MY KTEO

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη στους Διδύμους, η καθημερινότητά σου αναμένεται να είναι ζωηρή και πολύπλευρη, αν μάλιστα προσθέσει κανείς και τον Άρη στον Τοξότη, δεν θα λείψουν και τα
«αρπάγματα» με τύπους που είναι το ίδιο ξεροκέφαλοι με σένα. Στο κάδρο μπαίνουν και συγγενικά πρόσωπα που σου την σπάνε γενικώς και τώρα ήρθε η ώρα κι η στιγμή για να «την ακούσουν». Από την άλλη πλευρά όμως, θα έχεις την ευκαιρία να πουλήσεις μούρη σε όσους/ες νομίζουν πως τα ξέρουν όλα, αφού είσαι ένας από τους λίγους που μπορούν να τους κάνουν να κτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο, Όχι, παίζουμε…

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σου ανοίγει κι άλλο την όρεξη, έχεις όμως την τάση να τα ανακατέψεις όλα μαζί και σε αυτό δεν είσαι και τόσο καλός. Και δεν σου γράφω μόνον για το φαγητό αλλά -κυρίως- για το χρήμα, αφού μη έχοντας γνώση κάποιων πραγμάτων κινδυνεύεις να πάς για τα πολλά και να χάσεις και τα λίγα. Εξ άλλου αυτές οι δουλειές του ποδαριού είναι για άλλα ζώδια. Υπάρχει βέβαια και ο κίνδυνος να σου την πέσουν γνωστοί και συγγενείς, που έμαθαν πως έχεις και ήρθαν να σε ξαλαφρώσουν. Μόνον στα ανιψάκια σου ή στα εγγονάκια σου –αν έχεις- να δώσεις όμως!

Δίδυμοι
Γενικά: Που να βγάλει άκρη κανείς μαζί σου, με την Σελήνη στο ζώδιό σου. Όχι δηλαδή ας τολμήσει κάποιος να σε πάει κόντρα στο τριγύρισμα και το κουτσομπολιό και θα φάει την σκόνη σου. Αμ το άλλο… Διπρόσωπο σε ανεβάζουνε, ανεμοδούρα σε κατεβάζουνε, γιατί κύριοι, τι πρόβλημα έχετε; Αν μπορείτε κάντε το κι εσείς αλλά που τέτοια δεξιοτεχνία. Είναι όμως κι αυτός ο Άρης απέναντί σου που ψοφάει για καβγάδες, πρόσεξε λοιπόν μην σπάσεις τα νεύρα κανενός με τις εξυπνάδες σου και σου τον φορέσει καπέλο. Συνεργάτες και σύντροφοι παντός είδους προηγούνται στις κοντρίτσες, ίσως όμως να σου κάτσει και μια σούπερ φάση με άτομο που αρχικά τρώγεστε σαν τα κοκόρια.

Καρκίνος 
Γενικά: Το παρασκήνιο έχει τον λόγο αλλά με την Σελήνη στους Διδύμους να κάνει το άσπρο μαύρο για πλάκα, ποιον/α και τι να εμπιστευθείς; Καλύτερα να κοιμηθείς μπας και ξεστραβωθείς από κανένα όνειρο. Κατά τα άλλα όλο δουλειές και δουλειές, κάτσε λίγο να ξαποστάσεις και να κάνεις τα μποτέ σου, διότι ως γνωστόν η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη. Θα μου πεις υπάρχουν πράγματα που έχουν μείνει πίσω και κάποιος πρέπει να τα κάνει. Ε, τι το έχεις κοτζάμ σόι αν δεν μπορεί να σου σταθεί σε μια δύσκολη στιγμή; Εξ άλλου σήμερα η υγεία σου προηγείται κι αν σε ζορίσουν κάνε πως έχεις το στομάχι σου.

Λέων
Γενικά: Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου διεκδικούν την μερίδα του λέοντος στην ζωή σου κι εσύ βέβαια άλλο που δεν θες. Μια η Αφροδίτη απέναντί σου, σου κάνει τα γλυκά ματάκια, δύο η Σελήνη στους Διδύμους ανακατεύει φύλα και φυλές, τρεις και το λουρί της μάνας ο Άρης στον Τοξότη να σε έχει στρώσει στο κυνήγι. Τελικά, η ζωή ενός βασιλιά δεν είναι καθόλου εύκολη και να τα βλέπουν αυτά κάτι ξινομουρίτσες που φαγώθηκαν με την πάρτη σου –πάλι άλλο που δεν θες.. Ο Λέοντας κι ο Λέοντας… Τι ο Λέοντας, αν έχουν τα μεταξωτά βρακιά, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Παρθένος
Γενικά: Οι γιορτές επιτέλους τελείωσαν κι εσύ πανευτυχής ασχολείσαι με τις αγαπημένες σου εργασίες, διυλίζοντας τον κώνωπα και καταπίνοντας την κάμιλο. Δυστυχώς όμως μια τέτοια ευτυχία δεν θα μπορούσε να μην έχει τις παραφωνίες της και δεν αναφέρομαι μόνον στον Άρη που κατσικώθηκε στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Μακαρόνια του λες, πατάτες σου λέει, έτσι για να στη σπάσει, μέχρι να αρχίσουν να εκσφενδονίζονται τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα κι όποιον/α πάρει ο χάρος. Είναι κι εκείνη η Σελήνη στους Διδύμους -τι παιδί κουμπί- που δήθεν τα ξέρει όλα και σου ζαλίζει τον έρωτα. Κάποιος να την μαζέψει, παρακαλώ!

