MY KTEO

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να λάβεις υπόψη σου και τις κρυφές πτυχές των όσων γίνονται στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή, έχοντας κατά νου ότι κάποια πράγματα είναι
πολύ καλά για να είναι αληθινά! Από την άλλη πλευρά βέβαια, το να κάνεις όνειρα δεν… βλάπτει, αρκεί να μην έχουν αντίκτυπο στο κύρος σου, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείς να προσθέσεις μια εμπνευσμένη «πινελιά» στις δραστηριότητές σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον Τοξότη ανοίγονται νέοι ορίζοντες δράσης και αναζητήσεων, μην περιμένεις όμως να συμφωνούν όλοι μαζί σου, ούτε κι εσύ με αυτούς!

Ταύρος
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να «ξεχαστείς» μέσα από διαβάσματα, παραστάσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, κι όταν πετάς ψηλότερα από τα προβλήματα της καθημερινότητας όλα μοιάζουν τόσο όμορφα! Θα σου φέρει όμως και κάποιες «τζούφιες» μετακινήσεις ή ακυρώσεις στις επαφές σου, ενώ «παίζουν» και τα… ψεματάκια! Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να τα… σαρώσεις όλα στο οικονομικό πεδίο και είναι πιθανό να σημειώσεις μια σημαντική επιτυχία, έχε όμως τον νου σου και σε όσους/ες ορέγονται τα κεκτημένα σου, αφού μπορεί να επιπέσουν ως… ακρίδες!

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Άρης απέναντί σου φέρνει μια «καυτή» κινητικότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με νέες αφίξεις και… αναχωρήσεις, το κλίμα ωστόσο είναι διαρκώς μεταβαλλόμενο και μέχρι «να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός» μην δένεις καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα νοιώσεις πολύ πιο «ζωντανός/η». Παράλληλα, με τον ενεργό Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου επιβάλλεται να είσαι λιγότερο αφηρημένος/η αλλά και εύπιστος σε οικονομικά ζητήματα, αφού κάπου υπάρχει λάθος ή… απάτη! Από την άλλη πλευρά, μπορεί να σου χαρίσουν κάτι, που θα σε συγκινήσει.

Καρκίνος 
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας φέρνει ένα μάλλον ρομαντικό και «ονειρικό» κλίμα, το οποίο όμως ουδεμία σχέση έχει με την… αυριανή πραγματικότητα! Ζήσε λοιπόν τα όσα «θαυμαστά» συμβαίνουν, χωρίς να επενδύσεις συναισθηματικά, ενώ πρόσεξε μήπως τελικά προσφέρεις στον… λάθος άνθρωπο! Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις, σε μια στιγμή μάλιστα που θέλεις να ξεκουραστείς, πριν όμως αρχίσεις να τρέχεις δεξιά κι αριστερά, ας διασταυρώσεις πρώτα αν όλα αυτά που σου ζητούν ή προκύπτουν έχουν πραγματικά λόγο ύπαρξης!

Λέων
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να ξεκουραστείς, αφήνοντας στην άκρη υπευθυνότητες και καθήκοντα, που… έτσι κι αλλιώς δεν «τραβάνε». Επιπλέον, φρόντισε να προστατέψεις τον οργανισμό σου αλλά και ζώα ή φυτά από μυκητιάσεις και αλλεργίες. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε κάνει πολύ πιο «φλογερό/η» στα θέλω σου και μένει να διαπιστώσεις ποιος/α θα σε ακολουθήσει και ποιος/α όχι, να ξέρεις όμως κι εσύ πως η «καψούρα» του σήμερα μπορεί να ξεθυμάνει γρήγορα. Επιπλέον, αναμένονται κοντρίτσες με αγαπημένα πρόσωπα κι αν έχεις παιδιά, τις… αταξίες τους θα… τις κάνουν!

Παρθένος
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας φέρνει μια «θολούρα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι πιθανό να λαθέψεις στις εκτιμήσεις σου, να πέσεις θύμα μιας παραπλάνησης ή να αρχίσεις να φαντάζεσαι πράγματα που δεν συμβαίνουν. Από την άλλη πλευρά, σε ωθεί να εντρυφήσεις σε οτιδήποτε καλλιεργεί την φαντασία σου. Παράλληλα στον… πραγματικό κόσμο, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει ανακατατάξεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να ανακύψει ένα επείγον ζήτημα, εξ αιτίας του ότι κάποιος/α «σηκώνει μπαϊράκι» ή λόγω έκτακτων καταστάσεων που σε αναγκάζουν να ξεσπιτωθείς για λίγο.

