Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει νέες φιλίες και νέα ενδιαφέροντα, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια ομάδα με σκοπό να οργανωθεί ένα πρωτοποριακό project.
Παράλληλα βέβαια κάποιος/α από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να «τσινίσει», επειδή τον/την παράτησες και τρέχεις αλλού! Κατά τα άλλα, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να πέσεις με τα μούτρα σε διαβάσματα και μελέτες, όσον αφορά όμως στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου φαίνεται να υπάρχουν λάθη και αστοχίες, γι’ αυτό μην… φορτσάρεις και τόσο! Επιπλέον, μια νομική υπόθεσή σου έχει κρυφές παραμέτρους που καλό είναι να γνωρίζεις.

Ταύρος
Γενικά: Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει τις αλλαγές σε πρώτο πλάνο κι εσύ δεν έχεις παρά να προσαρμοστείς σε αυτές, είτε αφορούν στην καριέρα σου, είτε σε κάποια κεντρική στόχευσή σου. Επιπλέον φαίνεται να υπάρχει ένα γύρισμα της τύχης, κάτι που θα σε ευνοήσει αν βρίσκεσαι σε αδιέξοδο και περιμένεις «κάτι» να δώσει λύσεις. Αν όμως είσαι «ασφαλής» και τακτοποιημένος/η, τότε σε περιμένει μια αρνητική έκπληξη. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να κερδίσεις περισσότερα, είναι προτιμότερο όμως να πας πάσο, αφού κάτι «ύποπτο» συμβαίνει. Επιπλέον, έχε τον νου σου στα «αρπακτικά».

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Ερμής στον Υδροχόο σε βοηθά να «απλώσεις» κι άλλο τις δραστηριότητές σου κι είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σχετίζονται με αυτές. Μέσα στα «τρεξίματα» βέβαια θα μάθεις και καινούρια πράγματα, ενώ μια είδηση που θα λάβεις μπορεί να σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Τοξότη βάζει ζήτημα αξιοπιστίας στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που στην καλύτερη περίπτωση «βαδίζουν στο πουθενά», ενώ στην χειρότερη αποτελούν μια παγίδα για σένα και πεδίο δόλιων χειρισμών. Επιπλέον, μπορεί να αρρωστήσει ένας δικός σου άνθρωπος.

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Ερμής στον Υδροχόο αλλάζει τα δεδομένα στα οικονομικά σου κι αν απορείς που θα βρεις τα χρήματα για να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου, το σύμπαν θα σου αποδείξει πως όταν είναι η ώρα η… σωστή, όλα γίνονται κι όλα διορθώνονται. Αν όμως νοιώθεις σίγουρος/η για την οικονομική σου αυτάρκεια, ένα απρόσμενο γεγονός μπορεί να σου χαλάσει την ηρεμία. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σου εφιστά την προσοχή σε ζητήματα υγείας, αφού είσαι επιρρεπής σε ιώσεις και μολύνσεις. Επιπλέον, μην αναλάβεις σημαντικές πρωτοβουλίες στα εργασιακά σου.

Λέων
Γενικά: Ο Ερμής απέναντί σου ανανεώνει τον κοινωνικό κύκλο σου με πρόσωπα που ξεχωρίζουν για τις ιδέες ή τον τρόπο ζωής τους και θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις κι εσύ τα πιο πρωτοποριακά σου στοιχεία. Αναμένεται επίσης ένα «μπαράζ» επαφών, με σκοπό να ρυθμιστούν ποικίλα ζητήματα αλλά δεν θα λείψουν και οι αρνητικές αντιδράσεις από πρόσωπα που κατά κάποιο τρόπο θεωρούν πως «τους ανήκεις» και δεν καλοβλέπουν το άνοιγμά σου προς άλλες κατευθύνσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη ενισχύει την καλλιτεχνική σου έμπνευση, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου όμως φέρνει τάσεις απιστίας και «προδοσίας».

Παρθένος
Γενικά: Ο Ερμής στον Υδροχόο σε βοηθά να εφαρμόσεις νέες ιδέες ή τεχνικές στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα να σου δοθεί η αφορμή γι’ αυτό, ύστερα από την τοποθέτησή σου σε ένα αλλιώτικο πόστο. «Παίζει» και ο εξοπλισμός σου με προϊόντα της σύγχρονης τεχνολογίας, από την άλλη πλευρά όμως η «ανυπακοή» που επιδεικνύουν κάποιες συσκευές, μπορεί να σε οδηγήσουν στην αντικατάστασή τους. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σου εφιστά την προσοχή σε θέματα διαρροών ή πλημμυρικών φαινομένων στον χώρο σου, ενώ καλό είναι να μην εμπιστεύεσαι άτομα που σου τα εμφανίζουν όλα όμορφα κι ωραία.

