MY KTEO

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Από την μια πλευρά η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να συνεχίσεις στο μονοπάτι της χαράς και της διασκέδασης, φαίνεται μάλιστα πως έχεις πολλά να δώσεις στο κοινό σου.
Άμα δε σε πάρουν χαμπάρι και σε πιάσουν στο φιλότιμο, τότε ούτε βρακί δεν θα σου μείνει, άσχετα αν εσύ καμαρώνεις για τα κατορθώματα και τις κατακτήσεις σου. Είναι όμως κι αυτός ο Ερμής που σήμερα σε πρήζει με τα «πρέπει» του και το κακό είναι πως την ίδια στιγμή που θα φωνάζεις «ίδια ειν’ τα αφεντικά, δεξιά κι αριστερά θα αναγκαστείς να υποκύψεις στο μοιραίο και να υπακούσεις στην «ανωτέρα αρχή» αφού αλλιώς θα σε φάει η μαρμάγκα!

Ταύρος
Γενικά: Η αναστάτωση που φέρνει στο σπιτικό σου η Σελήνη στον Λέοντα θα έχει άμεσες και έμμεσες επιπτώσεις στην ζωή σου και ξεκινώντας από τις πρώτες αναμένεται να χάσεις την ησυχία σου και να αναγκαστείς να ταΐσεις και να ποτίσεις τους επισκέπτες σου, έτσι λέει το πρωτόκολλο όμως, τι να κάνεις κι εσύ. Όσο για τις έμμεσες θα ξεκινήσουν από την στιγμή που θα βγεις… έξω, αφού στην έχουν στημένη οι Κρονοπλουτωναίοι κι όλο και κάποιο χουνέρι θα σου σκαρώσουν. Θα μου πεις σιγά μην βγεις, έχεις να μελετήσεις και τον τσελεμεντέ, ωστόσο ένα δυσάρεστο μήνυμα μπορεί να κάνει την έξοδό σου αναπόφευκτη

Δίδυμοι
Γενικά: Η ημέρα είναι μια τεράστια παγίδα για σένα, αφού η μεν Σελήνη στον Λέοντα σε καλοπιάνει για να ξεπορτίσεις, χώρια τα κουτσομπολιά που θα μάθεις και μέχρι εδώ όλα είναι τέλεια. Ο Ερμής όμως που είναι και κολλητός σου έχει τα μαύρα του τα χάλια και τελικά ακόμη και η πιο απλή υπόθεση μπορεί να εξελιχθεί σε «Γολγοθά». Από αυτήν την άποψη σε συμφέρει να παραμείνεις εντός, αγκαλιά με το τηλέφωνο, όσο δουλεύει κι αυτό. Επιπλέον, αναμένεται να προκύψουν σύνθετα προβλήματα ως προς την διαχείριση των πόρων σου, σε καμία περίπτωση όμως μην αγοράσεις, μην επενδύσεις, ούτε και να δανειστείς.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα ανακινεί οικονομικά ζητήματα και ως προς τις υποθέσεις που σε αφορούν προσωπικά ή εκείνες που θα δράσεις μόνος/η, μπορεί μεν να υπάρξουν κάποιες αναποδιές αλλά τελικά θα έρθεις στα ίσα σου. Από την στιγμή όμως που θα μπουν και άλλοι στο κόλπο, ετοιμάσου να… κλάψεις τα λεφτουδάκια σου! Οι «άλλοι» είναι σήμερα το πρόβλημα για σένα, με την πιο απλή εκδοχή να σε θέλει «απίκο» για να σταθείς σε έναν δικό σου άνθρωπο. Επιπλέον ο Ερμής στον Αιγόκερω προσφέρεται μόνον για να διακόψεις συνεργασίες κι ίσως να συμβεί κάτι τέτοιο όταν διαπιστώσεις το πόσο ασύμφορες γίνονται για σένα.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων, κάτι μάλλον ασύμφορο σε μια ημέρα όπου κουμάντο κάνουν οι Κρονοπλουτωναίοι. Πολλές είναι λοιπόν οι καταστάσεις που θα σου δημιουργήσουν πονοκέφαλο, τόσο μεταφορικά, όσο και κυριολεκτικά κι αν θες να «επιβιώσεις» από όλη αυτήν την κατάσταση, θα πρέπει να μοιράσεις σοφά τον χρόνο σου, να πηγαίνεις λάου-λάου και κυρίως να είσαι προετοιμασμένος για κάθε είδους αναποδιά. Όσο για τις δουλειές σου, που δεν θα είναι και λίγες, όλα από τα χέρια σου θα περάσουν έτσι κι αλλιώς και μην υπολογίζεις σε βοήθειες άλλων.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα ανακινεί ζητήματα υγείας και διατροφής, καλώντας σε να αφιερώσεις χρόνο σε αυτά και να ξεχάσεις εξόδους και τα τοιαύτα, αφού προέχει το να έρθεις σε επαφή με το «μέσα» σου και να ξεκουραστείς. Ταυτόχρονα από μια θέση ασφαλείας θα μπορείς να τσεκάρεις το τι διαμείβεται στο παρασκήνιο μπας και «χωθείς» κι εσύ σε κάποιο κόλπο. Κατά τα άλλα βέβαια ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνουν στενοχώριες και συναισθηματικές πίκρες, ενώ είναι πιθανό να συνδράμεις σε μια διόλου ευχάριστη υπόθεση που αφορά σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ζυγός
Γενικά: Οικογενειακά προβλήματα που δείχνουν αξεπέραστα μπορεί να σου χαλάσουν την διάθεση, οφείλεις όμως να επικεντρωθείς σε αυτά ακόμη κι αν πρόκειται για τετελεσμένα. Επιπλέον ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω λειτουργούν απαγορευτικά για οποιουδήποτε είδους επεκτάσεις στον χώρο σου και γενικότερα για ζητήματα στέγης κι ότι κι αν προκύψει θα πρέπει να «μπαλώσεις» όσο μπορείς τα πράγματα, περιμένοντας καλύτερες μέρες. Κατά τα άλλα βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα σου προσφέρει διεξόδους μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες κι είναι το… αποκούμπι σου!

