MY KTEO

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Συγκέντρωση-Σύσκεψη των πολιτιστικών συλλόγων Κύμης Αλιβερίου


Συγκέντρωση-Σύσκεψη των πολιτιστικών συλλόγων Κύμης Αλιβερίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στον πολυχώρο Χάνι στο Αυλωνάρι  κατόπιν πρόσκλησης που απηύθυνε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού Κώστας Καρτελιάς.



Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν πάρα πολλοί πρόεδροι συλλόγων, άνθρωποι που ασχολούνται με τον πολιτισμό, σκηνοθέτες, φωτογράφοι, εικαστικοί κ.α. οι οποίοι συμμετείχαν σε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση για το πως  μπορεί να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις συνένωσης των προσπαθειών των πολιτιστικών συλλόγων για την πραγματοποίηση μεγάλων εκδηλώσεων στο δήμο οι οποίες θα ξεφεύγουν από τα στενά πλαίσια ενός χωριού ή μιας πόλης.
Το συμπέρασμα της συνάντησης  ήταν ότι κάτι νέο μπορεί να δημιουργηθεί στον τομέα του πολιτισμού και ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων με συνεννόηση  και προγραμματισμό ώστε να υπάρξουν αξιόλογες εκδηλώσεις  σε όλο το δήμο Κύμης Αλιβερίου.
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Κέκης, Αθηνά Ανδριώτη, η πρόεδρος του νομικού προσώπου πολιτισμού του δήμου Κύμης Αλιβερίου, Μαρία Μπότη και η αντιπρόεδρος Αθανασία Χονδρονικόλα.