MY KTEO

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντι σου είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με κάποιον/α που είτε έχει έμμονες ιδέες, είτε βλέπει τα πράγματα απόλυτα και τα κατευθύνει εκεί που θέλει κι όπως καταλαβαίνεις αν αποκτήσεις μια πιο στενή σχέση μαζί του/της, δεν θα έχεις καλά ξεμπερδέματα! Ίσως πάλι να συμβεί κάτι το δυσάρεστο σε μια σχέση ή συνεργασία σου. Παράλληλα βέβαια η Δήμητρα στον 3ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε αυξημένες επαφές, είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακές και βέβαια είναι ευπρόσδεκτες οι υπογραφές και οι πιστοποιήσεις, ενδέχεται ωστόσο να σπαταλήσεις κι όλον τον χρόνο σου με συζητήσεις για τις ζωές των άλλων.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να αναδείξει μια αντιζηλία στο εργασιακό σου περιβάλλον με την λογική να πηγαίνει... περίπατο, αφού όλα καθορίζονται από μίση και πάθη και μακάρι να μπορέσεις να αποστασιοποιηθείς απ' όλα αυτά εφ' όσον βέβαια δεν σε αφορούν προσωπικά. Επιπλέον, όσον αφορά στην υγεία και την διατροφή σου, καθάρισε την βρωμιά γύρω σου και μέσα σου. Παράλληλα βέβαια η Δήμητρα στον 2ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε έξτρα έσοδα κι επειδή το χρήμα πρέπει να... γυρίζει, δεν αποκλείεται τελικά να τα ξοδέψεις αρκετά, προκειμένου να ικανοποιήσεις επιθυμίες και ανάγκες.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό σε βάζει να υποστηρίξεις με πάθος μια καταδικασμένη προοπτική ή κάποιον/α, που μπορεί και να μην είναι... ο καλύτερος του χωριού αλλά ας όψονται τα κολλήματα σου! Ίσως πάλι να βιώσεις τα συμπτώματα της ζήλιας, είτε μέσα σου, είτε στο άμεσο περιβάλλον σου, με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να μην ικανοποιείται με... τίποτα! Παράλληλα βέβαια με την Δήμητρα στο ζώδιο σου μπορείς να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος κι εδώ το θέμα είναι να συμβεί μέσα από τα έργα σου κι όχι να το… πάθεις μέσα από αποκαλύψεις που σε εκθέτουν! Μια συμφωνία πάντως μπορεί να σου δώσει περισσότερα credits.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό ανακινεί οικογενειακά ή/και περιουσιακά θέματα, με τις προθέσεις κάποιου/ας όμως να μην είναι ούτε... αγνές ούτε απαλλαγμένες από ρεβανσιστικές τάσεις, ίσως μάλιστα να σε παρασύρει κι εσένα. Επιπλέον είναι πιθανό να συμβεί κάτι δυσάρεστο αλλά σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται και για το... τέλος του κόσμου! Παράλληλα βέβαια η Δήμητρα στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, με την συνδρομή ενδεχομένως κάποιου/ας που θέλει να ανταποδώσει ένα καλό που του/της έκανες. Επιπλέον, μια κρυφή στήριξη ή συμφωνία θα σε κάνει να νιώθεις πιο ασφαλής.

