MY KTEO

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σου είναι θετικές κι αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα, με την σύνοδο Ερμή-Δία σου θα έχεις σίγουρα μια μοναδική ευκαιρία
για να το υλοποιήσεις, πιθανότατα μάλιστα και με την συνδρομή ενός ισχυρού προσώπου ή κάποιων άλλων που διαθέτουν τα μέσα. Μπορείς βέβαια απλά να απολαύσεις τις ανέσεις και τις ευκολίες που σου προσφέρονται, χωρίς περαιτέρω βλέψεις. Κατά τα άλλα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου καλείσαι να πάρεις μια «μετρημένη» θέση απέναντι σε ότι σε απασχολεί, αποφεύγοντας κόντρες, που απλά θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

Ταύρος
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Δία σου δίνει έναν εξαιρετικά αισιόδοξο τόνο στην ζωή σου, φέρνοντας περισσότερα χαμόγελα και διασκεδαστικές καταστάσεις. Επιπλέον μια είδηση που παίρνεις ανεβάζει την ψυχολογία σου στα ύψη, ενώ ευνοούνται τα ταξίδια κι οι εκδρομές, οπότε μην διστάσεις να… ξεπορτίσεις! Κατά τα άλλα βέβαια. η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να κρατήσεις τους τύπους σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεσή σου, ώστε να μην χαλάσεις την καλή εικόνα που έχεις δημιουργήσει. Παράλληλα, η απόπειρά σου να αλλάξεις εμφάνιση δεν θα «πιάσει» και τόσο.

Δίδυμοι
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Δία φέρνει έξτρα παροχές και έσοδα, που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να προβείς σε αγορές, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες κι επειδή με την τύχη που έχεις όλα είναι θέμα διαχείρισης, πρόσεξε απλά μην σπαταλήσεις τα χρήματά σου ή δανειστείς χωρίς πραγματικά να το χρειάζεσαι. Επιπλέον, ευνοείσαι στα τυχερά παιχνίδια. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να μην είναι στις καλές της, στις μετακινήσεις και τις επαφές σου είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς ή να πλήξεις, ενώ φαίνεται να σε περιμένει στην γωνία κι ένα πρόβλημα συγγενή σου.

Καρκίνος 
Γενικά: Το σύμπαν σε καλεί να τολμήσεις εκεί που μέχρι χθες φοβόσουν ή πίστευες ότι δεν θα τα καταφέρεις, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου, κάτι που θα διαπιστώσεις να συμβαίνει τόσο στα μεγάλα όσο και τα μικρότερα ζητήματα που σε απασχολούν. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Δία ευνοεί τόσο την κοινωνική ζωή, όσο και τις συνεργασίες σου κι αν σου γίνει μια πρόταση μην διστάσεις να την αποδεχθείς. Παράλληλα βέβαια, θα σου ζητηθεί να αναλάβεις και κάποιες οικονομικές ευθύνες που δεν είναι δικές σου κι εδώ θα χρειαστεί να πεις και… κανένα όχι ή να απαιτήσεις να αναλάβουν κι οι άλλοι τις ευθύνες τους

Λέων
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Δία σου φέρνει θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, απαλλάσσοντάς σε από άγχη και σκοτούρες, αφού πολλά πράγματα θα γίνουν ευκολότερα από όσο υπολόγιζες, ίσως μάλιστα να σε εξυπηρετήσουν άλλοι. Επιπλέον, αν προβληματίζεσαι για ένα θέμα υγείας, θα έχεις τις βοήθειες ή την περίθαλψη που χρειάζεσαι. Παράλληλα βέβαια με την Αφροδίτη απέναντί σου να περνάει από «στενωπό», είναι πιθανό να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου, ενώ όσον αφορά σχέσεις και συνεργασίες, τα προβλήματα προηγούνται της χαράς.

Παρθένος
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Δία σου προσφέρει πολλές και νέες ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή, η οποία μετατρέπεται σε πεδίο χαράς και διασκέδασης, αρκεί βέβαια κι εσύ να μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά. Αν μάλιστα «προκαλέσεις» την τύχη σου, θα έχεις σπουδαία αποτελέσματα. Επιπλέον, μπορεί να μυηθείς σε νέα ενδιαφέροντα ή χόμπι, ενώ είναι πιθανό να πάρεις μια μεγάλη χαρά από αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Υδροχόο δεν επιτρέπει «ατασθαλίες» σε ζητήματα υγείας ή διατροφής, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά, φρόντισε και για την δική τους ευεξία.