Σκορπιός
Γενικά: Μαύρα κι άραχνα δείχνουν τα πράγματα σήμερα, δηλαδή σχεδόν… τέλεια για σένα! Κι αυτό γιατί ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι απόλυτα ταυτισμένοι με τις απόλυτες και «αψεγάδιαστες» επιδιώξεις σου και την σοβαρότητα που πάντα επιζητάς στα ζητήματα πρώτου ενδιαφέροντος. Επιπλέον αναμένεται να μάθεις πολλά και σε τεχνικό επίπεδο και σε πληροφορία που θα σε κάνει να προετοιμαστείς καλύτερα, έχεις λοιπόν όλα τα φόντα για να… κατατροπώσεις τους αντιπάλους σου και ιδιαίτερα εκείνους που «σου κουνιούνται» και κορδώνονται για τις δήθεν επιτυχίες τους!

Τοξότης
Γενικά: Κάποια λεφτουδάκια που σκόπευες να βάλεις στην άκρη, μάλλον θα δοθούν για έναν επείγοντα σκοπό και… καλά θα κάνουν, αφού που ακούστηκε, εσύ κοτζάμ Τοξότης να το ρίξεις στην αποταμίευση; Να μάθεις όμως να μην σου μπαίνουν κακές ιδέες στο μυαλό, αφού ο «νόμος» είναι ένας: Όποιος μαζεύει λεφτά και δεν είναι στο ριζικό του να το κάνει, τελικά τα δίνει στους γιατρούς ή το πολύ-πολύ σε κάποιον συγγενή του, όπως σήμερα! Κατά τα άλλα βέβαια η Σελήνη στον Λέοντα θα σε κάνει να ξεχάσεις γρήγορα ότι σε στενοχώρησε, μέσα από παραστάσεις και ταξίδια, είτε νοερά, είτε πραγματικά.

Αιγόκερως
Γενικά: Επιτέλους να και μια μέρα της προκοπής, όπου όλοι οι «τυχεράκηδες» δεν έχουν που να κρυφτούν. Ποια τύχη κύριοι; Μόνον με την αξία του μπορεί κάποιος να προκόψει, έτσι δεν λες; Ε, να λοιπόν που 2-3 φορές τον χρόνο δικαιώνεσαι! Βλοσυρός/η και αποφασισμένος/η βλέπεις όλες τις προειδοποιήσεις σου να επιβεβαιώνονται κι όλοι/ες αναγνωρίζουν την υπεροχή σου σε επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα. Καλά, για τα προσωπικά σου ας μην μιλάμε καλύτερα… Κατά τα άλλα, η Σελήνη στον Λέοντα σου ανοίγει την όρεξη για περισσότερα κέρδη, από τα «σίγουρα» εννοείται.

Υδροχόος
Γενικά: Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάποια ανωμαλία σε έχει πιάσει και εξακολουθείς να κοπιάζεις πολύ αλλά σε καλό δεν θα σου βγει Κυριακάτικα. Οι αργίες αγαπητέ/η είναι για ξάπλες και ντόλτσε βίτα αλλιώς δεν θα τις έλεγαν αργίες. Εσύ τώρα τι πας να κάνεις, την νύχτα μέρα; Έχεις εξ άλλου έτοιμη την λύση, να φορτώσεις δηλαδή τους άλλους με τα προβλήματά σου. Έτσι κι αλλιώς έχουν που έχουν, 2-3 κιλά παραπάνω δεν θα τους φανεί κι ύστερα βοηθάς κι εσύ λιγάκι για να κάνεις τον/την καλό/η. Κατά τα άλλα, η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει πιο ανοικτό σε προσωπικές… περιπέτειες!

Ιχθύες
Γενικά: Σύνθετα προβλήματα που ευτυχώς απασχολούν πρωτίστως φίλους/ες και γνωστούς/ες κι όχι εσένα, σου δίνουν την ευκαιρία να δείξεις το πόσο πολύ λυπάσαι και ότι αν δεν είχες κι εσύ τόσα να σε βασανίζουν, σίγουρα θα έκανες το κάθε τι για να βοηθήσεις. Καημένο Ψαράκι, κανείς δεν σε καταλαβαίνει κι έχεις κι όλους αυτούς να σου ζητάνε συμπαράσταση. Όμως το τζάμπα πέθανε κύριοι κι όποιος/α θέλει ντάντεμα να πάει στους Καρκίνους! Εξ άλλου με την Σελήνη στον Λέοντα έχεις και κάποιες δικές σου δουλειές να τακτοποιήσεις, χώρια οι αγιαστούρες με τις ενέργειες και τα φενγκ σούι.


astrology.gr