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να ταλαιπωρηθείς κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο. Επιπλέον, καλείσαι να αντισταθείς σε... αμαρτωλούς πειρασμούς στο διαδίκτυο ή/και σε οτιδήποτε απευθύνεται στα χαμηλότερα των ενστίκτων σου και να δώσεις έμφαση στις πνευματικές αναζητήσεις σου, ερευνώντας... τας γραφάς! Παράλληλα, η Δήμητρα στον 11ο ηλιακό οίκο σου φέρνει νέες γνωριμίες και σίγουρα πέρα από την διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου θα βρεις και πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε κοινά οράματα, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί και ένα συλλογικό εγχείρημα.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό σε κάνει πιο απόλυτο/η στις οικονομικές διεκδικήσεις και συμφωνίες σου, κάτι όμως που μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες στην τσέπη σου, ιδιαίτερα αν πιστεύεις πως θα κερδίσεις σε μια όλως διόλου στημένη κατάσταση. Αν όμως ανήκεις στους τυχερούς, τότε ωφεληθείς από απώλειες άλλων. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον 10ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε γόνιμες διαπραγματεύσεις ή/και την γνωριμία σου με ένα ισχυρό πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να αναδείξεις το έργο και την προσωπικότητα σου, Ίσως πάλι να λάβεις τα εύσημα για ένα εγχείρημα σου.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει να παίρνεις πολύ πιο σοβαρά υποθέσεις που θα μπορούσες και να τις προσπεράσεις, με κίνδυνο να παρασυρθείς σε πρακτικές που δεν σε τιμούν. Αν πάλι σου ζητηθεί μια γνώμη, να θυμάσαι ότι υπάρχουν και άτομα που μπορεί να πάρουν πολύ στραβά μια επισήμανση σου και να προβούν σε ακρότητες. Παράλληλα βέβαια, με τη Δήμητρα στον 9ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να κάνεις τα χαρτιά σου για μια υπόθεση ή να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα, όσο μακριά κι αν βρίσκονται. Επιπλέον, μπορεί να σου δοθεί βήμα για να εκφράσεις τις απόψεις σου σε ένα ευρύτερο κοινό.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επικεντρωθείς στην υγεία και την διατροφή σου ξεκινώντας από την διερεύνηση ενός ύποπτου συμπτώματος, Από εκεί και ύστερα καλό είναι να μην εκτεθείς σε τοξικές ουσίες ή μολυσματικούς παράγοντες. Ίσως πάλι να κυριαρχηθείς από εμμονές κι απωθημένα, γι' αυτό αναζήτησε την ισορροπία και μέσα σου. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον 8ο ηλιακό οίκο σου φέρνει νέα και θετικά δεδομένα στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να ευνοηθείς από την διαμεσολάβηση κάποιου/ας. Επιπλέον, μια ρύθμιση ή συμφωνία θα σου δώσει τις ανάσες που χρειάζεσαι.

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη στον Ζυγό αποκτούν ενδιαφέρον όλα εκείνα που γίνονται στις φιλίες σου και υπαγορεύονται από πάθη, πόθους ή εκδικητικά κίνητρα κι επειδή η ανθρώπινη φύση έχει και τις... φρικτές αδυναμίες της, μην απορήσεις αν δεις ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο από κάποιον που είχες σε εκτίμηση! Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα απέναντί σου σε φέρνει πιο κοντά σε μια επίσημη συμφωνία ή συνεργασία, ίσως μάλιστα να αξιοποιήσεις και μια καλή γνωριμία που έχεις για να αποκτήσεις πλεονέκτημα στις υποθέσεις σου. Μπορεί ωστόσο απλά να επωφεληθείς κι εσύ από την διάκριση-επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό σε βάζει σε δίλημμα για το αν θα μπεις σε μια κατάσταση που ναι μεν σου υπόσχεται πολλά, συνάμα όμως, στερεί αρκετές από τις ελευθερίες σου, αφού θα πρέπει να ταχθείς ολοκληρωτικά κάπου. Ίσως μάλιστα να σου προταθεί να κάνεις τα στραβά μάτια ή να υιοθετήσεις μεθόδους, ηθικά επιλήψιμες, προκειμένου να ανέβεις. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον 6ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί κάθε διαδικασία που συνδέεται με τα εργασιακά σου, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε θες να αναβαθμίσεις την θέση σου, ενώ αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις καλές δημόσιες σχέσεις σου.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί μια δυσάρεστη είδηση ή ένα κακό συναπάντημα, ίσως όμως και να έρθεις σε επαφή με κάποιον/α που έχει απόλυτες και μηδενιστικές απόψεις. Όσον αφορά πάλι στις δικές σου πνευματικές αναζητήσεις, προσπάθησε να διακρίνεις... και τις δύο όψεις του νομίσματος, αφού ουδέν κακόν αμιγές καλού και το αντίστροφο! Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον 5ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε μια διακεκριμένη γνωριμία αλλά και στην προώθηση του έργου σου, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια διάκριση. Σε καλό... φεγγάρι φαίνεται να είναι κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί μάλλον δυσάρεστες καταστάσεις στα οικονομικά σου, ίσως όμως να την... πατήσεις κι από την πλεονεξία σου ή την εμμονή σου σε μια προοπτική, που τελικά θα σε... χώσει πιο βαθιά στο πρόβλημα! Ίσως βέβαια να υπάρξουν ανάλογα επίμονες και μάλλον... εκδικητικές διεκδικήσεις σε βάρος σου. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον 4ο ηλιακό οίκο σου δρομολογεί θετικές εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένεια σου και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες αλλαγές ή παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν το status σου. Επιπλέον μπορεί να υπογράψεις ένα συμβόλαιο ή να προβείς σε μια μίσθωση.


astrology.gr