MY KTEO

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Το εξάγωνο Άρη-Κρόνου αυξάνει την αβεβαιότητα ως προς την πορεία των πραγμάτων, ίσως μάλιστα να σου κοπεί προσωρινά μια πηγή εσόδων ή να συμβιβαστείς στην καριέρα σου.
Από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να επωφεληθείς από το «πάγωμα» μιας υπόθεσης, που σε είχε βάλει σε μπελάδες. Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σου προσφέρει διεξόδους μέσα από επαφές και συνομιλίες με πρόσωπα που έχουν τον τρόπο για να σε κάνουν να νοιώσεις καλύτερα, ενώ ένα ταξίδι ή μια εκδρομή θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις πίκρες και φαρμάκια!

Ταύρος
Γενικά: Το εξάγωνο Άρη-Κρόνου σου δυσκολεύει κατά τι την ζωή, αναδεικνύοντας εμπλοκές και κωλύματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ίσως μάλιστα να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη, σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αφού όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους και στην ανάγκη υποχώρησε αν είναι να σώσεις την κατάσταση. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει πιο εύπιστο στις συναλλαγές σου και το βέβαια είναι πως κάποιοι/ες θα… επωφεληθούν από την αφέλειά σου, ίσως όμως να λάβεις κι εσύ ένα δώρο που θα σε συγκινήσει!

Δίδυμοι
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα αλλάζει το πλαίσιο των σχέσεων και των συνεργασιών σου και από την μια πλευρά όλα δείχνουν ωραία και ειδυλλιακά. Στην πράξη όμως δεν είναι έτσι, αφού… πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και καλό είναι να μην εμπιστεύεσαι άτομα που σου τα παρουσιάζουν όλα τέλεια! Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να επικεντρωθείς σε διορθωτικές κινήσεις που θα περιορίσουν μια ενδεχόμενη «ζημιά» στα εργασιακά ή τα οικονομικά σου, ενώ δώσε έμφαση σε θέματα που αφορούν στην διατροφή και γενικότερα τον τρόπο ζωής σου, για να μην τα δώσεις στους… γιατρούς!

Καρκίνος 
Γενικά: Το εξάγωνο Άρη-Κρόνου επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ρίχνοντας κάποιες «σκιές» σε σχέση με την εξέλιξή τους. Μπορεί λοιπόν να βρεθείς «απέναντι» με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που σου… κόβει την χαρά με την κριτική του, την ώρα που το ζητούμενο είναι η κατανόηση. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα προσφιλές σου πρόσωπο, που περνά δύσκολα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να σου φέρει αισιόδοξα μηνύματα για ένα εργασιακό σου ζήτημα αλλά εκτός από τα ευχολόγια χρειάζονται και συγκεκριμένες πράξεις, που… δεν υπάρχουν!

Λέων
Γενικά: Το εξάγωνο Άρη-Κρόνου σε πιέζει να ασχοληθείς με δύσκολα θέματα, που μπορεί να αφορούν τόσο στα εργασιακά, όσο και στα οικογενειακά ή περιουσιακά σου και το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι ο συμβιβασμός, αφού κανείς δεν μπορεί να τα έχει όλα όπως τα θέλει. Επιπλέον, φαίνεται να σε περιμένει σκληρή δουλειά. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δίνει έναν πιο ρομαντικό και «φευγάτο» τόνο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι όσο πιθανό είναι να τάξεις χωρίς αντίκρισμα, άλλο τόσο είναι και το να σε «παραμυθιάσουν», οπότε άσε την φαντασία να κάνει παιχνίδι!

Παρθένος
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα προσφέρεται για να στολίσεις ή να εξωραΐσεις τον χώρο σου, όχι όμως για περιουσιακές ρυθμίσεις. Αν πάλι κάποιες εντάσεις… εξαφανιστούν από τον χάρτη, δεν σημαίνει πως έπαψαν και να υπάρχουν! Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να σου… κόψει λίγο την φόρα με καθυστερήσεις εκτός προγράμματος, ιδιαίτερα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται από πλευράς σου μεθοδικότητα και υπομονή, ενώ οφείλεις να προσέχεις και τις κινήσεις των άλλων. Επιπλέον, θα χρειαστεί να συμπληρώσεις τις γνώσεις σου.

