MY KTEO

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Με επιτυχία η εκδήλωση του Επιμελητηρίου της Εύβοιας(ΦΩΤΟ)


Με απόλυτη επιτυχία, για μία ακόμη χρονιά, στέφθηκε η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, χθες βράδυ στο Ξενοδοχείο Amaronda. Η αίθουσα αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει όλους τους εμπόρους, επαγγελματίες και επιχειρηματίες,
που έδωσαν το «παρών» και η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Την ευλογία της πίτας τέλεσε o Αρχιμανδρίτης Θεοφύλακτος Τσαγκάρης ο οποίος και ευχήθηκε τόσο στην πρόεδρο όσο και τα μέλη του Δ.Σ. και του Επιμελητηρίου να έχουν υγεία και πάντα επιτυχίες. Την εκδήλωση άνοιξε καλωσορίζοντας τους καλεσμένους και απευθύνοντας χαιρετισμό η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βούλα Αγιοστρατίτη η οποία και έκανε μια μικρή αναφορά στα πεπραγμένα του Επιμελητηρίου αλλά και στους άμεσους στόχους του.

Ακολούθησαν βραβεύσεις σε επιχειρήσεις του νομού, αλλά και τιμητικά βραβεία σε όλους όσοι βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2019 η Νήσος Εύβοια REGATTA.

Mε την παρουσία τους την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ αλλων, η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνα Καλόγηρου, οι Βουλευτές του Νομού κ.κ. Θανάσης Ζεμπίλης, Σίμος Κεδίκογλου, Σπύρος Πνευματικός, Βαγγέλης Αποστόλου, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, ο Δήμαρχος Ερέτριας Γιάννης Δημητρόπουλος, η πόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων Δήμητρα Σακελλαράκη, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καβαθάς, ο Αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Αλέξανδρος Θεοδώρου, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας Ευάγγελος Κούκουζας, περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Δημοτικών Αρχών του Νομού, Εκπρόσωποι Φορέων και Υπηρεσιών του Νομού, τέως και νυν Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Διοικητικών Συμβουλίων Συλλόγων και Επαγγελματικών Οργανώσεων, Επιχειρηματίες  κλπ.