Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Ηλιακή έκλειψη ευνοεί τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς στόχους σου, οπότε άρπαξε τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται και βέβαια μην διστάσεις
να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Τοξότη σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και ταξιδιάρη/α ενώ μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση από μακριά αλλά κι ένα νέο μέσον. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο συμβάλλει στην γνωριμία σου με κάποια πολύ ιδιαίτερα άτομα, ίσως μάλιστα να ενθουσιαστείς από το πνεύμα ελευθερίας που χαρακτηρίζει τις παρέες σου

Ταύρος
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο αλλάζει προς το καλύτερο τις ισορροπίες στην καριέρα σου και τις σχέσεις σου με ισχυρούς, ιδιαίτερα με εκείνους που περιμένουν από σένα κάτι το… διαφορετικό! Ίσως όμως και να εκπλαγείς ευχάριστα από την αλλαγή στάσης κάποιου/ας, που νόμιζες πως «σε είχε στην μπούκα». Επιπλέον, ο Ερμής στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου και σου επιτρέπει να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς. Παράλληλα, η Ηλιακή έκλειψη ανοίγει τον δρόμο για περισσότερα ταξίδια, ενώ και η ανταλλαγή απόψεων για ποικίλα θέματα θα σου αφήσει μια «γεμάτη» αίσθηση.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Ερμής απέναντί σου βελτιώνει ακόμη περισσότερο τις δημόσιες σχέσεις σου, ίσως μάλιστα «μεταξύ τυρού και αχλαδίου» να σου γίνει και μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Επιπλέον. η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στις μετακινήσεις σου και την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο, ενώ δεν αποκλείεται να παρακολουθήσεις μια πρωτοποριακή παράσταση. Όσο για την Ηλιακή έκλειψη στηρίζει τα οικονομικά σου κι αν σχεδιάζεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση, δεν έχεις παρά να κάνεις το καθοριστικό βήμα, αξιοποιώντας το πλεονέκτημά σου.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Ηλιακή έκλειψη σου προσφέρει την δυνατότητα να κάνεις ένα εξελικτικό άλμα αποδεχόμενος/η προτάσεις συνεργασίας που προωθούν τις βλέψεις σου, ίσως μάλιστα να σου παρουσιαστεί μια μοναδική ευκαιρία! Επιπλέον, ο Ερμής στον Τοξότη βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας σου, κάνοντας πολύ πιο εύκολα κάποια πράγματα, ίσως μάλιστα να σου προσφερθούν και ευπρόσδεκτες υπηρεσίες. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο συμβάλλει και αυτή στην πληρότητα της υλικοτεχνικής σου υποδομής, να θυμάσαι όμως ότι τα κέρδη κρύβονται στο ρίσκο και τις εκπλήξεις!

Λέων
Γενικά: Η Αφροδίτη απέναντί σου φέρνει ευχάριστες ανατροπές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, τις οποίες φυσικά μπορείς να προκαλέσεις κι εσύ, ενώ σου δίνει την δυνατότητα να… καταπλήξεις τα πλήθη με την μοναδικότητά σου! Επιπλέον, ο Ερμής στον Τοξότη διανθίζει την καθημερινότητά σου με περισσότερες χαρούμενες στιγμές και σε φέρνει κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως μάλιστα να χαρείς από την εξέλιξη στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα, η Ηλιακή έκλειψη υποστηρίζει τα επαγγελματικά σου σχέδια, είτε ψάχνεις για δουλειά είτε σκοπεύεις να προσλάβεις προσωπικό.

Παρθένος
Γενικά: Η Ηλιακή έκλειψη προάγει τις δημιουργικές ενασχολήσεις σου και σου προσφέρει το απόλυτο πλεονέκτημα στα προσωπικά σου, μπορείς λοιπόν να αφεθείς στην ροή, χωρίς να «ψειρίζεις» πρόσωπα και καταστάσεις. Επιπλέον, ο Ερμής στον Τοξότη συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός χαρούμενου οικογενειακού περιβάλλοντος, δεν αποκλείεται ωστόσο να μεταβείς προσωρινά σε έναν άλλο χώρο που θα σου προσφέρει όλα αυτά. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να ξεκουραστείς και να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας, ενώ μπορεί να φέρει και μια ευχάριστη έκπληξη στα εργασιακά σου.

