MY KTEO

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε θέλει πολύ προσεκτικό/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, αφού είτε θα στερέψει μια πηγή εσόδων, είτε θα σου επιβληθεί κάποιο πρόστιμο, ξέχνα λοιπόν σημαντικές αγορές ή επενδύσεις και βέβαια μην δανείσεις χρήματα, ούτε να προσφέρεις για έναν κοινό σκοπό, αφού θα τα... κλαις τα λεφτά σου! Επιπλέον, μια φιλία θα σου κοστίσει τουλάχιστον σε χρόνο και χρήμα, αν όχι σε… πίκρες! Παράλληλα βέβαια μπορεί να έχεις μακροπρόθεσμα οφέλη από ένα ξεκαθάρισμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ή από την αποπληρωμή ενός χρέους, ενώ θα έχεις και μια χρήσιμη επαφή με το εξωτερικό.

Ταύρος
Γενικά: Με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου να σε περνά από αυστηρές εξετάσεις, πέρα από τον επαγγελματισμό που καλείσαι να επιδείξεις, οφείλεις να κρατήσεις αποστάσεις από υποθέσεις που αφορούν άλλους και κάποιος/α πάει να σου τις φορτώσει, αφού αν δεν τα πας καλά θα βρεθείς κατηγορούμενος/η κι αν τα πας, τα εύσημα θα τα πάρει άλλος/η! Επιπλέον, δεν ευνοούνται οι συνεργασίες αφού στην καλύτερη περίπτωση θα καταλήξεις να δουλεύεις για δύο, μπορείς ωστόσο να παίξεις τον ρόλο του/της συμβούλου με εξαιρετική επιτυχία. Παράλληλα θα τύχεις εξυπηρετήσεων σε θέματα δανείων ή χρεών. 

Δίδυμοι
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου δεν προσφέρεται για να ανοίξεις δουλειές, αφού στην πορεία θα προκύψουν χίλια δύο εμπόδια, ίσως όμως να υπάρξει πρόβλημα και με το τρέχον εργασιακό σου καθεστώς, αφού θα σου ζητηθεί να κάνεις πράγματα που είναι ευθύνη άλλων. Επιπλέον αναμένονται εμπόδια και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σου, ας είσαι λοιπόν προετοιμασμένος/η και όσο γίνεται καλυμμένος/η για ενδεχόμενα τεχνικά προβλήματα, ενώ σε κάθε περίπτωση να κινηθείς στα πλαίσια της νομιμότητας αφού κάθε παρατυπία ή παρανομία σου θα... τιμωρηθεί! Παράλληλα βέβαια ένας συνεργάτης σου μπορεί να σε ξελασπώσει.

Καρκίνος 
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου θέτει υπό κρίση τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα αλλά πριν πάρεις επάνω σου την όποια ευθύνη, επισήμανε προς... πάσα κατεύθυνση ότι τελικά ο καθένας πληρώνει το τίμημα των επιλογών του κι ότι εσύ δεν μπορείς να παίζεις εσαεί τον ρόλο της καλής μαμάς. Επιπλέον, κράτα σε απόσταση άτομα που σου δίνουν ελάχιστα και τα ζητάνε… όλα! Όσο για τα οικονομικά σου, με δεδομένα τα χρέη που υπάρχουν ή θα... προκύψουν, περιόρισε τις αγορές σου, δίνοντας προτεραιότητα στην απαλλαγή σου από βάρη και υποχρεώσεις. Αντίθετα όμως οι δουλειές σου πάνε καλά.

Λέων
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου συνηγορεί στο να πάρεις περισσότερες ευθύνες στις πλάτες σου, καλύπτοντας και κενά άλλων, καλό είναι όμως να το... σκεφτείς καλά πριν μπεις σε μια διαδικασία, που δεν θα έχει για σένα κανένα όφελος, πλην των... πικρών συμπερασμάτων που θα βγάλεις για όποιον/α επιδιώκει να αναδειχθεί ή/και να βγει λάδι με το δικό σου έργο και τις προσπάθειες σου. Επιπλέον σε θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια σου, που δεν εξελίσσονται ευνοϊκά, είναι πιθανό να σου ρίξουν το φταίξιμο, αφού εσύ πάσχισες για όλα, από την άλλη πλευρά όμως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα δώσει πρακτικές λύσεις.

Παρθένος
Γενικά: Με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου να ανεβάζει τον πήχη δυσκολίας στις δουλειές σου και να φέρνει εμπόδια στις συναλλαγές σου, σε κάποια πράγματα θα είσαι μόνος/η σου, χωρίς να μπορείς να ελπίζεις σε εξωτερική βοήθεια κι εδώ φυσικά θα μετρήσουν υπέρ σου οι όποιες δεξιότητες διαθέτεις στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων και φυσικά η προνοητικότητα σου. Μην διστάσεις επίσης να βάλεις φρένο στις απαιτήσεις κάποιων που σε θέλουν υπηρέτη τους, αφού πέρα από το κακό προηγούμενο που θα δημιουργηθεί, θα μείνουν πίσω και δικά σου πράγματα. Αντίθετα έχεις να λαμβάνεις από την οικογένεια σου.

