Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό ανακινεί οικονομικά ζητήματα κι όσο πιθανό είναι να «τσιμπήσεις» κάτι σημαντικό, τόσο είναι και το να ξεπαραδιαστείς,
η ουσία όμως είναι πως τελικά θα έρθεις στα ίσα σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί μια νέα αρχή στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα να έχεις και τα τυχερά σου, ύστερα από την μεσολάβηση ενός υψηλά ιστάμενου προσώπου, που πιστεύει σε σένα. Ανάλογη στήριξη ωστόσο αναμένεται και από έναν φίλο ή μια φίλη σου, αφού και ο Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου, είναι σε πολύ καλή φάση και σου κάνει όλα τα χατίρια!

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου δίνει στους «άλλους» την σκυτάλη, ώστε να σου δείξουν τι ζητούν από σένα αλλά και το τι είναι διατεθειμένοι/ες να σου προσφέρουν για να εξασφαλίσουν την εύνοιά σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον 10ο ηλιακό οίκο σου, φέρνει επιτυχίες και διακρίσεις, ενώ μπορεί να τύχεις και μιας ιδιαίτερης ευνοϊκής μεταχείρισης από κάποιον/α που έχει «λόγο» στα πράγματα. Επιπλέον, η θέση σου και οι αποδοχές σου μπορεί να βελτιωθούν, ύστερα από την απόκτηση ενός πτυχίου ή πιστοποιητικού, ενώ ο Δίας στον Αιγόκερω εξυπηρετεί τα ταξίδια και την απόκτηση μέσων.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να επιμεληθείς θεμάτων σχετικών με την υγεία ή την διατροφή σου, ενώ φέρνει και κάποιες μεταβολές στα εργασιακά σου, κάτι που με δεδομένη την ευελιξία σου, μάλλον θα σε αναδείξει. Παράλληλα, ο Ερμής στον 9ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα ταξίδια, τις σπουδές αλλά και την απόκτηση μέσων που θα αναβαθμίσουν την ζωή σου, ίσως μάλιστα να σου… χαριστεί και κάτι με την ευγενική μεσολάβηση του Δία στον Αιγόκερω. Επιπλέον, τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πέρα από αυτά που θα σου δώσει η «θεά τύχη» μπορείς να ποντάρεις και σε μια επένδυση.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μια συναισθηματική αστάθεια που δεν είναι μόνον ένα εσωτερικό σου ζήτημα αφού σίγουρα θα υπάρξουν και ερεθίσματα –πότε ευχάριστα και πότε όχι- που θα σε επηρεάσουν ως προς τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Αν βέβαια έχεις παιδιά, θα γίνουν η βασική σου προτεραιότητα και η «μαμά Καρκίνος» θα επικρατήσει. Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου ευνοεί τις συνεργασίες, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια επίσημη πρόταση και μάλλον έφτασε η στιγμή να… γελάσει και λίγο το χειλάκι σου! Επιπλέον, ο Ερμής στον 8ο ηλιακό οίκο σου φέρνει… χρήμα!

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μια αυξημένη κινητικότητα και κάποια νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ οι μεταβολές ενδέχεται να αφορούν και στα περιουσιακά σου, εφ’ όσον υπάρχουν ακόμη ανοικτά θέματα. Παράλληλα, ο Ερμής στον 7ο ηλιακό οίκο σου δίνει έναν πολύ ευχάριστο τόνο στην κοινωνική σου ζωή, «αβαντάροντας» συνάμα και τις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα. Επιπλέον, ο Δίας στον Αιγόκερω πριμοδοτεί μια νέα αρχή στα εργασιακά σου και μάλιστα κάτω από πολύ καλούς όρους, ενώ σε βοηθά να αποκτήσεις και τον εξοπλισμό που θες.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι απ’ ότι φαίνεται στην πλειοψηφία τους είναι για καλό. Ανάλογα θετικές είναι και οι εξελίξεις στην ζωή ενός στενού συγγενή σου, παρά τις όποιες ανησυχίες υπήρχαν αρχικά. Παράλληλα, ο Ερμής στον 6ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί την έναρξη εργασιών και τις προσλήψεις, υποσχόμενος μάλιστα μια ακόμα καλύτερη συνέχεια, από την στιγμή που θα μπεις γερά στο «παιχνίδι». Επιπλέον, ο Δίας στον Αιγόκερω σου δίνει προσωπικές χαρές που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου στα ύψη.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό ανανεώνει τις επιθυμίες σου και σε ωθεί να αποκτήσεις ότι σου λείπει, δεν πρέπει όμως κι εσύ να το… παρακάνεις, εξανεμίζοντας εντελώς το αποθεματικό σου κι αυτό σου το γράφω γιατί το μάτι σου όλο στα ακριβά θα πέφτει! Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ ευνοεί και την απόκτηση ακίνητης περιουσίας. Επιπλέον, ο Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε επαφή με δημιουργικά άτομα, που θα σπρώξουν κι εσένα στο να εκφραστείς πιο ελεύθερα και τελικά να… πανηγυρίσεις μια μεγάλη «νίκη»!