Ζυγός
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Δία ευνοεί ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, αρκεί βέβαια κι εσύ να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει μια θετική εξέλιξη στα περιουσιακά σου ή να «γεμίσεις» τον χώρο σου με νέα αποκτήματα! Παράλληλα όμως με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να επηρεάζεται από τον Κρόνο, ένα προσωπικό θέμα σου μπορεί να πάρει μια δύσκολη τροπή ή απλά να πλήξεις σε μια εκδήλωση, που δεν θα δικαιώσει τις προσδοκίες σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, μπορείς να βρεις τις δέουσες λύσεις σε προβλήματα άλλων.

Σκορπιός
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Δία μπορεί να σου φέρει συσκευές ή αξεσουάρ που απλουστεύουν την καθημερινότητά σου, ενώ είναι πιθανό να σου προκύψει ένα ταξίδι ή να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Περί ησυχίας βέβαια… ουδείς λόγος να γίνεται, αφού όλο και κάποιοι/ες θα «ζουζουνίζουν» γύρω σου! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου έχει φυλαγμένες κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και θα χρειαστεί να περικόψεις κάτι από τις δραστηριότητές σου, ώστε να είσαι εντάξει και με αυτές. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να βάλεις σε μια τάξη τα του οίκου σου. όχι όμως για νέα «ανοίγματα».

Τοξότης
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Δία τείνει να αλλάξει προς το καλύτερο τα οικονομικό καθεστώς σου κάτι που θα σε κάνει ακόμη πιο χαρούμενο/η και θα σου δώσει την δυνατότητα να αποκτήσεις αγαθά αλλά και να χαρίσεις όπου επιθυμείς. Επιπλέον, αν δοκιμάσεις την τύχη σου, μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα, ενώ και μια ιδέα σου θα αποδειχθεί πολύ «πιασάρικη» και αποδοτική! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να «συννεφιάσει» λίγο την καθημερινότητά σου, εξ αιτίας υποχρεώσεων προς συγγενικά σου πρόσωπα, ενώ δεν ευνοεί εκδρομές κι εξόδους ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Αιγόκερως
Γενικά: Με την σύνοδο Ερμή-Δία στο ζώδιό σου, γίνεσαι το πρόσωπο της ημέρας και θα βρεις πολλές αφορμές για να εκφραστείς και να συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον των άλλων επάνω σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και «τυχερές» εξελίξεις στην ζωή σου. Από την άλλη πλευρά, σίγουρα θα υπάρξουν «παρενοχλήσεις» από επιπόλαια άτομα που έχουν στο μυαλό τους μόνον σόου και γλέντια! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο διανύει φάση… λιτότητας και δεν προσφέρεται για αγορές, ίσως όμως να κερδίσεις από μια πώληση ή να δικαιωθείς από μια πολιτική πρόνοιας που ακολουθείς.

Υδροχόος
Γενικά: Με την σύνοδο Ερμή-Δία μπορείς να ελπίζεις σε μια κρυφή βοήθεια ή προστασία, ενώ στα εργασιακά σου θα δεις κάποια πράγματα να εξελίσσονται υπέρ σου, χωρίς να προσπαθήσεις για αυτό. Ενδέχεται βέβαια να γίνουν και κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες που θα δημιουργήσουν πολύ κακό για το τίποτα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να «δοκιμάζεται» από τον Κρόνο, η ημέρα μπορεί να είναι κάπως στενόχωρη, ενώ δεν προσφέρεται για διασκεδάσεις, αφού θα υπάρξουν φτωχά αποτελέσματα, αντίθετα οφείλεις να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε κάποιον/α που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Ιχθύες
Γενικά: Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διευρύνεις την κοινωνική δράση και παρουσία σου, με μόνη προϋπόθεση το να μην «χαθείς» σε πολλαπλές επιλογές που βρίσκονται στην διάθεσή σου. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Δία σε φέρνει κοντά σε άτομα ή κύκλους που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε προωθήσουν ή να σε απαλλάξουν από βάσανα που σε ταλαιπωρούν, ενώ δεν θα λείψουν και οι παροχές ή τα δώρα. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, ίσως χρειαστεί να περιθάλψεις έναν δικό σου άνθρωπο. ενώ οφείλεις να είσαι κι εσύ προσεκτικός/η σε ζητήματα υγείας ή διατροφής


astrology.gr