Ζυγός
Γενικά: Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει νέες γνωριμίες, που κάποιες φορές θα σε εξιτάρουν με τις επιλογές τους κι άλλες θα σε… σοκάρουν! Το ζητούμενο ωστόσο είναι να μπεις σε μια πρωτοποριακή για τα δεδομένα σου διαδικασία και να συνειδητοποιήσεις αλήθειες μιας… άλλης πλευράς, οπότε δες τα όποια «αρνητικά» ως έναν «μοχλό» της εξέλιξής σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη ρίχνει «λάδια» στο διάβα σου και είναι πιθανό να λαθέψεις ή να αποπροσανατολιστείς στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου. Από την άλλη πλευρά όμως, θα σε βοηθήσει να διαλευκάνεις μια «συνωμοσία» που υφαίνεται στο περιβάλλον σου.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει νέα πρόσωπα στο χώρο σου, είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για το γραφείο σου και βέβαια θα είσαι σε επιφυλακή, μέχρι τουλάχιστον να διαπιστώσεις «τι μέρος του λόγου» είναι όλοι αυτοί που σου… κουβαλήθηκαν! Ίσως βέβαια να πρόκειται απλά για αλλαγές στην διαρρύθμιση ή μια μετακόμιση. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη εγκυμονεί κινδύνους για τα οικονομικά σου, ειδικά αν παρασυρθείς από το συναίσθημά σου και δεν δεις την «λούμπα» στην οποία πας να πέσεις. Επιπλέον τίθεται ζήτημα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Τοξότης
Γενικά: Ο Ερμής στον Υδροχόο βάζει την σφραγίδα του απρόβλεπτου στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο κι επειδή πρόκειται να σου τύχουν πολλά και «θαυμαστά», καλό είναι να μην κάνεις προγράμματα, αφού τότε κινδυνεύεις να πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης. Αλλαγές προβλέπονται και σε ζητήματα σπουδών, ενώ, θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις μια συσκευή τελευταίας τεχνολογίας. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει επιρρεπή σε ιώσεις και μολύνσεις, ενώ μια πρωτοβουλία που θα πάρεις φαίνεται να είναι σε εντελώς λάθος κατεύθυνση.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Ερμής στον Υδροχόο κάνει τα εύκολα δύσκολα και τα δύσκολα εύκολα στον οικονομικό τομέα κι όσον αφορά σε επενδυτικές ή εμπορικές πράξεις, επειδή το «αναμενόμενο» δεν είναι «φαβορί», θα έχεις πολύ καλύτερη τύχη αν ποντάρεις σε ένα «αουτσάιντερ». Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις κάτι που δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης αλλά και να υπάρξουν μεταβολές στο μισθολογικό καθεστώς σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σου επισημαίνει ότι στο περιβάλλον σου κινούνται άτομα με δόλιες προθέσεις και οφείλεις να είσαι σε επιφυλακή, ειδικά αν σου παρουσιάζονται όλα «όμορφα κι ωραία».

Υδροχόος
Γενικά: Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βάζει να «τρέχεις» για να διεκπεραιώσεις ποικίλες υποθέσεις και όσο απρόσμενα καλά μπορεί να πάνε κάποια πράγματα, άλλο τόσο μπορεί να «στραβώσουν» τα… θεωρητικά εύκολα! Κατά τα άλλα βέβαια καλείσαι να αναδείξεις τις ιδιαιτερότητές και το ελεύθερο πνεύμα σου, δείχνοντας στους άλλους ότι ματαιοπονούν προσπαθώντας να σε «ταμπελώσουν». Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει «ανακατώματα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με τα φαινόμενα όμως να απατούν. Επιπλέον, όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα… πολύ μικρό καλάθι!

Ιχθύες
Γενικά: Ο Ερμής στον Υδροχόο, φέρνει αλλαγές στα εργασιακά σου αλλά και κάποιες αποκαλύψεις που μπορεί να σε «σοκάρουν» ή να σε «ξεγυμνώσουν» στα μάτια κάποιου/ας. Επιπλέον, σε ζητήματα υγείας και διατροφής, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αλλάξεις μεθόδους και… γιατρό! Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να κινηθείς μυστικά, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου, κάτι για το οποίο έχεις την… τεχνογνωσία και ξεκινάς από πλεονεκτική θέση, το ίδιο ωστόσο επιχειρούν και οι ανταγωνιστές σου, με τις «μπλόφες» και τις κινήσεις αποπροσανατολισμού να έχουν τον πρώτο λόγο.


astrology.gr