MY KTEO

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με τον Δία στους Ιχθύς καλείσαι να εφαρμόσεις ή να… βιώσεις καινοτομίες σε θέματα υγείας και διατροφής, αλλά δεν αποκλείεται να σου αποκαλυφθεί και κάτι που θα σε αφήσει «με ανοικτό το στόμα»! Ίσως πάλι να σου προκύψει μια μοναδική οικονομική ευκαιρία ή/και να αποδεσμευτούν απρόσμενα πόροι και κεφάλαια. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να ενεργοποιηθεί μια παλιά προοπτική ή/και να υιοθετήσεις μια ρετρό γραμμή. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους/ες και γνωστούς/ες από το παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει κι ένα κοινωνικό ή πολιτικό ενδιαφέρον σου.

Ταύρος
Γενικά: Ο Δίας στους Ιχθύς σε φέρνει σε επαφή με πρωτοποριακούς κύκλους, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αναδείξεις και την αντίστοιχη δική σου δυναμική, έστω κι αν σε κάποιες περιπτώσεις σημειωθούν ακρότητες. Ίσως πάλι να συμμαχήσεις με κάποιον/α που «τυπικά» είναι... εχθρός σου! Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή καλείσαι να ολοκληρώσεις ημιτελείς καταστάσεις, ή να διαπραγματευτείς ξανά την θέση σου και τις επαγγελματικές προοπτικές σου Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν και εμπόδια σε σχέση με νέες πρωτοβουλίες που θα πάρεις, δεν έχεις όμως παρά να χρησιμοποιήσεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Δίας στους Ιχθύς σηματοδοτεί μια απρόσμενη επιτυχία και σε καλεί να κινηθείς έξω από τα πλαίσια, είτε στον τρόπο ζωής σου, είτε στην καριέρα σου, αλλάζοντας από μόνος σου κάποια πράγματα. Ίσως πάλι να αρθεί ένας περιορισμός ή να ανοίξει ένα «παράθυρο» στα εργασιακά σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής συνηγορεί στην αξιοποίηση ενός τίτλου σπουδών ή/και ενός εγγράφου, που προνόησες να έχεις, ενώ δεν αποκλείεται να αναθεωρηθεί μια νομική απόφαση, με συνέπεια την επιστροφή κάποιων χρημάτων. Επιπλέον, είναι πιθανό να ταξιδέψεις προκειμένου να διευθετήσεις μια παλιά υπόθεσή σου.

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Δίας στους Ιχθύς σηματοδοτεί μια νομική εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα, ενώ αν έχεις ανοικτό κάποιο θέμα σπουδών μπορεί να λάβεις και μια υποτροφία που δεν την περίμενες. Επιπλέον, μπορεί να δρομολογηθεί ένα ταξίδι, με τη συνδρομή φίλων ή/και ενός συλλογικού φορέα. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος και τα καλά νέα είναι ότι η εύνοια σου μπορεί να πιστοποιηθεί με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα, ίσως όμως να συμβεί κάτι ανάλογο και σε έναν δικό σου άνθρωπο, με τα οφέλη να είναι κοινά και αμοιβαία.

Λέων
Γενικά: Ο Δίας στους Ιχθύς σηματοδοτεί απρόσμενα κέρδη και αν δεν σου τύχει κάτι καλό από μόνο του, είναι σκόπιμο να κυνηγήσεις την έκπληξη ή εφαρμόσεις κάποιες «αδόκιμες» πρακτικές στα οικονομικά σου ή/και στην καριέρα σου. Επιπλέον, ενδέχεται να δεις καλό από κάποιον ανταγωνιστή σου ή από ένα ισχυρό πρόσωπο που για τους άλλους είναι δυσπρόσιτο, όχι όμως και για σένα σε αυτήν την φάση. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου, ένας πρώην συνεργάτης προσφέρεται για να καλύψει όλα εκείνα που χρειάζεσαι, ενώ γενικότερα θα συνειδητοποιήσεις το πόσο χρήσιμες είναι τελικά οι δημόσιες σχέσεις που διατήρησες.

Παρθένος
Γενικά: Ο Δίας απέναντί σου σε θέλει πρόθυμο/η να ανοίξεις νέους δρόμους στην ζωή σου κι αν τύχει να «σπάσει» μια συνεργασία σου, μην «κολλήσεις», αφού αυτή είναι η ευκαιρία που έψαχνες για να κάνεις κι εσύ το «άλμα» σου. Επιπλέον, μπορεί να εμφανιστεί απρόσμενα μια προοπτική σε σχέση με το εξωτερικό. Παράλληλα, αν μια τρέχουσα εργασία σου πάει πίσω εξ αιτίας μιας τεχνικής ανεπάρκειας, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις παλαιό υλικό και εξοπλισμό κι εδώ θα φανεί το πόσο προνοητικός/η είσαι ή -έστω- τι “άκρες” διαθέτεις. Ίσως μάλιστα να εξυπηρετηθείς κι από έναν/μια πρώην που σε έχει σε εκτίμηση.

