεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ανθρωπιστικού χαρακτήρα, τσέκαρε ωστόσο και το κατά πόσον γίνονται αυτά που λέγονται ή απλά πρόκειται για μια βιτρίνα άλλων δραστηριοτήτων. Επιπλέον, άτομα που κινούνται στο φιλικό σου περιβάλλον δεν σου λένε την αλήθεια και μένει να διευκρινιστούν τα πώς και τα γιατί. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια ανατροπή στο πρόγραμμά σου ή/και την «τριβή» σου με άτομα και θεωρίες, που κινούνται έξω από τη λογική σου. Ίσως πάλι να κάνεις ένα ξαφνικό ταξίδι ή να λάβεις μια ειδοποίηση που θα σε αιφνιδιάσει.

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Σελήνη στους Ιχθύς μάλλον… φλερτάρεις με την ουτοπία ή/και το υπερβατικό κι αν μεν ασχοληθείς με τις τέχνες ή τη φιλοσοφία θα είσαι εντός κλίματος. Σε σχέση ωστόσο με στόχους και φιλοδοξίες φαίνεται πως είτε κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, είτε τους… άλλους, εμφανίζοντας μια πραγματικότητα που δεν ισχύει. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια πολύ ιδιαίτερη ή πολυτελή αγορά, ενώ μπορεί να έχεις κι ένα έσοδο από εκεί που δεν το περιμένεις. Από την άλλη πλευρά όμως κάτι που θεωρούσες ως «σίγουρο» δεν θα έρθει, ενώ ενδέχεται να… αιφνιδιαστείς κι από ένα «ραβασάκι» οικονομικού ενδιαφέροντος.

Καρκίνος 
Γενικά: Με την Σελήνη στους Ιχθύς… δικαιούσαι να ξεφύγεις από την μίζερη πραγματικότητα, όχι όμως με ανθυγιεινούς τρόπους, ούτε με ψέματα που βλάπτουν άλλους. Μπορείς ακόμη να εντρυφήσεις στις τέχνες και την φιλοσοφία αλλά και να ταξιδέψεις, είτε «κανονικά», είτε με την δύναμη της φαντασίας σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια ανατρεπτική εξέλιξη στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, πρόκειται ωστόσο για κάτι που δεν θα επαναληφθεί. Ίσως πάλι να τύχεις μιας ιδιαίτερης εύνοιας από ένα πρόσωπο που για τους υπόλοιπους θεωρείται δυσπρόσιτο ή/και πολύ ιδιότροπο.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς ενισχύει την διάθεση προσφοράς σου κι είναι πιθανό να φερθείς ιδιαίτερα γενναιόδωρα απέναντι σε κάποιον/α που υποφέρει. Ως προς τις «κανονικές» οικονομικές συναλλαγές σου όμως, οφείλεις να λάβεις τα μέτρα σου απέναντι σε αθέμιτες πρακτικές αλλά και να περιορίσεις τα έξοδά σου αφού μάλλον θα πάνε στον... βρόντο ή για την κάλυψη όχι και τόσο ουσιαστικών αναγκών-επιθυμιών. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί αλλαγές στην δουλειά σου, κάτι που σίγουρα θα σε ταράξει αν θεωρείς ότι τα πάντα είναι διασφαλισμένα. Ίσως όμως να αποκτήσεις και μια «προχωρημένη» συσκευή.

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντί σου, οι άλλοι σου δίνουν μια εξιδανικευμένη εικόνα της πραγματικότητας κι εδώ βέβαια το κίνητρο είναι σημαντικό αφού μπορεί να είναι από αγαθό μέχρι... πονηρό! Ίσως βέβαια να ασχοληθείς με κάτι καλλιτεχνικό ή πνευματικό σε μια απόπειρα να συνθέσεις το πραγματικό με το φανταστικό. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια σπάνια πρόκληση και μη χάσεις την ευκαιρία να την… γευθείς αφού κάποια πράγματα γίνονται μόνον μια φορά. Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να σε εκπλήξει, ενώ αν έχεις παιδιά κάτι νέο φαίνεται να προκύπτει στη ζωή τους.

