MY KTEO

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό σηματοδοτεί επιθετικές ενέργειες που υπαγορεύονται από απωθημένα ή/και το ότι κάποιος/α ανήκει σε μια διαφορετική κοινότητα κι επειδή η συνεννόηση μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών θα είναι περίπου αδύνατη, το πρώτο σου μέλημα πρέπει να είναι η διασφάλιση των κεκτημένων σου και η προστασία της σωματικής σου ακεραιότητας από ενδεχόμενες ακρότητες. Επιπλέον, σε παραπέμπει σε οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, με σκοπό να διορθώσεις όσα ξεκίνησαν με λάθος τρόπο. Παράλληλα, ο Ερμής απέναντι σου σε καλεί να αξιοποιήσεις μια γνωριμία ή/και τις δημόσιες σχέσεις σου.

Ταύρος
Γενικά: Ο Άρης απέναντι σου απελευθερώνει φοβίες και δυσάρεστες μνήμες, με κίνδυνο να σε ορίσουν και να αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι έξω από κάθε λογική. Ίσως βέβαια το πρόβλημα να προκύψει από κάποιον/α άλλον/η, που στο πρόσωπο σου βλέπει κάτι αρνητικό που σχετίζεται με το δικό του παρελθόν και σε θεωρεί υπεύθυνο/η για αυτό, αντιδρώντας ιδιαίτερα φορτισμένα. Επιπλέον, είναι πιθανό να βγουν... κρυφά χαρτιά σε μια συνεργασία σου! Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό συνηγορεί σε λειτουργικές παρεμβάσεις στην δουλειά σου, ενώ είναι μια καλή μέρα για να δικτυωθείς ή/και να προβείς σε προωθητικές ενέργειες.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό σηματοδοτεί διασπαστικές τάσεις στον χώρο της εργασίας σου, με τα δύο στρατόπεδα να υπερασπίζονται εξ ίσου... φανατικά το δίκιο τους και η δική σου δουλειά είναι να λύσεις την παρεξήγηση ανατρέχοντας στο σημείο που ξεκίνησαν όλα, αφού σίγουρα πίσω από τις έντονες αντιπαραθέσεις κρύβονται απωθημένα και μια κακή αρχή. Να προσέχεις όμως και την υγεία σου που απειλείται όχι από τον κορωναϊό αλλά από κάτι της... παλιάς σχολής! Παράλληλα βέβαια ο Ερμής στον Ζυγό συνηγορεί σε κάποιες πιο ανάλαφρες στιγμές, διανθισμένες με καλή παρέα, ποικίλες παραστάσεις και... κάθε λογής παιχνίδια!

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια έντονη συγκινησιακή φόρτιση με αφορμή κι αιτία μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και μάλλον κρατάει από παλιά, ίσως όμως να σου προκύψει και η... ορμητική επανάκαμψη ενός προσώπου που θεωρεί πως ακόμη δεν έχετε κλείσει τους λογαριασμούς σας! Σε μια διαφορετική κατεύθυνση πάντως, μπορείς να ασχοληθείς δημιουργικά με πτυχές του... λατρεμένου σου παρελθόντος! Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό συνηγορεί στην διευθέτηση οικογενειακών ή περιουσιακών θεμάτων αλλά και για λειτουργικές όσο και όμορφες παρεμβάσεις στον χώρο σου.

Λέων
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό σηματοδοτεί... ανασκαφές στον χώρο σου, πρόσεξε ωστόσο αφού μπορεί να ξεθάψεις κάτι που δεν είναι ασφαλές. Ίσως πάλι να προκύψει μια μεγάλη ένταση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, με αφορμή κι αιτία ένα περιουσιακό ζήτημα ή κάποια πράγματα που έγιναν παλιά. Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι είσαι πολύ πιο ασφαλής σε εξωτερικούς χώρους, παρά σε κλειστούς ή/και στο σπίτι σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να βγεις από κάπου έξω... τάχιστα για να γλιτώσεις τα χειρότερα! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Ζυγό σου δίνει βήμα για να εκφράσεις τις απόψεις σου, ενώ μπορεί να κάνεις κι ένα όμορφο μικρό ταξίδι.

Παρθένος
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια αντίδραση ή διεκδίκηση εκτός ορίων από ένα γείτονα ή συγγενή σου, με τα αίτια της να ανάγονται στο παρελθόν και σε κάποια πράγματα που ξεκίνησαν στραβά κι από ότι φαίνεται... εξακολουθούν να είναι! Επιπλέον στις εξόδους και τις μετακινήσεις σου υπάρχει το ενδεχόμενο να εγκλωβιστείς σε μια θέση που μπορεί να είναι κι επικίνδυνη κι εδώ θα σε βοηθήσουν τα γρήγορα αντανακλαστικά σου! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Ζυγό συνηγορεί στην απόκτηση αξεσουάρ που κάνουν την ζωή σου πιο όμορφη και λειτουργική, ενώ ευνοεί και την σύναψη μιας οικονομικής συμφωνίας.