Ζυγός
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να «φτιάξεις ατμόσφαιρα» στον χώρο σου, αν όμως δεχθείς επισκέψεις, έχε τον νου σου και για πιθανές «παρασπονδίες», αφού πίσω από τις ευγένειες μπορεί να κρύβονται πονηρές προθέσεις. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις, ενώ τσέκαρε και για διαρροές ή υγρασίες. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να δεις και να ακούσεις πολλά, τα οποία όμως θα πρέπει να αξιολογήσεις για να μην τρέχεις άσκοπα. Από την άλλη θα πετύχεις πράγματα εφαρμόζοντας κάποιες «πατέντες» της στιγμής.

Σκορπιός
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει επιρρεπή σε λάθη και ακυρώσεις δράσεων αλλά πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να δίνεις υπερβολική σημασία σε όσα τελικά… δεν θα γίνουν, αφού μπορεί να είναι για το καλό σου. Εξ άλλου πολλές φορές η «αποχή» από την πραγματικότητα είναι που διασφαλίζει την ευτυχία. Επιπλέον, τονίζονται οι καλλιτεχνικές ανησυχίες σου και η πιο υπερβατικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε ρίχνει στο κυνήγι του χρήματος κι είναι πιθανό να σημειώσεις μια σημαντική «νίκη», τόσο σε επιχειρηματικό επίπεδο, όσο και σε μια πιο «τζογαδόρικη» υπόθεση.

Τοξότης
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιο σου, σε γεμίζει με ζωντάνια και δύναμη, ενώ η εκπλήρωση ενός στόχου ή μιας επιθυμίας θα σου δώσει τα «φτερά» για να πετάξεις προς ένα ακόμη καλύτερο μέλλον. Από εκεί και ύστερα βέβαια θα απαιτηθεί και μια μεγαλύτερη συνέπεια από πλευράς σου, ώστε το καινούριο σου ξεκίνημα να αποδώσει περισσότερους καρπούς. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου φέρνει μια αίσθηση πληρότητας, κάτι που αν και… δεν ισχύει και τόσο στην πράξη, σε κάνει να νοιώθεις ευτυχής. Και μέχρι εδώ καλά, πρόσεξε όμως μήπως ξεγελαστείς σε ένα οικονομικό ζήτημα ή σε μια αγορά.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να «πετάξεις» ψηλότερα από τις έγνοιες σου και να στοχαστείς, μακριά από εξωτερικές εντάσεις, πολύ περισσότερο που ο «πραγματικός κόσμος», δεν θα πάψει ποτέ να βρίθει προβλημάτων. Επιπλέον μπορεί να σου φέρει ένα προφητικό όνειρο ή μια μεγάλη έμπνευση αλλά και να «βγάλει» στο προσκήνιο τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον Τοξότη, ήρθε η ώρα κι η στιγμή για να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου, μην παραλείψεις όμως να… ρίξεις μια ματιά και στα τεκταινόμενα του παρασκηνίου, αφού εκεί είναι το «ζουμί»!

Υδροχόος
Γενικά: Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να προσπεράσεις αυτά που «πρέπει» να κάνεις στην δουλειά σου, αφού προηγείται η ξεκούρασή σου. Επιπλέον, ένα όνειρο ή μια δυνατό προαίσθημα μπορεί να σε προστατέψει και τελικά να βρεθείς μακριά από όλα εκείνα που δυνητικά θα σε στενοχωρούσαν. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει δυνατές συγκινήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είτε πρόκειται για τις φιλικές είτε για… άλλες, φτιάχνοντας μια καλή «μαγιά» για την συνέχεια. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να υπάρξουν και φαινόμενα φανατισμού σε ένα συλλογικό εγχείρημα.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Άρης στον Τοξότη σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλα και διαφορετικά ζητήματα, που απαιτούν την άμεση λύση τους αλλά και… κοντρίτσες με άτομα μιας διαφορετικής νοοτροπίας ή ανταγωνιστές που ζητούν «την κεφαλή σου επί πίνακι»! Ωστόσο, ο ενεργός Ποσειδώνας σου δίνει τα όπλα για να ξεπεράσεις την όποια δυσκολία και δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την προσφιλή σου τακτική της παραπλάνησης ή του… καμουφλάζ! Κατά τα άλλα, ένας φίλος ή μια φίλη χρειάζεται την συμπαράστασή και τον παρηγορητικό σου λόγο.


astrology.gr