MY KTEO

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Από την μια πλευρά, η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κοινωνική και χαρούμενη για σένα με τον Ερμή στον Τοξότη.
Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και τις επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους, ίσως μάλιστα να ανοίξουν και οι επαγγελματικές προοπτικές σου πετυχαίνοντας «με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια». Από την άλλη βέβαια, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου φέρνει οικονομικά «ντράβαλα» ιδιαίτερα αν συνεργάζεσαι με κάποιον/α και μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσεις ευκαιρίες, μάλλον θα αποφασίσεις να κινηθείς με τον δικό σου τρόπο. Φρόντισε ωστόσο και το να μην εκτεθείς σε μολυσματικούς παράγοντες.

Ταύρος
Γενικά: Ο Ερμής στον Τοξότη σου φέρνει μια οικονομική ευχέρεια, ίσως και ευκαιρίες σε ζητήματα σπουδών ή ταξιδιών, πρόσεξε μόνο, μήπως στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης πολυτέλειας, προβείς σε σπατάλες ή δανειστείς χρήματα για να εκπληρώσεις ένα καπρίτσιο σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 7ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να διεκδικήσεις με σθένος τα δικαιώματά σου στο εργασιακό πεδίο και σίγουρα θα υπάρξουν αντεγκλήσεις και έντονοι διαξιφισμοί με άτομα που «κάνουν τα δικά τους». Επιπλέον, καλείσαι να αντιμετωπίσεις κι ένα ζήτημα υγείας, είτε προσωπικό είτε ενός δικού σου ανθρώπου.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Ερμής απέναντί σου σε καλεί να δώσεις έμφαση στην διασκέδαση και την καλοπέρασή σου και με δεδομένη την καλή προαίρεση των άλλων απέναντί σου, δεν έχεις παρά να ζητήσεις αυτά που θέλεις και θα σου δοθούν! Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας αλλά και να κερδίσεις κάτι δρώντας από κοινού με κάποιον/α άλλον/η. Από την άλλη πλευρά βέβαια, με τον Άρη στον 6ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να προκύψουν ζημιές ή τεχνικά προβλήματα στον εξοπλισμό σου, ιδιαίτερα τον επαγγελματικό, ενώ πρόσεξε μήπως εκτεθείς σε μια μολυσματική εστία.

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Ερμής στον Τοξότη φέρνει εργασιακές διευκολύνσεις, ίσως μάλιστα να τα φορτώσεις στον κόκορα», δίνοντας προτεραιότητα σε πιο χαρούμενες καταστάσεις και σε αυτό θα σε βοηθήσει και κάποιος/α που «σε πάει»! Επιπλέον, είναι πιθανό να απολαύσεις υπηρεσίες σωματικής ευεξίας, αλλά και να αποκτήσεις ένα ζώο ή φυτό.Παράλληλα, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί, επίσης, να… ξεδώσεις και το ανοιχτό τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα είναι ότι πρέπει για χορό, ίσως όμως να σου προκύψει και μια συναισθηματική «τρικυμία» ή μια ανησυχία για την υγεία ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Λέων
Γενικά: Ο Ερμής στον Τοξότη ανεβάζει την ψυχολογία σου στα ύψη κι εσύ δεν έχεις παρά να περάσεις καλά, χωρίς να πιέζεσαι από ευθύνες ή υποχρεώσεις, τις οποίες κάλλιστα μπορούν να αναλάβουν… άλλοι! Επιπλέον, οι παρέες σου γίνονται όχημα χαράς, ενώ ίσως πάρεις μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να αναζωπυρώσει μια περιουσιακή διαμάχη, ενώ σου εφιστά την προσοχή σε ζητήματα ασφαλείας στον χώρο σου, αφού τα «τεχνολογικά επιτεύγματα», αντί να βοηθούν δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις.

Παρθένος
Γενικά: Με τον Ερμή στον Τοξότη, μια οικογενειακή υπόθεση εξελίσσεται καλύτερα από όσο υπολόγιζες, ενώ αν στοχεύεις στην ανανέωση του χώρου σου ή στο να «αράξεις» σε ένα άνετο κατάλυμα, μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό με μια σχετική ευκολία. Επιπλέον, πιθανόν να «αποκατασταθεί» με την ευρεία έννοια του όρου κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου, σου ζητά να προσέχεις περισσότερο τις κινήσεις και τους χειρισμούς σου με πολυσύνθετα ή ψηφιακά εργαλεία, ενώ «κάτι» στην καθημερινότητά σου μπορεί να σε φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!