Ζυγός
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου δρομολογεί οικονομικές εξελίξεις που θα σε στριμώξουν, γι αυτό λειτούργησε συνετά και προνοητικά, δίνοντας έμφαση στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου κι όχι σε αγορές που έτσι κι αλλιώς όλο και κάποιο ελάττωμα θα έχουν. Καλό είναι ακόμη να μην μπερδέψεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, αφού μπορεί να ζημιωθείς και στα δύο, αν όμως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο έχει πρόβλημα, τότε το σωστό είναι να του σταθείς σε αυτήν την δύσκολη στιγμή κι ας έχεις τις απώλειες σου. Παράλληλα, ένας γνωστός ή συγγενής σου θα σου δώσει ιδιαίτερα χρήσιμες συμβουλές.

Σκορπιός
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα, αφού ακόμη κι αν τα κάνεις όλα τέλεια και πληρούνται όλες οι αναγκαίες προϋποθέσεις, η έλλειψη τύχης θα σου κοστίσει στην συνέχεια. Επιπλέον, κάποια ζητήματα στο σπίτι ή την οικογένειά σου εξελίσσονται στενόχωρα, με το... μπαλάκι των ευθυνών και των κατηγοριών να πέφτει σε σένα, ενώ η ημέρα δεν προσφέρεται για μισθώσεις ή μετακομίσεις, ούτε και για μια αγορά ή ανακατασκευή ακινήτου. Μόνον επισκευές και μπαλώματα επιτρέπονται, μπορείς ωστόσο να πουλήσεις ότι δεν χρειάζεσαι πια ή να κάνεις μια χρήσιμη ανταλλαγή.

Τοξότης
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σου αναθέτει όχι εύκολα, ούτε ευχάριστα καθήκοντα, την ίδια στιγμή μάλιστα που η φυσική σου κατάσταση δεν είναι δα και η καλύτερη και τα εμπόδια ξεφυτρώνουν το ένα πίσω από το άλλο. Αν μάλιστα δεν ταλαιπωρηθείς από δυσλειτουργίες και καθυστερήσεις ή από μια εμπλοκή με τα χαρτιά σου, μπορεί να διαπιστώσεις ότι έχει υπάρξει μια παρασκηνιακή παρέμβαση σε βάρος σου. Επιπλέον, είτε ένας συγγενής-γείτονας σου θα βρεθεί σε δύσκολη θέση, είτε θα χαλάσουν οι σχέσεις σας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, τα μαθήματα που θα πάρεις θα σου φανούν πολύ χρήσιμα.

Αιγόκερως
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου θέτει πιεστικά ζητήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι ίσως χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση που δεν θα αρέσει σε κάποιον/α αλλά... ας πρόσεχε! Αν βέβαια υπάρχουν και οικονομικά ζητήματα μεταξύ σας, τότε προκειμένου να αποφευχθεί ένα αδιέξοδο το σωστό θα ήταν να μετατεθεί η λύση του προβλήματος για αργότερα, όταν πια θα υπάρξουν καλύτερες συνθήκες. Επιπλέον, αναμένονται αναγκαία έξοδα, που όμως τα περίμενες και το πιθανότερο είναι να έχεις ήδη προνοήσει για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη την διατροφή σου.

Υδροχόος
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε πιέζει να ανταποκριθείς σε σημαντικές υποχρεώσεις και αν πρόκειται μόνον για δικές σου υποθέσεις, το καλύτερο θα ήταν να λειτουργήσεις διορθωτικά, προετοιμάζοντας το έδαφος κι όχι βέβαια να ξεκινήσεις κάτι άμεσα. Στην περίπτωση τώρα που θα φορτωθείς και με δουλειές άλλων ή θα μπεις στην διαδικασία να λύσεις δικά τους προβλήματα σε βάρος των προτεραιοτήτων σου, μην περιμένεις να πάρεις και τα εύσημα για αυτό. Αντίθετα είναι πολύ πιο πιθανό να κοπιάσεις εσύ για να καρπωθεί την επιτυχία κάποιος/α άλλος/η. Παράλληλα βέβαια, μια φιλία θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Ιχθύες
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου θα περιορίσει αισθητά τον ελεύθερο χρόνο σου, αφού κάποια ζητήματα δεν παίρνουν άλλη αναβολή, επειδή όμως ουδέν κακόν, αμιγές καλού, τελικά θα μπορέσεις να αντλήσεις γνώσεις ή πληροφορίες, από τεχνικού τύπου ζητήματα, μέχρι θέματα υγείας και διατροφής. Επιπλέον, φρόντισε να είσαι νομότυπος στις συναλλαγές σου κι όσο για τα ταξίδια ή/και τις μετακινήσεις σου, αν δεν είναι για δουλειές, μάλλον θα έχεις πρόβλημα. Αν πάλι εξεταστείς σε κάτι, να ποντάρεις μόνον στην άρτια προετοιμασία σου, αφού αν είσαι... χύμα κι αδιάφορος/η, δεν θα σου χαριστεί κανένας!


astrology.gr