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου έχει βέβαια τα «πάνω» της και τα «κάτω» της, με συνέπεια να βγάλεις κι εσύ μια κυκλοθυμία, το πιο σημαντικό όμως είναι το να μην υποκύψεις στα σκοτεινότερα των ενστίκτων σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, η διαίσθηση και η διεισδυτικότητά σου στο «άγνωστο» θα σε βοηθήσουν να «διαβάσεις» σωστά κάθε υπόθεση… μυστηρίου! Παράλληλα, ο Ερμής στον 4ο ηλιακό οίκο σου, φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, κάτι το οποίο μπορεί να συνδέεται και με ένα συγγενή σου. Επιπλέον, ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί ταξίδια και σπουδές.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ξαποστάσεις λίγο και να φροντίσεις τον εαυτό σου, ενώ δεν αποκλείεται να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο, που θα σου δώσει να καταλάβεις αν ο δρόμος που ακολουθείς είναι σωστός ή όχι. Παράλληλα, ο Ερμής στον 3ο ηλιακό οίκο σου φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και διαμορφώνει μια πιο χαρούμενη καθημερινότητα, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις και κάτι που θα αναβαθμίσει τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες. Επιπλέον, ο Δίας στον Αιγόκερω σε κάνει να νοιώθεις άνετα από οικονομική άποψη και σου υπόσχεται ακόμη περισσότερα για την συνέχεια.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Δίας στο ζώδιό σου, έχει… κέφια και σου δίνει την ευκαιρία να πετύχεις με σχετική ευκολία έναν προσωπικό ή οικονομικό στόχο. Κι επειδή πραγματικά αξίζει το «ρίσκο», άφησε κατά μέρος τις επιφυλάξεις σου και πάρε ότι σου δίνεται. Σε ανάλογη κατεύθυνση κινείται κι ο Ερμής στον 2ο ηλιακό οίκο σου κι αν δεν πιστεύεις στην τύχη, ιδού η ευκαιρία για να… μεταπειστείς, αφού σήμερα τα κέρδη σου σε αυτήν οφείλονται κι όχι τόσο σε δικές σου προσπάθειες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό ανανεώνει τον κοινωνικό κύκλο σου με «παράγοντες» αλλά και προσωπικά ενδιαφερόμενους/ες!

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με άτομα μιας διαφορετικής νοοτροπίας, ίσως μάλιστα κάποιοι/ες να σε κοιτάνε με καχυποψία αρχικά, ωστόσο ο Ερμής στο ζώδιό σου είναι σήμερα το «δέκα το καλό» για σένα και σου ανοίγει τον δρόμο προς την επιτυχία, ακόμη κι αν όλοι οι «οιωνοί» είναι σε βάρος σου. Μην διστάσεις λοιπόν να κάνεις το «κάτι παραπάνω», αφού θα τύχει θερμής υποδοχής. Επιπλέον, ο Δίας στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να «αλιεύσεις» ποικίλες πληροφορίες για το παρασκήνιο των πραγμάτων, ενώ ευνοεί θεραπείες κι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό αυξάνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χωρίς ωστόσο να έχουν όλες κάποια «σημαίνουσα» αξία, αφού «παίζουν» και τα… κουτσομπολιά! Πιο ουσιαστική θα είναι όμως η επιρροή της αν ασχοληθείς με κάτι πιο πνευματικό. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σε βοηθά να γνωρίσεις κόσμο κι όχι «όποιον κι όποιον» αλλά πρόσωπα κύρους που σίγουρα μπορούν να συνδράμουν στο έργο σου ή να εκπληρώσουν τις επιθυμίες σου. Επιπλέον, ο Ερμής στον 12ο ηλιακό οίκο σου φέρνει πληροφορίες «χρυσάφι», αλλά και κάποιες άλλες που αφορούν απλά στο τι κάνει ο ένας κι ο άλλος!


astrology.gr