Ζυγός
Γενικά: Ο Ερμής στον Τοξότη δίνει έναν ευχάριστο τόνο στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, ενώ μπορεί να σου τραβήξουν το ενδιαφέρον πρόσωπα και συμπεριφορές που έχουν… νάζι και τσαχπινιά! Ακόμη, ευνοείται η απόκτηση ενός μέσου (μεταφορικού ή επικοινωνιακού), το στόλισμα του χώρου σου, αλλά και το να βρεις ένα κατάλυμα για τις γιορτές. Παράλληλα, ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σε ένα οικονομικό ζήτημα, παίρνοντας, αν χρειαστεί, κάποια επιτακτικά μέτρα που διασφαλίζουν τα συμφέροντά σου, αφού κάποιος συνεργάτης «σου κάνει κόνξες».

Σκορπιός
Γενικά: Ο Ερμής στον Τοξότη πιστοποιεί ότι τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο, ίσως μάλιστα να λάβεις μια έκτακτη ενίσχυση ή ένα απρόσμενο δώρο Επιπλέον, είναι μια καλή ημέρα για να εκπληρώσεις τα πιο… πολυτελή γούστα σου, ιδιαίτερα σε σχέση με γκάτζετ επικοινωνίας ή ακόμη και μεταφορικά μέσα! Παράλληλα βέβαια, για μια ακόμη φορά, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να πετύχεις τους στόχους σου… σπάζοντας μερικά «αβγά» και κοντράροντας άτομα που δεν «χαμπαριάζουν» ή αυθαιρετούν σε βάρος σου. Μην παραλείψεις, ωστόσο, να προστατέψεις και την υγεία σου, αφού το ανοσοποιητικό σου «μπάζει».

Τοξότης
Γενικά: Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να σου κάνει όλα τα χατίρια και να εκπληρώνει τις ευχές σου, η ημέρα θα είναι για σένα εξαιρετικά τυχερή σε όλα σχεδόν τα επίπεδα. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις έναν ευχάριστο περίπατο ή μια εκδρομή, που θα σου αφήσει ενθουσιαστικές εντυπώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και διάφορα ρούχα ή αξεσουάρ, είτε τα χρειάζεσαι πραγματικά είτε… όχι! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για την προσβολή σου από ένα «επιθετικό» μικρόβιο, γι’ αυτό φρόντισε να τηρείς όλους τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να αφήσεις για λίγο τις ευθύνες και τα καθήκοντά σου, δίνοντας προτεραιότητα στην διασκέδασή σου και… πού ξέρεις, εκεί που δεν το περιμένεις, μπορεί να λάβεις και μια βοήθεια- εξυπηρέτηση «κάτω από το τραπέζι». Επιπλέον, αναμένεται να σου γίνει μια προσφορά σχετική με την υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου επιμένει να σε «τσιτώνει» με ζητήματα που προκύπτουν στο φιλικό σου περιβάλλον, ίσως όμως καταστεί επιτακτική ανάγκη και το να βάλεις μια τάξη στον χώρο σου, αποκαθιστώντας βλάβες ή ζημιές.

Υδροχόος
Γενικά: Η ημέρα έχει για σένα πολλά καλά στην κοινωνική σου ζωή, αφού θα έχεις την ευκαιρία να «περιδιαβείς» σε στέκια, μάλιστα ο Ερμής στον Τοξότη θα σε φέρει κοντά σε πρόσωπα που «σε πάνε» κι έχουν την θέληση να σε βοηθήσουν. Επιπλέον, προσφέρεται για ψυχαγωγία κάθε είδους και… φυσικά για ταξίδια κι εκδρομές! Παράλληλα και με τον Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου να είναι ακόμη στα ντουζένια του θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις μέσα σε σύντομο χρόνο κάτι σπουδαίο και μεγάλο, με την βοήθεια τεχνικών μέσων που μέχρι σήμερα δίσταζες να υιοθετήσεις.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Ερμής στον Τοξότη σε παραπέμπει πρωτίστως σε ευχάριστες δράσεις που δεν πρέπει να… χάσεις κι αν σε απασχολεί κάτι, θα βρεις τα άτομα που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν όσα εσύ αδυνατείς ή κωλύεσαι να πράξεις, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πολύ μεγάλη εξυπηρέτηση. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου φέρνει μια αναμπουμπούλα με συγγενείς, με αιτία κι αφορμή ένα οικονομικό ζήτημα κι αν δεν φερθείς ευέλικτα, το πράγμα μπορεί να φτάσει μέχρι τα δικαστήρια. Επιπλέον όμως, θα σου δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσεις τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας.


astrology.gr