MY KTEO

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

ΚριόςΚριέ μου αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου φαίνεται πως θα στραφεί σε ζητήματα τα οποία αφορούν οικογενειακές υποθέσεις καθώς και κάποια θέματα του σπιτιού. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 10/7 στο ζώδιο του Καρκίνου αλλά και η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά (11/7) σε οδηγούν να δεις με μεγαλύτερη ενσυναίσθηση κάποιες καταστάσεις. Είναι μία καλή εβδομάδα για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να σε είχαν απομακρύνει από οικεία σου πρόσωπα.  Αυτές τις ημέρες χρειάζεται να δώσεις περισσότερη προσοχή και στα οικονομικά σου ζητήματα, ώστε να μην δημιουργηθούν «διαρροές» στο ταμείο σου.

Ταύρος: Ταύρε μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου αυτή την εβδομάδα (10/7) θα σε φέρει κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Οι συζητήσεις που θα έχεις μαζί τους θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και το χρόνο σου, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα είναι αρκετά έντονες. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 11/7 θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να διευθετηθούν διαφωνίες και παρεξηγήσεις, αρκεί να αποφύγεις να ρίξεις λάδι στη φωτιά σε τυχόν εντάσεις. Να θυμάσαι πως η επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα διάλειμμα από το πιεστικό διάστημα που διανύεις.

Δίδυμοι: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξει αναβρασμός σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 10/7 στο ζώδιο του Καρκίνου αλλά και η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά (11/7) δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα έχει πρόσφορο έδαφος για να συζητήσεις/διαπραγματευτείς/συμφωνήσεις θέματα τα οποία σχετίζονται με το ταμείο σου. Προς το τέλος εβδομάδας λόγω του ότι θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποιες αγορές προσπάθησε να δείξεις εγκράτεια ως προς αυτές, ώστε να μην γίνουν  από παρόρμηση.

Καρκίνος: Καρκίνε μου  είσαι ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας καθώς η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 10/7 στο δικό σου ζώδιο. Αυτή η νέα Σελήνη θα σε ωθήσει να εξωτερικεύσεις και να εκφράσεις πράγματα τα οποία κρατάς για πολύ καιρό μέσα σου. Κάποιες σχέσεις είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές είναι πιθανόν να διαταραχθούν και θα χρειαστούν προσεκτικές κινήσεις προκειμένου να επανέλθει η ισορροπία.  Στις 11/7 θα περάσει και ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο και θα  βοηθήσει ουσιαστικά την επικοινωνία σου με τους άλλους.

Λέων: Λέων μου αυτή την εβδομάδα ίσως να νιώσεις πως δεν μπορείς να εκφραστείς και να είσαι ο εαυτός σου μέσα σε κάποιες από τις σχέσεις σου -είτε προσωπικές είτε φιλικές είτε ακόμα και επαγγελματικές- κάτι που θα σε κάνει να αντιδράσεις περίεργα  ακόμα και με την παραμικρή υπόνοια πίεσης. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 10/7 στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνει στο προσκήνιο έντονα συναισθήματα αλλά και απωθημένα τα οποία θα καθορίσουν την εξέλιξη συγκεκριμένων σχέσεων.  Στις 11/7 θα περάσει και ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση θα σου δημιουργήσει μεγαλύτερη εσωστρέφεια, η οποία σε κάποια θέματα θα είναι βοηθητική για εσένα, καθώς θα σε ωθήσει να αφουγκραστείς τις βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες σου.

Παρθένος: Παρθένε μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 θα σε βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείς και να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν ομαδικές δραστηριότητες και ανθρώπους που βρίσκεστε μαζί μέσα σε μία παρέα. Στις αρχές της εβδομάδας είναι εξίσου πιθανό να προκύψουν  κάποιες πληροφορίες οι οποίες θα φέρουν αναστάτωση -λόγω του τετραγώνου Ερμή/Ποσειδώνα- και θα χρειαστεί να τις αξιολογήσεις προσεκτικά πριν τις λάβεις υπόψη σου. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 11/7 θα είναι πιο εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα που απαρτίζουν το φιλικό σου περίγυρο, χωρίς τις παρανοήσεις του προηγούμενου καιρού.