Ζυγός
Γενικά: Το εξάγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να «μαζευτείς» οικονομικά, ώστε τουλάχιστον να μην τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις, που σε αυτόν τον τομέα μπορεί να είναι δύσκολες. Είναι και το σπίτι που σε «τρέχει» με τις ανάγκες του και κινδυνεύεις να γίνεις «κομμάτια» για να τα προλάβεις όλα. Γι’ αυτό κάνε τα εντελώς απαραίτητα, φροντίζοντας πρωτίστως για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σου ανοίγει δρόμους διαφυγής μέσα από επαφές και μετακινήσεις στην πλειοψηφία τους ευχάριστες ή απαλλαγμένες από σκοτούρες.

Σκορπιός
Γενικά: Το εξάγωνο Άρη-Κρόνου σε πιέζει να κάνεις πολλά κάτω από αντίξοες συνθήκες και πιθανότατα θα έχεις «πήξει», δείχνει αναπόφευκτο λοιπόν, το να πάνε πίσω κάποια πράγματα που θα ήθελες να κάνεις αλλά ο συμβιβασμός με την πραγματικότητα είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχεις. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σου προσφέρει διεξόδους μέσα από την απόκτηση αγαθών κι είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου το shopping therapy είναι όντως… θεραπευτικό! Ίσως όμως να νοιώσεις ακόμα καλύτερα αν προσφέρεις σε πάσχοντες ή μοιραστείς με άλλους/ες το περίσσευμά σου.

Τοξότης
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα διαμορφώνει ένα αισιόδοξο κλίμα και αναζωογονεί τις προοπτικές σου, να θυμάσαι όμως ότι πολλά από αυτά που ελπίζεις ή σου υπόσχονται δεν θα γίνουν τελικά. Από την άλλη βέβαια μπορείς κι εσύ να… τάξεις όχι όμως για να επωφεληθείς αλλά για να εμψυχώσεις. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Κρόνου «απαιτεί» να κάνεις συντήρηση δυνάμεων και να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, πριν κτυπήσει «καμπανάκι» και εδώ στα πλαίσια μιας προληπτικής πολιτικής δεν θα πρέπει να φανείς «ακριβός στα πίτουρα και φθηνός στο αλεύρι»!

Αιγόκερως
Γενικά: Με το εξάγωνο Άρη-Κρόνου καλείσαι να ασκήσεις τα διοικητικά σου καθήκοντα μοιράζοντας ακριβοδίκαια ευθύνες και δικαιώματα κι ας στενοχωρηθεί κάποιος «δικός σου», που πόνταρε στην εύνοιά σου. Αν πάλι θέσεις τον εαυτό σου στην υπηρεσία ενός κοινού σκοπού, πρόσεξε όμως μήπως τελικά μπεις σε μεγαλύτερο κόπο από αυτόν που πραγματικά αξίζει. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα φέρνει ψέματα και «φάουλ», τα οποία όμως θα τα «μυριστείς» διαισθητικά κι όχι τόσο με την λογική σου. Επιπλέον, καλό είναι να κοιμηθείς περισσότερο, αφού θα σου χρειαστούν δυνάμεις.

Υδροχόος
Γενικά: Το εξάγωνο Άρη-Κρόνου σε παραπέμπει σε αναγκαστικές «ζυμώσεις» στην καριέρα σου, που θα έχουν ως συνέπεια να περιορίσεις τις φιλοδοξίες σου, εν ονόματι του ρεαλισμού. Ίσως πάλι να προκύψουν θέματα υγείας, σε κάθε περίπτωση πάντως τον ελεύθερο χρόνο σου, θα τον βλέπεις με το κιάλι! Παράλληλα το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σου φέρνει «χαρωπές» γνωριμίες, πίσω από τα χαμόγελα όμως μπορεί να κρύβεται μια… άλλη πραγματικότητα! Επιπλέον, ο εθελοντισμός έχει τον πρώτο λόγο κι είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό περιεχόμενο.

Ιχθύες
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε ωθεί να αξιοποιήσεις καλλιτεχνικά ταλέντα και αναδεικνύει τον εμψυχωτικό σου ρόλο. Επιπλέον, αν η διαίσθησή σου, σου λέει να μην κάνεις κάτι ή να μην πας κάπου, καλό είναι να την ακούσεις, ενώ αν σου τύχουν δύσκολα, δεν έχεις παρά να τα παρακάμψεις με αθώα ψέματα ή «στρίβοντας διά του αρραβώνος»! Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Άρη-Κρόνου θέτει προαπαιτούμενα κι εμπόδια στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σου, σε κάθε περίπτωση όμως μην βιάζεσαι, αφού σίγουρα θα «τα τσουγκρίσεις» και δώσε έμφαση στην προετοιμασία σου.


astrology.gr