Ζυγός
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να ασχοληθείς με τα περιουσιακά σου ή μια ξεχασμένη οικονομική υπόθεσή, μια διαδικασία όμως, που μπορεί να τεστάρει... σκληρά την συνήθως διπλωματική προσέγγισή σου, αφού θα έχεις να κάνεις με καταστάσεις που υπαγορεύονται από το θυμικό ή ένα κακώς εννοούμενο εθιμικό δίκαιο. Ίσως μάλιστα να σου ζητήσουν τα... ρέστα για μια υπόθεση για την οποία δεν έχεις ιδέα, μόνο και μόνο επειδή είσαι γόνος κάποιου/ας! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στο ζώδιο σου σε βγάζει από τον κόσμο των... βαρβάρων, με γνωριμίες και δρώμενα που ανταποκρίνονται σε έναν πιο κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιο σου σου ξυπνά δυσάρεστες μνήμες με κίνδυνο να λειτουργήσεις εκδικητικά ή αυτοκαταστροφικά, από την άλλη πλευρά όμως θα συνειδητοποιήσεις και την δυνατή επιρροή που εξακολουθούν να σου ασκούν καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος και το επόμενο βήμα σου είναι να επιδιώξεις μια... αναίμακτη κάθαρση! Τα τραύματα που κουβαλάς από παιδί έχουν τον πρώτο λόγο αλλά ίσως η λύση να κρύβεται και σε ένα οικογενειακό μυστικό που σε... καταδιώκει κι ας μην είχες καμία συμμετοχή σε όσα έγιναν. Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή στον Ζυγό θα μάθεις και μυστικά που θα σε κάνουν να... χαμογελάσεις!

Τοξότης
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια μεγάλη εσωτερική ταραχή ή/και κάποια απωθημένα που βγαίνουν στην επιφάνεια και σε κάνουν να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, τουλάχιστον ως... λογικό ον! Ίσως πάλι να πέσεις θύμα μιας εκδικητικής πρακτικής από κάποιον/α που σε έχει στην... μπούκα από παλιά, σε κάθε περίπτωση όμως εκμεταλλεύσου την περίσταση για να διευθετήσεις οριστικά το ζήτημα σου κι αυτό θα το πετύχεις αν πας πίσω και βρεις την αφετηρία των...δεινών σου! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Ζυγό συνηγορεί σε μια πλούσια κοινωνική ζωή, με τις φιλίες σου να γίνονται το... αποκούμπι σου!

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό σηματοδοτεί την αναβίωση καταστάσεων, είτε αυτές αφορούν σε τάσεις κι ενδιαφέροντα που επανακάμπτουν μέσα από φιλίες και παρέες, είτε την στράτευση σου για ένα διαχρονικό κοινωνικό ζήτημα. Αν όμως όλο αυτό λάβει έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα, μάλλον κινδυνεύεις να εμπλακείς ξανά σε έναν ανταγωνισμό, που παρά τα χρόνια που πέρασαν εξακολουθεί να παραμένει... ολοζώντανος! Ευκαιρία πάντως να δώσεις ένα τέλος σε αυτό, ανατρέχοντας στα αρχικά αίτια που το προκάλεσαν. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό συνηγορεί σε επαφές και συναντήσεις, επιβοηθητικές για την καριέρα σου.

Υδροχόος
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό σηματοδοτεί την ενασχόληση σου με πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, ιδιαίτερα σε σχέση με κάποια προηγούμενα που υπάρχουν και σε... τυραννούν ακόμη. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιον/α που τηρεί ευλαβικά τις παραδόσεις ή/και το εθιμικό δίκαιο, υψώνοντας απαγορευτικό σε μια δική σου πρωτοβουλία και το κακό είναι ότι τα λογικά επιχειρήματα σου δεν έχουν καμία τύχη απέναντι σε αντιλήψεις που είναι βαθιά ριζωμένες. Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή στον Ζυγό μπορείς να ζητήσεις την... βοήθεια του κοινού, ενώ είναι πιθανό να κάνεις κι ένα μικρό ταξίδι.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό σου... επιβάλλει να ασχοληθείς με ένα νομικό ή/και περιουσιακό ζήτημα, προκειμένου να αποκρούσεις διεκδικήσεις σε βάρος σου. Ίσως πάλι να προκαλέσει μια ακραία στάση από συγγενή σου, σίγουρα όμως θα βρίσκεται σε... φρικτή αδυναμία για να αντιδρά έτσι και προσπάθησε να ανιχνεύσεις τι είναι αυτό που τον/την πλήγωσε. Επιπλέον βέβαια, σου δίνει το κίνητρο για να ψάξεις πτυχές του παρελθόντος ή/και να αναζητήσεις τα αρχικά αίτια μιας αντιπαλότητας. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό συνηγορεί σε επαφές και συζητήσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα και σίγουρα θα βρεις την... άκρη που ζητάς!


astrology.gr