Ζυγός: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται εκτός από τα προσωπικά σου ζητήματα και κάποια θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά. Αυτό είναι πιθανό να γίνει πιο έντονο κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας, καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 11/7 εγείρει επαγγελματικές ανησυχίες. Είναι πιθανό να σκέφτεσαι  να κάνεις ένα νέο βήμα  στον επαγγελματικό τομέα, όμως θα πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά τα δεδομένα και να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις. Στις 11/7 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα είναι πιο εύκολο να τακτοποιήσεις κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις.

Σκορπιός: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώθεις ακόμα πως κάποια πρόσωπα και κάποιες καταστάσεις σε πιέζουν αρκετά, κάτι το οποίο  ενδεχομένως να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Τώρα έρχεται η σειρά της Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα να δημιουργήσει ένα ταυ τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο, καθιστώντας «δύσκολη υπόθεση» τη διευθέτηση θεμάτων που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 θα φέρει ένα διάλειμμα από τις σκέψεις που σου δημιουργούν ανησυχία, καθώς θα στρέψει την προσοχή σου σε μία προσωπική γνωριμία ή μία αισθηματική υπόθεση.

Τοξότης: Τοξότη μου η εβδομάδα ενδείκνυται για ενδοσκόπηση καθώς η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 -η ενέργεια της όμως θα γίνει αισθητή από τα μέσα της εβδομάδας- σε προτρέπει να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου, τις κρυμμένες ανάγκες αλλά και τις ανησυχίες σου.  Έντονα συναισθήματα φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους και με αυτό τον τρόπο θα σου υποδείξουν τα θέματα στα οποία θα πρέπει να δώσεις προσοχή. Στις αρχές της εβδομάδας τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενδεχομένως να μην βοηθήσει στη διευθέτηση πρακτικών ζητημάτων της καθημερινότητας.

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου  η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 θα δώσει το ρυθμό σε αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με μία προσωπική ή επαγγελματική σχέση.  Η νέα Σελήνη σε ωθεί σε ξεκαθαρίσματα προκειμένου να δεις τα πραγματικά δεδομένα που υπάρχουν σε μία σχέση που σε ενδιαφέρει. Αυτό θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί κατά τις αρχές της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Ερμή -λίγο πριν φύγει από το ζώδιο των Διδύμων- με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί σύγχυση και ίσως να φέρει και μπερδεμένα μηνύματα.  Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του καρκίνου στις 11/7 θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα έχει ευκαιρίες για να «δεις» διεξοδικά τα δεδομένα σε σχέσεις που σε ενδιαφέρουν.

Υδροχόος: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 είναι πολύ πιθανόν να αναζητήσεις τρόπους για να διευθετήσεις καλύτερα και ίσως πιο γρήγορα τις δουλειές της καθημερινότητας. Φαίνεται πως βρίσκεσαι ή θα βρεθείς άμεσα σε φάση αλλαγών στην καθημερινότητά σου και  αιτία για αυτό μπορεί να αποτελεί η αλλαγή των εργασιακών σου καθηκόντων ή η προσθήκη μιας δραστηριότητας στην καθημερινότητά σου. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του καρκίνου στις 11/7 φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν αρκετές συζητήσεις οι οποίες θα αφορούν τη διευθέτηση του προγράμματος σου.

Ιχθύες: Ιχθύ μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 θα ενισχύσει την έμπνευσή σου και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με  δραστηριότητες που σε κάνουν δημιουργικό.  Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι μέσα σε αυτή την εβδομάδα, όμως θα πρέπει να δώσεις προσοχή και σε κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα και κάποιες παρανοήσεις μέσα σε αυτήν! Στις 11/7 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι πιο εύκολο να βρεις τρόπους έκφρασης, κάτι το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σου.


www.myastro.gr