MY KTEO

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου… θυμίζει διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια καταλυτική ρελάνς σε ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει πρόσφατα και
τώρα επιζητούν την οριστική τους «κάθαρση». Το ζητούμενο είναι να ξεμπερδεύεις με επαγγελματικές ή οικογενειακές εκκρεμότητες, έστω κι αν αυτό συμβεί κάτω από δύσκολες συνθήκες. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει ανατροπές στα οικονομικά αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, οπότε ακόνισε τα «μαχαίρια» σου κι ας είσαι προετοιμασμένος για το οτιδήποτε

Ταύρος
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στην ζωή σου κι εσύ για μια ακόμη φορά καλείσαι να τις αποδεχθείς με προθυμία, όσο κι αν κάποια πράγματα δεν σου αρέσουν. Το ζητούμενο είναι να αλλάξεις τις σταθερές σου, κάτι στο οποίο η ίδια η ζωή μπορεί να σε «σύρει» μέσα από τις καταστάσεις της. Το «ασφαλές» είναι τελικά το πιο ανασφαλές και το «ρίσκο» θα σε δικαιώσει, αυτό είναι που πρέπει να θυμάσαι. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να εντρυφήσεις σε γνωστικά πεδία αλλά για τις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου είναι «άστα, βράστα»!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω εγείρει υπαρξιακά ζητήματα ύστερα από μια αίσθηση απώλειας που έχεις. Αυτό έχει τόσο συναισθηματικές, όσο και καθαρά οικονομικές παραμέτρους και μακάρι να βγεις γρήγορα από το «τούνελ», είτε βλέπεις «φως» είτε… δεν βλέπεις! Και σε αυτήν την «έξοδο» θα σε βοηθήσει σίγουρα το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και οι τάσεις απεξάρτησης που το συνοδεύουν. Επιπλέον, μπορεί να σου τύχει ένα απρόοπτο ταξίδι, να μπεις σε έναν νέο κύκλο σπουδών ή να υπάρξουν αλλαγές στα εργασιακά σου, ότι κι αν γίνει όμως δες το σαν μια ευκαιρία να «ξεκολλήσεις» και να ανανεωθείς.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω «θέτει τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων» σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών και τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να αφήσεις πίσω σου οριστικά ότι σε πίκρανε ή σε εγκλώβισε σε μια διαρκή παλινδρόμηση ανάμεσα στο χθες και το σήμερα. Έτσι κι αλλιώς ένα «τέλος» σε πολιορκεί και το να υποδύεσαι τον/την ανήξερο/η δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα. Αντίθετα αλλαγές προβλέπονται στο οικονομικό καθεστώς σου, ενώ το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σου ανοίγει νέους ορίζοντες στο κοινωνικό πεδίο και τις φιλίες σου κι αυτή είναι μια πολύτιμη διέξοδος σε ότι σε βαραίνει.

Λέων
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε βοηθά να ανατρέψεις σε βάρος σου συσχετισμούς και να κάνεις την θετική έκπληξη, εκεί που κάποιοι/ες σε είχαν «ξεγραμμένο/η». Για να συμβεί αυτό βέβαια πρέπει κι εσύ να τολμήσεις το «αδιανόητο» στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου, αφού έτσι κι αλλιώς μια «ασφαλής» ή συμβατική επιλογή δεν θα σου βγει. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω προσπαθεί να «ρίξει στα Τάρταρα» την ψυχολογία σου αλλά πέρα από κάποια ζητήματα υγείας ή διατροφής που έχουν την αξία τους, μην της… επιτρέψεις να «μαυρίσει» την ψυχούλα σου!

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει συναισθηματικές δυσκολίες, ίσως και σοβαρές έγνοιες για αγαπημένα σου πρόσωπα κι όπως ξέρεις να κάνεις σε ανάλογες περιπτώσεις, οι πρακτικές βοήθειες που προσφέρεις θα λειτουργήσουν ως «βάλσαμο» στην ψυχή των άλλων αλλά και ως ένας αποτελεσματικός αντιπερισπασμός στα καθαρά δικά σου προβλήματα. Μοιράσου για να «θεραπευτείς», αυτό είναι το μήνυμα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει αλλαγές στο εργασιακό σου καθεστώς, ενώ δεν αποκλείεται να σου τύχει κι ένα έκτακτο ταξίδι για δουλειά.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω επαναφέρει στο προσκήνιο οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα, με σκοπό να δοθεί ένα τέλος σε όλα αυτά που σε κρατάνε σε ανησυχία το τελευταίο διάστημα. Ίσως βέβαια αυτό το τέλος να μην σου αρέσει και τόσο αλλά το μήνυμα είναι να «φύγεις» προς τα εμπρός με κάθε κόστος. Κι αν ψάχνεις «σανίδα σωτηρίας» για να πιαστείς, αυτήν μπορεί να σου την στείλει… ουρανοκατέβατη το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, είτε μέσω ενός ξαφνικού κέρδους που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις, είτε με μια νέα και όλως διόλου διαφορετική γνωριμία που θα κάνεις.

