MY KTEO

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος απόλαυσαν τον καφέ τους στην Κηφισιά!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος, δέκα χρόνια μετά το χωρισμό τους, δείχνουν να έχουν ισορροπήσει και να έχουν εξομαλύνει τα προβλήματα στις προσωπικές τους σχέσεις αλλά και στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, που έχουν μπει πλέον στην εφηβεία.

Έτσι, οι όποιες προσωπικές διαφωνίες μπήκαν στην άκρη και τώρα πια οι δύο πρώην σύντροφοι έχουν χαράξει κοινή πορεία ανατροφής για τα παιδιά τους, τον 16χρονο Αγγελο, τη 14χρονη Λάουρα και την 11χρονη Βαλέρια, που τους ακολουθούν πιστά κάνοντας συχνά πολλές συναντήσεις αλλά και συζητήσεις.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU τους απαθανάτισε μαζί την ώρα που απολάμβαναν τον καφέ τους σε γνωστό bistro στην Κηφισιά. Φυσικά, οι λίγοι θαμώνες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί σχεδόν δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τους επώνυμους πελάτες να περνούν χαμογελαστοί την πόρτα της εισόδου.

Το πρώην ζευγάρι κάθισε για τρεις ώρες σε ένα τραπέζι μόνο για δύο, σχεδόν στη γωνία του μαγαζιού, με τον πρώην διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 να κάνει ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα για να βγει έξω και να καπνίσει ένα τσιγάρο.

Η γλώσσα του σώματος και των δύο πρόδιδε πως συζητούσαν αρχικά για σοβαρά ζητήματα που δεν ήταν μόνο τα τρέχοντα που αφορούν τα τρία παιδιά τους, καθώς γι' αυτά έχουν πολύ συχνή τηλεφωνική επικοινωνία. Στο τραπέζι τέθηκαν και επαγγελματικά ζητήματα.

Η εφετινή χρονιά, άλλωστε είναι πολύ κρίσιμη για το επαγγελματικό μέλλον της παρουσιάστριας λόγω λήξης του συμβολαίου της με τον Alpha και εκείνη πάντα στις πολύ κομβικές στιγμές της επαγγελματικής της ζωής τον συμβουλευόταν, όχι μόνο γιατί εμπιστευόταν την κρίση του, αλλά και γιατί εκείνος είναι άριστος γνώστης της τηλεοπτικής αγοράς.

Η συνάντησή τους δεν κρίνεται καθόλου τυχαία για την κρίσιμη χρονική στιγμή που επιλέχθηκε να γίνει. Μέχρι τις αρχές Μαρτίου, εξάλλου, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά «πηγαδάκια» αναμένονται εξελίξεις που αφορούν την παρουσιάστρια.


govastileto.gr