Ζυγός
Γενικά: Με την Σελήνη στους Ιχθύς το πρώτο που πρέπει να σκεφτείς είναι το κατά πόσον είναι απαραίτητες κάποιες εργασίες, πολύ περισσότερο αν... σκοπεύεις να φας τη μέρα σου με αυτές, αφού «πάσχεις» σε αποτελεσματικότητα και ουσία. Αντίθετα επιβάλλεται να φροντίσεις για τη σωματική και ψυχική σου ευεξία, αποτοξινώνοντας τον οργανισμό σου. Παράλληλα ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια αλλαγή στο χώρο σου ή/και μια απροσδόκητη επίσκεψη, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο περιουσιακό ζήτημα επιδίωξε αυτό που για την κοινή λογική είναι «αδύνατον να συμβεί», αφού σήμερα αυτό το «αδύνατον» γίνεται εφικτό!

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς προάγει την δημιουργικότητά σου και αναδεικνύει τις εμπνεύσεις σου, ενώ μπορεί να νιώσεις ευτυχής με το… τίποτα. Σε πιο πρακτικά θέματα όμως που έχουν να κάνουν είτε τα προσωπικά σου, είτε με επενδυτικά ζητήματα, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και πρόσεξε μήπως τελικά απογοητευθείς, έχοντας εμπιστευτεί πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έχουν… ίχνος αξιοπιστίας! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί σπάνια συμβάντα και απρόοπτα, με την συμμετοχή συγγενών ή γειτόνων, ενώ μπορεί να μελετήσεις και κάτι που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς συνηγορεί σε μεταβολές στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, συνάμα όμως φαίνεται να υπάρχει και έλλειψη συγκεκριμένης στόχευσης ή/και μια εξωραϊσμένη εικόνα των πραγμάτων. Επιπλέον, σε περιουσιακά θέματα, τα όσα σχεδιάζονται δεν θα πραγματοποιηθούν, ενώ είναι σκόπιμο να τσεκάρεις για υγρασίες και διαρροές στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια ξαφνική κι απρόβλεπτη ανατροπή στα οικονομικά σου κι αν μεν δεν έχεις να λαμβάνεις από πουθενά, τότε να… ελπίζεις στο «θαύμα»! Αν όμως έχεις κάτι για σίγουρο, μάλλον θα απογοητευθείς από τις εξελίξεις.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς συνηγορεί σε λάθη, αβλεψίες και ακυρώσεις, οπότε μην είσαι και τόσο σίγουρος/η για αυτά που έχεις προγραμματίσει! Επιπλέον, σε κάθε πρόβλημα σου θα βρίσκεις απέναντι σου ένα... ψέμα, ενώ άλλα θα λέει ο ένας κι άλλα θα καταλαβαίνει ο άλλος κι από το να τρέχεις χωρίς αποτέλεσμα είναι προτιμότερο να διαβάσεις να δεις μια παράσταση ή να το… φιλοσοφήσεις! Παράλληλα, ο Ήλιος στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια αλλαγή πλεύσης στη ζωή σου και μη φοβηθείς να ζήσεις την… εξαίρεση του κανόνα! Αντίθετα μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα σε σχέση με κάτι που το είχες για σίγουρο.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει τα οικονομικά σου και όσον αφορά σε αγορές και επενδύσεις, το πιο… εύκολο πράγμα είναι είτε να εξαπατηθείς, είτε να κινηθείς πάνω σε εντελώς λανθασμένες βάσεις, οπότε καλύτερα μην κάνεις τίποτα. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να κρύψεις εισοδήματα ή/και να λειτουργήσεις στα πλαίσια μιας ανταλλακτικής οικονομίας. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια αποκάλυψη που μπορεί να είναι το ίδιο απελευθερωτική, όσο και… σοκαριστική! Ίσως πάλι να δεις ένα παράξενο όνειρο ή να έχεις μια «μεταφυσική» εμπειρία που θα αλλάξει πολλά μέσα σου.

Ιχθύες
Γενικά: Με την Σελήνη στα μέρη σου κάθε λογική πηγαίνει… περίπατο, με την διαίσθησή σου να αναλαμβάνει το «τιμόνι» της ζωής σου και μην φοβηθείς να την εμπιστευθείς αφού αυτή… ξέρει! Επιπλέον, αυτό που για κάποιον/α είναι «λάθος», για σένα μπορεί να αποδειχθεί… ολόσωστο, έχε λοιπόν πίστη και προχώρα, αποφεύγοντας μόνον τις ανθυγιεινές «φυγές». Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια ιδιαίτερη γνωριμία, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αντικείμενο ενδιαφέροντος. Ίσως όμως να διακοπεί ξαφνικά και μια τρέχουσα φιλία σου.


astrology.gr