Ζυγός
Γενικά: Ο Δίας στους Ιχθύς φέρνει αλλαγές και μεταβολές στα εργασιακά σου κι αν δεν προκύψει κάτι από μόνο του μη διστάσεις να μπεις εκούσια σε μια νέα «ρότα». Βάλε λοιπόν μπροστά τα πιο «τρελά» ή τολμηρά σχέδιά σου και οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν, χώρια που μπορεί να τύχεις και μιας απρόσμενης χρηματοδότησης ή μιας οικονομικής εύνοιας. Παράλληλα, μια παλιά δραστηριότητα ή ένα χόμπι που είχες εγκαταλείψει, καλύπτει το κενό που νιώθεις μέσα σου, κάνοντας σε να νιώθεις πιο πλήρης. Ακόμη, ο ανάδρομος Ερμής συνηγορεί στο να ξαναβρεθείς με πρόσωπα από το παρελθόν σου, ίσως μάλιστα να ζήσετε και μαζί για ένα διάστημα.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Δίας στους Ιχθύς σηματοδοτεί μια απρόσμενη εξέλιξη που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου ή/και με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Ίσως πάλι να συμπορευτείς με κάποιον/α που πάντα ήθελες κι επειδή κάποια πράγματα γίνονται μόνο μια φορά, αν σου τύχει κάτι που να εκπληρώνει τα πιο… τρελά σου όνειρα, μη χάσεις την ευκαιρία σου! Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή ανοίγει μια ευχάριστη παρένθεση στην οικογενειακή σου ζωή, είτε πρόκειται για μια δική σου μετακόμιση, είτε για την έλευση κάποιου/ας που θα αλλάξει το σκηνικό. Επιπλέον, αναμένεται να εμφανιστούν εναλλακτικές και σε σχέση με τα περιουσιακά σου.

Τοξότης
Γενικά: Ο Δίας στους Ιχθύς σηματοδοτεί μια μάλλον απρόσμενη και ευχάριστη ανατροπή σε περιουσιακά και οικογενειακά θέματα. Ίσως πάλι να φιλοξενηθείς εκτάκτως σε ένα πολύ ιδιαίτερο περιβάλλον ή να τεθούν οι βάσεις για μια μετακόμιση που θα αλλάξει πολλά στη ζωή σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να «φρεσκάρεις» δεξιότητες και γνώσεις που κάποτε απέκτησες και σήμερα σου χρειάζονται αλλά και να υιοθετήσεις εναλλακτικές διαδρομές προκειμένου να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα σου τύχει. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσεις έναν παλιό γνώριμο αλλά και να αξιοποιήσεις παλιά είδη.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Δίας στους Ιχθύς σηματοδοτεί σπάνιες στιγμές στα πλαίσια μιας εξόδου ή ενός ταξιδιού, ενώ μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει ή να γνωρίσεις ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο. Ίσως πάλι να αποκτήσεις κάτι πολύ «προχωρημένο», που θα αναβαθμίσει τις επικοινωνιακές δυνατότητές σου. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή, φαίνεται πως ένα παλαιό οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο κι ίσως χρειαστεί να «τρέξεις» για την διεκπεραίωση του, καλύπτοντας και ατέλειες ή κενά του παρελθόντος. Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεις χρήματα που θεωρούσες χαμένα ή να δικαιωθείς για μια πρότερη επιλογή σου.

Υδροχόος
Γενικά: Ο Δίας στους Ιχθύς αλλάζει τα δεδομένα στα οικονομικά σου, με τις εκπλήξεις να έχουν τον πρώτο λόγο και βέβαια σε συμφέρει να τις… κυνηγήσεις και γενικότερα να είσαι ανοικτός/η στις προκλήσεις. Ίσως πάλι να προκύψει μια μοναδική ευκαιρία σε σχέση με τα περιουσιακά σου. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, είναι πιθανό να μην σου βγουν «με την μια» κάποια πράγματα. Επιπλέον όμως θα μπορέσεις να διορθώσεις ότι δεν έγινε ολοκληρωμένα και να καλύψεις τα όποια κενά ή απλά να πάρεις την ρεβάνς για κάτι που δεν σου «έκατσε» παλιά και τώρα… ήρθε η ώρα του να εκπληρωθεί!

Ιχθύες
Γενικά: Με τον Δία στο ζώδιο σου να σηματοδοτεί ένα «τολμηρό» άνοιγμα, κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, δεν υπάρχει ουδείς λόγος να κρύψεις τις ιδιαίτερες κλίσεις σου, ίσα-ίσα που αυτές θα σε αναδείξουν! Επιπλέον μπορεί να αποκτήσεις μια «διαστημική» συσκευή, ενώ δεν αποκλείεται να σου… ανοίξουν τα μάτια με κάτι που θα μάθεις! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής συνηγορεί στο να ξαναβρεθείς με παλιούς γνώριμους αλλά και στο να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για μια παλιά υπόθεση, κάτι πολύ χρήσιμο σε σχέση με τον πραγματικό ρόλο κάποιων προσώπων που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν μερίδιο από την ζωή σου.


astrology.gr