MY KTEO

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Ο Άρης απέναντί σου σηματοδοτεί μια έντονη κινητικότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά και γρήγορα μαζί με κάποιον/α που συμμερίζεται τον ενθουσιασμό σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία συνηγορεί σε μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα και πέρα από τις καλές ειδήσεις που θα λάβεις, δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα χαρούμενο ταξίδι ή μια διασκεδαστική έξοδο. Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη θα σου προσφέρει αυτό που σου λείπει, ενώ μια νέα γνωριμία θα αποδειχθεί πολύ υποστηρικτική για τα συμφέροντα σου.

Ταύρος
Γενικά: Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία να ευνοεί τα οικονομικά σου, είναι πιθανό να κερδίσεις περισσότερα ή να αποζημιωθείς για κάτι και κατ' επέκταση να καλύψεις ανάγκες και επιθυμίες, στα πλαίσια μιας πολυτέλειας, που σήμερα μπορείς να την επιτρέψεις στον εαυτό σου. Επιπλέον, θα έχεις την στήριξη ενός ισχυρού ατόμου κι όπως θα διαπιστώσεις όταν έχεις τα... μέσα, δεν υπάρχει κάτι που να μην γίνεται! Παράλληλα, ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια τολμηρή πρωτοβουλία στην δουλειά σου κι αν τυχόν υπάρξει κάποια διένεξη που θα σε αφήσει μόνο/η σου, σίγουρα είναι για καλό.

Δίδυμοι
Γενικά: Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία συνηγορεί σε μια πλούσια και πολλά υποσχόμενη κοινωνική ζωή, διανθισμένη με ποικίλα... τυχερά, ίσως μάλιστα να πάρεις το μέρισμα σου από την επιτυχία ενός συνεργάτη σου ή απλά να επωφεληθείς από κεράσματα και προσφορές. Επιπλέον, ένα ταξίδι θα σου φτιάξει την διάθεση, ενώ ευνοείσαι και σε νομικές υποθέσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια τολμηρή, όσο και επιτυχημένη ενέργεια από την πλευρά σου, είτε σε μια επενδυτική κατεύθυνση, είτε στα προσωπικά σου και μην διστάσεις να κόψεις τον... Γόρδιο δεσμό με ότι σε κρατά πίσω!

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί την περαιτέρω επιτάχυνση διαδικασιών σε οτιδήποτε αφορά στο σπίτι ή/και την οικογένεια σου και όσο πιο τολμηρός/η γίνεις, τόσο μεγαλύτερα θα είναι και τα οφέλη σου, μόνον… ησυχία μην ζητάς αφού δεν θα την έχεις! Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία φέρνει νέα και θετικά δεδομένα στα εργασιακά σου και μην αφήσεις την ευκαιρία σου να πάει χαμένη, αφού δεν είναι κάθε μέρα τ' Αγιαννιού! Επιπλέον, σου δίνει πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης, φρόντισε μόνον ώστε τα λεφτά σου να επενδυθούν σε κάτι ουσιαστικό κι όχι μόνον στην καλοπέραση σου!

Λέων
Γενικά: Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία σε κάνει πιο κοινωνικό/η και... παιχνιδιάρη/α, κάτι που μπορεί να μετρήσει θετικά, τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο και στην διασκέδαση σου, ίσως μάλιστα να πετύχεις... με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια! Επιπλέον, μια συνεργασία θα διευρύνει τις προοπτικές σου, ενώ μπορεί να επωφεληθείς κι από την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου ή την έκβαση μιας νομικής υπόθεσής σου. Παράλληλα, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί την επιτάχυνση διαδικασιών που έχουν να κάνουν με τις σπουδές ή την επιμόρφωσή σου, ενώ ίσως αποκτήσεις κι ένα... τούρμπο μέσον!

Παρθένος
Γενικά: Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία συνηγορεί σε ευχάριστες καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ προωθεί υπέρ σου ένα περιουσιακό ζήτημα ή/και την ανεύρεση επαγγελματικής στέγης. Επιπλέον, στα εργασιακά σου διαφαίνεται μια μεγάλη ευκαιρία και δεν είναι σκόπιμο να την χάσεις μπαίνοντας σε έναν λαβύρινθο σκέψεων και υπολογισμών. Κάποια πράγματα είναι τυχερά σε αυτήν την ζωή κι έτσι να το δεις! Παράλληλα, ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια νικηφόρα οικονομική διεκδίκηση αλλά και ένα καταναλωτικό άνοιγμα, που σημαίνει ότι θα κερδίσεις πολλά χρήματα για να τα... ξοδέψεις!