Ζυγός
Γενικά: Η Ηλιακή έκλειψη διευκολύνει την εξέλιξη θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι αν σκέφτεσαι να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες, είσαι στο σωστό timing. Επιπλέον βέβαια, ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να «κυκλοφορήσεις» σε διάφορα στέκια ή να αλλάξεις παραστάσεις ταξιδεύοντας κι είναι σίγουρο πως θα βρεις πολλά κι ενδιαφέροντα, που θα σε κάνουν να νοιώσεις όμορφα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στην προσωπική σου ζωή, αν όμως αρχίσεις πάλι τα «ναι μεν αλλά», θα χάσεις μια ευκαιρία, που δεν εμφανίζεται κάθε μέρα.

Σκορπιός
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να ξεκινήσει ένα νέο και σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή σου. Παράλληλα, η Ηλιακή έκλειψη ανοίγει τον δρόμο σε ταξίδια κι εκδρομές, που θα σε αφήσουν ιδιαίτερα ικανοποιημένο/η, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα μεταφορικό ή επικοινωνιακό μέσον που αναβαθμίζει την καθημερινότητά σου, πολύ περισσότερο που ο Ερμής στον Τοξότη σου αφήνει μια αίσθηση πληρότητας, επιτρέποντάς σου να ξοδέψεις κάτι παραπάνω. Επιπλέον, μπορεί να συμβεί κάτι «σούπερ» στην ζωή ενός συγγενή σου.

Τοξότης
Γενικά: Ο Ερμής στο ζώδιό σου πολλαπλασιάζει τις χαρούμενες στιγμές σου και σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς πολλά, με τις… γκάφες και τις επιπολαιότητες να κερδίζουν τις εντυπώσεις! Αλλά και η Αφροδίτη στον Υδροχόο «δουλεύει» για λογαριασμό σου φέρνοντας απρόσμενες κι ευχάριστες μετακινήσεις, ενώ ενθαρρύνει αλλαγές που θα σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση, μην διστάσεις λοιπόν να τις υιοθετήσεις. Παράλληλα, η Ηλιακή έκλειψη βάζει το «κερασάκι στην τούρτα», μέσα από θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να έχεις κι ένα «έξτρα μπόνους».

Αιγόκερως
Γενικά: Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου συμβάλλει με κάθε μέσον στην πρόοδο και την ανάδειξη των προσόντων σου και επαφίεται σε σένα να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να βρεθείς «καβάλα στο άλογο». Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει μια απροσδόκητη αύξηση του εισοδήματος σου ή ένα ανέλπιστο δώρο, ενώ αν «κυνηγάς» το χρήμα, οφείλεις να ρισκάρεις ή να ποντάρεις στην έκπληξη. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη, σε… διασκεδάζει, μέσα από την αποκάλυψη παρασκηνιακών δεδομένων, ίσως όμως οι «πατάτες» να είναι και δικές σου!

Υδροχόος
Γενικά: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί να είσαι ο… εαυτός σου, δείχνοντας στους άλλους το πώς η διαφορετικότητα μπορεί να γίνει ένα δημιουργικό όχημα, αρκεί βέβαια να μην σπαταλήσεις την επιρροή της σε αχρείαστες εκκεντρικότητες. Επιπλέον, ο Ερμής στον Τοξότη εμπλουτίζει τις παρέες και τις φιλίες σου με νέα και αγαπητά πρόσωπα, που διαπνέονται από ένα νεανικό πνεύμα κι είναι… τάλε-κουάλε με τις πιο «προχωρημένες» αντιλήψεις σου! Παράλληλα, η Ηλιακή έκλειψη σηματοδοτεί μια μυστική υποστήριξη, ενώ είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί ένα σημαντικό μυστικό.

Ιχθύες
Γενικά: Η Ηλιακή έκλειψη σε φέρνει κοντά σε άτομα ή φορείς που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στα σχέδιά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποδεχθείς την βοήθεια ή την παρέα τους. Εκ παραλλήλου, ο Ερμής στον Τοξότη σου δίνει τα «κλειδιά» πρόσβασης σε κέντρα ή πρόσωπα εξουσίας, κάτι που φυσικά μπορείς να εκμεταλλευτείς για να υλοποιήσεις πολύ πιο εύκολα τα σχέδιά σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου παρέχει την δυνατότητα μιας ευχάριστης ή δημιουργικής «απομόνωσης» με πρόσωπα που αγαπάς, οπότε ότι κι αν γίνει… μέσα είσαι!


astrology.gr