Ζυγός
Γενικά: Λέγε λέγε το κοπέλι κάνει την γριά και θέλει… Με την Σελήνη στους Διδύμους, θα αρχίσουν τα πέρα-δώθε και κ@λο δεν θα στρώσεις κάτω, έλα όμως που τα προξενιά απαιτούν και τις θυσίες τους… Τηλέφωνα, ίντερνετ, όλα τίθενται στην διάθεσή σου για να μάθεις επιτέλους ποιος/α τα έχει με ποιόν/α, μήπως κι έχει μείνει κανείς απάντρευτος που σου ξέφυγε. Τα δικά σου όμως πότε θα τα δεις που χάνεις διαρκώς τον καιρό σου με το τι κάνουν οι άλλοι; Γιατί δεν κανονίζεις ένα ταξιδάκι, τώρα που είναι κι η Αφροδίτη στον Υδροχόο και θα σου φέρνει τις γκουρμεδιές στο πιάτο;

Σκορπιός
Γενικά: Τα προσωπικά σου είναι εκείνα που σε «καίνε», όπως επίσης και οι πραγματικές προθέσεις των άλλων απέναντί σου αλλά όσο το ψάχνεις το πράγμα τόσο θα μπερδεύεσαι χειρότερα. Καλύτερα λοιπόν να απαλλαγείς από κάθε άγχος και να… το ρίξεις στην τρελή παρά να μπλέξεις σε έναν κυκεώνα καχυποψίας, αν, ίσως και μήπως, αφού ούτε άκρη θα βγάλεις και την ζαχαρένια σου θα χαλάσεις. Εσύ βέβαια μπορείς να πεις όσα ψέματα θέλεις, αρκεί να μην αρχίσεις να βλέπεις παντού γύρω σου ψεύτες κρίνοντας εξ ιδίων. Υπάρχουν τελικά –αν δεν το ξέρεις- και πραγματικά αθώες καταστάσεις!

Τοξότης
Γενικά: Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος προς το πρόσωπο σου αυξάνονται και πληθύνονται κι εσύ σαν παιδί σε λούνα παρκ δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Όμως η επιλογή σου θα γίνει πολύ πιο εύκολη αν εισάγεις και την παράμετρο «ταξίδια» στην εξίσωση, συνδυάζοντας τουρισμό και σεξάκι, όπως είπε και μια φίλη μου, που ξέρει από αυτά. Άλλος για Νέα Υόρκη… Στα πιο σοβαρά –για τους άλλους- τώρα, αναμένεται να πέσει βροχή προτάσεων συνεργασίας αλλά εσύ με τον Άρη παραμάσχαλα μην μασάς. Αν δεν υπάρχει χρήμα λεβέντες, μην κουράζεστε, εξ άλλου «πατάτες» κάνεις και μόνος σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Πάνω που είπες να συμμαζευτείς και να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη, έρχεται η Σελήνη στους Διδύμους με τα μπίρι-μπίρι της να σου απασχολήσει το προσωπικό και να διασπείρει ανυπόστατες φήμες κομμωτηρίου. Για πού το βάλατε κυρία; Από το αυτί και στον δάσκαλο κι ύστερα μόκο γιατί έχουμε και δουλειές. Θυμάσαι όμως εκείνη την φορά που σε ξελάσπωσε με αυτά που έμαθε-άκουσε από την καθαρίστρια του ανταγωνιστή σου, που ήταν μέσα σε όλα; Γι’ αυτό μην την αποπαίρνεις και μην φουντώνεις και ξεφουντώνεις με το «νόμος και τάξη», γιατί σίγουρα θα χρειαστείς τα χάπια σου.

Υδροχόος
Γενικά: Ε ρε γλέντια! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου. Μόνον οι Λέοντες έμειναν να σε συναγωνίζονται στην ντόλτσε βίτα αλλά αυτούς τους συγχωρείς γιατί είστε από το ίδιο αίμα και καταλαβαινόσαστε. Κατά τα άλλα βέβαια, να δούμε που θα βρεις μυαλό για τις δουλειές σου κι όλα αυτά που τρέχουν στην καθημερινότητα και μην αρχίσεις πάλι τα απαξιωτικά σχόλια περί «πνευματικού λούμπεν προλεταριάτου». Τι θα φας ορέ; Εκτός βέβαια κι αν έχεις τον μπαμπά σου που σου τα φέρνει στο πιάτο για να το παίζεις εσύ επαναστάτης και να συγκινείς τις ευαίσθητες καρδιές.

Ιχθύες
Γενικά: «Δεν θέλω κόσμο και φασαρία, αύριο μπαίνω στην ανεργία», Για σένα το τραγούδησε ο Νταλάρας ή τουλάχιστον ταιριάζει γάντι στην περίσταση. Από την μια ο Άρης στον Τοξότη σε φέρνει φάτσα με το αφεντικό την ώρα που κάνεις κοπάνα η δε Σελήνη στους Διδύμους σου φέρνει αυτό που σε κουράζει περισσότερο: Παρλαπίπες και που, στον χώρο σου για να μην σε αφήσουν να κοιμηθείς με την ησυχία σου. Το «μετακομίζω γιατί χωρίζω» το ξέρετε αδέλφια; Είναι λέει και τα περιουσιακά που πρέπει να συζητηθούν, σιγά τώρα, αυτά τα έχεις ήδη κανονίσει incognito.


astrology.gr