Ζυγός
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια φάση πρωτοβουλιών και κατακτήσεων θα πρέπει όμως κι εσύ να γίνεις πιο τολμηρός/η και να μην περιμένεις την έγκριση ή την συμφωνία κάποιων για να προχωρήσεις. Εξ άλλου μόνος/η σου μπορείς να πετύχεις πολλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία είναι πιθανό να λάβεις μια καλή είδηση ή να κάνεις ένα ταξίδι αναψυχής, ενώ η ημέρα είναι καλή για αγορές ρούχων, αξεσουάρ ή/και ενός μέσου που μπορεί να κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά σίγουρα το αξίζει! Επιπλέον, μια προσωπική επιτυχία θα ανεβάσει το ηθικό σου στα ύψη.

Σκορπιός
Γενικά: Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία συνηγορεί σε περισσότερες απολαύσεις, ενώ έχοντας μια αυξημένη καταναλωτική ισχύ είναι πιθανό να προβείς σε μια επένδυση ή μια αγορά, που θα σε κάνει να νιώσεις πλήρης κι... ευτυχής! Επιπλέον, ευνοείται το κάθε τι που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια σου. Παράλληλα, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί παρασκηνιακά δρώμενα, είτε σε σχέση με προσωπικά ζητήματα, είτε σε σχέση με τις δουλειές σου και ανεξάρτητα από τον... σαματά που θα γίνει, θα βρεθείς σε πλεονεκτική θέση. Αν πάλι ξεκινήσεις μια δίαιτα, θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα.

Τοξότης
Γενικά: Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία πριμοδοτεί την καλοπέραση σου, μέσα από εξόδους ή/και ταξίδια με καλή παρέα αλλά επειδή με την τύχη που έχεις μπορείς να πετύχεις πολλά, καλό είναι να μην την σπαταλήσεις μόνον σε... λούσα και διασκεδάσεις! Επιπλέον, η ημέρα είναι καλή για να αποκτήσεις ένα μέσον επικοινωνίας ή μεταφοράς. Παράλληλα, ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί προωθητικές ενέργειες στα πλαίσια μιας παρέας ή μιας συλλογικής προσπάθειας κι επειδή τώρα είναι το σωστό timing, αν υπάρξουν διαφωνίες προσπέρασε τις και συνέχισε μόνος/η σου ή με όποιον/α φίλο/η και συνοδοιπόρο συμφωνεί.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί την... επέλαση σου σε θέματα καριέρας ή/και ως προς την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου κι ίσως είναι μια από εκείνες τις φορές που δεν θα πρέπει να υπολογίσεις και τόσο αντιδράσεις και ενστάσεις που απλά σε καθυστερούν. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία σου δίνει το έναυσμα για να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, βελτιώνοντας είτε την σωματική, είτε την ψυχική σου ευεξία κι αν ξοδέψεις κάτι παραπάνω για αυτό, δεν... πειράζει, αφού αξίζεις κι εσύ μια πολυτέλεια!. Επιπλέον βέβαια, μπορεί να βρεις κάτι πολύτιμο ή να αρθούν οικονομικοί περιορισμοί.

Υδροχόος
Γενικά: Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία κάποια πράγματα θα τρέξουν πολύ πιο εύκολα από όσο υπολόγιζες, μέσω φίλων, αγαπημένων ή μιας συλλογικότητας, γι’ αυτό επικοινώνησε τα θέματα σου και μην διστάσεις να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη. Επιπλέον, αξίζει να δοκιμάσεις την τύχη σου όπου και όπως νομίζεις, αφού είναι... δύσκολο να χάσεις! Παράλληλα, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί ένα άνοιγμα υψηλού ρίσκου που όμως θα σου βγει, ίσως μάλιστα να... κατατροπώσεις τους αντιπάλους σου, σε μια νομική διένεξη! Μπορεί ακόμη να ξεκινήσεις ένα ταχύρυθμο σεμινάριο ή να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή.

Ιχθύες
Γενικά: Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία καλείσαι να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στην καριέρα και τους βασικούς στόχους σου, αφού ο συνδυασμός τύχης και γοητείας, που διαθέτεις είναι ακαταμάχητος, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς παρασκηνιακά και... κατ' εξαίρεση! Επιπλέον κάτι... ανακουφιστικό θα βελτιώσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου, δεν αποκλείεται ωστόσο και το να περάσεις μια μεγάλη λαχτάρα και να σωθείς στο... παρά πέντε! Παράλληλα, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί την άμεση κάλυψη αναγκών και επιθυμιών, ίσως μάλιστα να ξοδέψεις πολλά, αλλά σίγουρα από κάπου θα τα... βρεις!


astrology.gr