MY KTEO

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Ελευθερία Ελευθερίου - Δημήτρης Ταταράκης: Η διαφορά ηλικίας και τα πράγματα που εκνευρίζουν τον έναν στον άλλον!

Δεν χωρά αμφιβολία πως ένα από τα πιο νέα και ταιριαστά αγαπημένα ζευγάρια είναι η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Δημήτρης Ταταράκης! Η σέξι τραγουδίστρια και το γοητευτικό μοντέλο γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι και από τότε ζουν έναν θυελλώδη έρωτα!
Είναι φρέσκοι και χαρούμενοι – κι αυτό φαίνεται. Είναι στην καλύτερή τους φάση – αυτό κι αν φαίνεται! Το ερωτευμένο ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και μεταξύ άλλων μίλησε για την γνωριμία του, για την διαφορά ηλικίας του αλλά και όσα εκνευρίζουν ο ένας τον άλλον!

Αλήθεια, πώς γνωριστήκατε;
Ελευθερία: Ο Δημήτρης θα πήγαινε σε μια κρουαζιέρα για δουλειά, όπου μου είχαν προτείνει να πάω κι εγώ. Το αποφάσισα τελευταία στιγμή και πήγα με τη φίλη μου, Ιωάννα Σιαμπάνη.
Δημήτρης: Και εγώ με τον Βαγγέλη Μανσαράη. Πετάξαμε στη Βενετία, από εκεί περάσαμε πέντε καταπληκτικές μέρες στην Ιταλία, και επιστρέψαμε δια θαλάσσης στην Ελλάδα.
Ελευθερία: Πρωτοσυναντηθήκαμε στο αεροδρόμιο.

Τι ήταν το πρώτο πράγμα που είδε ο ένας στον άλλον και είπε «αυτός/ή είναι!»;
Ελευθερία: Με το λίγο που τον γνώρισα, σκέφτηκα «εντάξει, αυτός είναι ίδιος με εμένα!»
Δημήτρης: Κάτι αντίστοιχο είπα και εγώ.
Ελευθερία: Κάναμε αμέσως κλικ, γιατί είμαστε και οι δυο πολύ αυθόρμητοι, και τώρα κάποιος πρέπει να μας μαζέψει εμάς! Να σου πω την αλήθεια, πριν τον Δημήτρη ήμουν πολύ απογοητευμένη και είχα αποφασίσει ότι θα μείνω μόνη μου.

Έχεις πληγωθεί ερωτικά και το λες αυτό;
Δεν είναι τόσο ότι είχα πληγωθεί. Απλώς, δεν έβρισκα κάποιον που να μου βγάζει εμπιστοσύνη και να περνάμε καλά.

Και ο Δημήτρης σου βγάζει αυτά τα ένστικτα;
Ξέρεις κάτι; Πολλές φορές, μπορεί να κρίνουμε έναν άνθρωπο πριν τον γνωρίσουμε… Τον Δημήτρη είχε τύχει να τον δω κοινωνικά και είχα άλλη εικόνα για εκείνον… Όπως ίσως κι αυτός για μένα. Όμως, το θέμα είναι να επικοινωνείς με τον φίλο σου. Είμαι εγκεφαλικός τύπος και η άνεση με την οποία μιλάμε και γελάμε είναι πολύ σημαντικά για τη σχέση μας. Κι όταν είμαστε οι δυο μας, γινόμαστε εντελώς ο εαυτός μας!
Δημήτρης: Και εμένα με κέρδισε με το χιούμορ της. Είναι δύσκολο να βρεις κοπέλα με χιούμορ. Οι περισσότερες έχουν την αίσθηση του χιούμορ, μπορεί και να δέχονται αστεία, αλλά αυτό που είναι πραγματικά σπάνιο είναι το να σε κάνουν να γελάσεις.

Ποιο είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που σου έχει κάνει, Δημήτρη;
Το πρώτο μας καλοκαίρι, μου έκανε την εξής έκπληξη: Είχε οργανώσει ένα ταξίδι στη Νάξο, χωρίς να ξέρω τίποτα. Μου είπε μόνο «πάρε δυο μαγιό και τρία φανελάκια!» Περάσαμε μια υπέροχη εβδομάδα μέσα στη θάλασσα. Από τότε, η Νάξος είναι το αγαπημένο μου νησί – εκτός από την Κύθνο που είναι το σπίτι μου.
Ελευθερία: Προσωπικά, πιάνομαι περισσότερο από τις καθημερινές πράξεις. Τώρα, για παράδειγμα, που πέρασα δύσκολα μια εβδομάδα με τις πρόβες για τις εμφανίσεις μου στο YTON, στην Αθήνα, και είχα άγχος για την πρεμιέρα, ο Δημήτρης ξενύχταγε μέχρι το πρωί για να με στηρίξει ψυχολογικά. Επίσης, ήταν εκείνος που με βοήθησε επί της ουσίας – μέχρι ρούχα πήγε και μου βρήκε. Αυτές οι κινήσεις του είναι ιπποτικές.

Τι σε εκνευρίζει στον Δημήτρη;
Κοιμάται πάρα πολύ. Θαυμάζω πάρα πολύ την αναισθησία του. Όταν έχω έγνοιες δεν μπορώ να κοιμηθώ – εκείνος γυρίζει έναν διακόπτη και κοιμάται.
Δημήτρης: Η Ελευθερία κάνει το μικρό, μεγάλο. Στεναχωριέται για τα ασήμαντα. Δεν θέλω να πιέζεται και να στεναχωριέται.
Ελευθερία: Επίσης, με εκνευρίζει που πετάει τα ρούχα του.
Δημήτρης: Τώρα θα το διαβάσει η μάνα μου και θα το κάνει κορνίζα.

Τι απολαμβάνετε να κάνετε μαζί;
Ελευθερία: Πάμε μαζί στο γυμναστήριο, έξω με τους φίλους μας… Μου αρέσει που συζητάω τα πάντα μαζί του, χωρίς περιορισμούς.
Δημήτρης: Επίσης, αγκαλιά στον καναπέ να βλέπουμε «Netflix» και «Next Top Model».

Τη λες την ηλικία σου;
Ελευθερία: Είμαι 30.
Δημήτρης: Εγώ, 24.

Σας ενοχλεί η διαφορά ηλικίας που έχετε;
Ελευθερία: Καθόλου.
Δημήτρης: Την ενοχλεί, γι’ αυτό με μεγαλώνει και λέει πως είμαι 25.

Υπάρχει το ενδεχόμενο γάμου;
Δημήτρης: Άμα είσαι κουμπάρος εσύ, ναι!
Ελευθερία: Όχι, ακόμα. Δεν είμαι άνθρωπος που προγραμματίζω! Όταν είναι να έρθει, θέλω να είναι απόφαση στιγμής.


tlife.gr