Σκορπιός
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού πριμοδοτεί απότομες αλλαγές και ανατροπές στην ζωή σου κι αν δεν έχεις λάβει ακόμη το μήνυμα των καιρών, μάλλον θα αρχίσεις να το… εμπεδώνεις για τα καλά! Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να προκαλέσεις εσύ τις αλλαγές, έστω και σαν μια «κίνηση απελπισίας» προκειμένου να ξεφύγεις από τα αδιέξοδά σου. Τα οικογενειακά και οι σχέσεις σου είναι στην κορυφή της σχετικής «λίστας». Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου φέρνει μια άσχημη είδηση ή ένα δυσάρεστο καθήκον να επιτελέσεις, θα συμβάλλει ωστόσο και σε ανακαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις, μέσω ερευνών.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενεργοποιεί τις πιο μελαγχολικές πτυχές σου, είτε υπάρξουν εξωτερικά ερεθίσματα που θα σε «ρίξουν», είτε όχι. Και πέρα από τα οικονομικά ζητήματα, που θα έχουν τα πάνω και τα… πολύ κάτω τους, υπάρχει «ζήτημα» με τα βάθη της ψυχής σου, εκεί που εδρεύουν οι φοβίες και τα απωθημένα σου. Στην πραγματικότητα χρειάζεσαι ένα «ξέσπασμα» για να επέλθει η κάθαρση κι όσο κάθεσαι και αναμασάς καταστάσεις θα υποφέρεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει απρόοπτα κι εκπλήξεις στις επαφές σου, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά πες το «ναι» σε κάτι που σε ξενίζει.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί κάποιες μάλλον δυσάρεστες εξελίξεις στην ζωή σου, φέρνοντας τετελεσμένα αλλά εκεί που «πεπρωμένον φυγείν αδύνατον», δεν υπάρχει τίποτε το χρήσιμο στο να «κολλάς». Πάρε λοιπόν τις στενοχώριες σου και κάνε τις σημαία ενός νέου ξεκινήματος, αφού «ουδέν κακόν, αμιγές καλού» και σε αυτό θα σε βοηθήσει η ρεαλιστική σου αντίληψη. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να σε εκπλήξει, μέσα από μια νέα γνωριμία, που σίγουρα είναι το «αντίδοτο» στα όποια αδιέξοδά σου. Επιπλέον μπορεί να κερδίσεις κάτι «μεγάλο» αν κυνηγήσεις την έκπληξη.

Υδροχόος
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού εξαφανίζει και τις τελευταίες αμφιβολίες σου για το αν θα πρέπει να κάνεις το «μεγάλο άλμα», αφού η ίδια η ζωή σε σπρώχνει προς τα εκεί. Ξέχνα λοιπόν «ασφαλιστικές δικλείδες» και όλα εκείνα που σε συμβουλεύουν οι «λογικοί» κι αναζήτησε την τύχη σου στο «αβέβαιο». Επιπλέον, αναμένονται ξαφνικές αλλαγές στο σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να προσέξεις την υγεία και την διατροφή σου η πιο καταλυτική παρέμβασή της ωστόσο είναι στο ψυχικό πεδίο, όπου χρειάζεσαι επειγόντως μια κάθαρση από ότι σε βαραίνει.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα φαίνεται να μην υπάρχει επιστροφή, από την στιγμή όμως που η πραγματικότητα θα αποβεί σκληρή για σένα χρησιμοποίησε τον Ποσειδώνα για να πετάξεις με τα φτερά της φαντασίας σε πιο ευτυχισμένους κόσμους. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει αποκαλύψεις για κάτι που «παίχτηκε» παρασκηνιακά κι όπως θα διαπιστώσεις δεν υπάρχει κανείς «υπεράνω πάσης υποψίας». Επιπλέον, μπορεί να αλλάξεις πόστο στην δουλειά σου.


astrology.gr